Ideág mentünk, de látható, hogy az út még folytatódik körbe a part körül, de mivel már kezdett sötétedni visszafordultunk. Igazából ide inkább vizitaxival járnak az sokkal gyorsabb, szente öt percenként láttunk egyet illetve motorcsónakokat elsuhanni. Magába a toronyba nem másztunk fel inkább felülről mutat jól távolról elég romos és meredek lett volna felmászni oda.
A visszafelé út képei, egy kápolna rögtön a parton (volt egy pár)
Ez már az esti Hydra, a fényképezőgépem esti fényben csak ilyen minőségre képes, de a lényeg látható talán.
Ha van rá igény akkor holnap felteszem a következő napot, de az sokkal több kép.
Ezt az útleírás 17 percesnek írta azt pedig másfél órásnak szval fürdésekkel együtt egy egész nap volt elérni Vlychost illetve ezen a képen látható kis szigetekig elmentünk még utánna
Ott volt egy kis hajókikötő amire fel volt írva, hogy óránként jön a hajó
de mi ezt nem vártuk meg, hanem a térképtől kicsit eltérően szintén a parton, de többször fürödve útközben jöttünk vissza.
Irigyellek a kitartásodért, az elszántságodért, az energiádért; egy szóval: a korodért. Igyekeztem én is összekapni magam, amennyire tőlem tellett, s begyűjtöttem néhány szép emléket.
(Úgy látom a többiek - a nagy utazók - felszívódtak; én meg - no meg Te - "csak ülök és mesélek"... )
H.apci, szerintem nem szívódtak fel, csak csendben olvassák az élményeiteket, ti még pezsegtek, hiszen most jöttetek haza, nekem már azóta eltellt 2 hónap, úgy érzem már mintha ezer éve lett volna, de elhiheted jó olvasni amit írtok és nézni a jobbnál jobb képeket amiket feltesztek, így ezúton kérlek téged és Brekit is, hogy írjatok...mert én kíváncsi vagyok....
Nekem is sok minden miatt van okom irigykedni rád
Szeretnék én is olyan nagyokat utazni illetve olyan dolgokat végrehajtani amiket meséltél.
Nagyon jók a képek.
Elég sokat barangoltunk a városban a központi helyeket már elég jól ismertük nagyon sok utcát is bejártunk
széltében hosszában mégis tudtál újakat mutatni
A harmadik képen a kép közepén elvileg látszik a szállásunk illetve még talán az erkélyünk is.
Amúgy ezt a szállást neked köszönhetem, hiszen annó te ajánlottad a neten.
H.apci az utolsó képed az a vendéglős, nagyon úgy néz ki, ahol nekem egy idős görög öreg úr egy érzelgős dalt énekelt, haza megyek és elő is veszem a cd-t és megnézem azt a képet és beazonosítom a helyszínt....
...H.apci, szerintem nem szívódtak fel, csak csendben olvassák az élményeiteket, ti még pezsegtek, hiszen most jöttetek haza, nekem már azóta eltellt 2 hónap, úgy érzem már mintha ezer éve lett volna, de elhiheted jó olvasni amit írtok és nézni a jobbnál jobb képeket amiket feltesztek, így ezúton kérlek téged és Brekit is, hogy írjatok...mert én kíváncsi vagyok....
Rajtam nem múlik, de azért néha egy-egy rövid visszajelzés jó lenne, hogy tudjam nem hiába mesélek...
Nem, nem szívódtunk fel. Én csak szónélkül figyelek és ámulok a szép képek látványától...közben meg írom szorgosan a saját beszámolómat, meg töltöm fel e képeket...de minden érdekel!!!!