Hali, mi tavaly voltunk a Stelitsa apartmanban. Én már szerintem megírtam hogy nem kell csodát várni tőle, de a célnak tökéletesen megfelel. Az igaz hogy az ágy nem a legjobb volt, de ettől még.....Tiszta, bogármentes, légkondis, rohadt közel van a parthoz, mi kell még? No para.
Ha valakinek volna tapasztalata, az apollónos Panoráma apartmanról, akkor tájékoztasson már légyszi !!!
Minden érdekel róla!
(vissza olvastam, a keresőbe is beírtam de nem talált semmi lényegeset)
Előre is köszi a segítséget. ( Sajna nem nekem kell az infó, de mennék én is!)
Mi is 20án indulunk este 8-kor Budapestről! Jön akkor valaki? Ha igen,majd egyszer összefuthatnánk,mondjuk a kalóztanya koktélbárban! :) Mi 2 kocsival megyünk 6an. Úgy volt,hogy visszuk a 18 hónapos kislányunkat is,de a nagyszülők besegítettek így marad itthon,legalább anya is pihen egy kicsit! Terveink vannak,esténként koktélozás,robogó bérlés,kalózhajózás és egyénileg sok-sok öblöt felfedezni! :) Jaj,már mehetnékem van! :) Mi a Sula apartmanban leszünk,erről eddig egy szó sem esett,remélem nem valami sátor lesz felállítva! :):):):) Bár már az sem érdekelne!
SZIASZTOK ! A Nyaralásunkról felkerültek a fényképek az albumba a Klio apartmanba voltunk ! nézzétek meg hogy mindenki oda foglaljon helyet a következő évre ! mert egyszerűen csodás meseszép csak úgy mint Sarti! remélem visszatudok még jutni oda jó képnézegetést
Mi a Sula apartmanban leszünk,erről eddig egy szó sem esett,remélem nem valami sátor lesz felállítva! Bár már az sem érdekelne![
Szia Vanda!
Mi már kétszer is laktunk a Sula appartmanban, teljesen rendben van, jó helyen van, csendesebb részen, közel a tenger, a hálószoba és a konyha különálló, ezért tágasabb. Előszobából nyílnak a helységek, a gardrob az előszobában van, a fürdőszoba az pici mint általában mindenhol. Mi a földszintiben voltunk, nagy terasza az udvarra nyílik. Mi otthonosnak találtuk.
Nem tudom hogy olvasod e még a fórumot,
de hogy a kérdésedre még válaszoljak..mi
kb 2-3 kor indulunk. Fak.ra mi is ott leszünk
az Amoulianin, ha Tottit hallasz én vagyok : )
: )))))))
Köszi az infót! Megnyugodtam. Mi is a földszintibe leszünk.3 apartman van foglalva!Klíma van ugye?A Sithon Travelnél beszél valaki magyarul,ezt nem tudod véletlenül?
Köszi az infót! Megnyugodtam. Mi is a földszintibe leszünk.3 apartman van foglalva!Klíma van ugye?A Sithon Travelnél beszél valaki magyarul,ezt nem tudod véletlenül?
Igen klíma van, de olyan jó hűvös volt a lakás, zsalugáteres erkélyajtóval, hogy mi nem használtuk, az jó is lesz nektek a 3 apartman egybe, mert a teraszon együtt tudtok kiülni, más ott akkor a földszinten nem is lesz, elöl a háziak laknak.Vannak asztalok kinn székek, napernyő mi is úgy csináltuk és egy citromfa a sarokban, ami tele volt citrommal. A Sithonosok magyarok szinte mindenki, s nagyon kedvesek. Nagyon jó lesz majd meglátod, ha kimész az utcára már látod az utca végén a tengert, s éjjel is odahallatszik, ha nyitva az ajtó. Ha kérsz képet emailben tudok átküldeni. Ha hazajössz írd meg milyen volt. Köszi
Sziasztok!
Én vagyok a legújabb regisztrált...és szeretnék segítséget kérni, pár kérdésre választ kapva. Előre is köszönöm nektek!
Nem voltam még Görögországban, és augusztus 27-én indulunk páran a Zeusz Travellel SARTIRA.
A kérdéseim a következők:
-Milyen időre számítsunk, mennyire lesz meleg, kedvező időjárás, mennyire lesz "meleg" a tenger?
-Fakultatív programok közül a METEORÁKra gondoltunk, és a kék lagúnára.
Mire számítsunk?Milyenek ezek a fakultatív programok?
-Mennyi költőpénzt érdemes vinnünk fejenként a fakultatív programok árán kívül, hogy kellemesen ellegyünk 7nap/8 éjszaka!
- Van-e bankautomata Sartin?És otp-s Kártyát elfogad-e,mert kártyát mindenképp szeretnénk vinni, ha esetleg nem lenne elég a pénz.
fejenként 50-60 000 ft költőpénzre gondoltunk amit viszünk,persze ez nem tartalmazza a fak. programok árát,tehát ez csak a tiszta költőpénz.
-A Villa Mariaban lesz a szállásunk,esetleg vannak vélemények erről az apartmanról?
-Végül,mi az amit semmiféleképpen ne hagyjunk ki?
Azt hiszem egyelőre ennyi kérdésem van.
NAGYON-NAGYON köszönöm előre is a válaszokat, óriási segítséget kapnánk,ha ezekre megkapnánk a válaszokat.
Szia Erikaszi!
Azt megkérdezhetem, hogy melyik apartmanba voltatok? Hát igen, a melegvízzel nekünk is mindig volt problémánk, elég kellemetlen tud lenni.
A Narancspartra az idén is elmegyünk, az gyönyörű volt Az Apollonnal még nem voltunk soha, de remélem nem lesz probléma nem szeretnénk úgy járni mint ti:(
Látom te Parália imádó vagy
Ott is voltunk már, igaz még régebben, de nagyon nyüzsgős volt, ha jól emlékszem, volt vagy 7diszkó meg ott végig vannak a parton tusolók.
amúgy ez lett volna a második kérdésem..... de nem baj a tenger meg a gyönyörű táj mindent kárpótol
csak lennék már ott.....(08.20)
Ja, és a Blue Lagoon milyen volt?
előre is köszi a válaszod
Szabcsi
Igen mi is 20.-án indulunk Szeged Tesco parkoló, busszal!!!!!
Nagyon várom már
Ti honnan indultok? bocsi, lehet hogy írtad már, de nem olvastam vissza mindet...