Szia Andi!
Én nem olvastam, de amint idõm engedi megteszem.
Nekem egyszerû a magyarázatom: Otthon érzem magam. Jobban mint itthon.
Ahogy kiszállok a buszból úgy érzem haza értem. Valószínû elõzõ életeim valamelyikét ott éltem.
Saci
Olyan kérdésem lenne, nem tudja valaki véletlenül mennyibe kerül az autó, motor bérlés Tolon?
A Marina apartmanról tud valaki valami infót?(elsõsorban "Czsaci"-ra gondoltam)
A másik kérdésem, hogy jetsky-t lehet e bérelni, mert valamelyik képen láttam jetsky-zõ embert.
Nézegettem a képeket az albumban, de érdekes módon sehol nem találtam olyan képet, ahol sok ember van(pl:este a fõutca vagy ilyesmi) kezdek megijedni, hogy kihalt Tolo.
Ha valaki tud képeket legyen olyan kedves írja meg a linket.
Szia Anyta!
A többiek meg írták a válaszokat. A homokos strandnál van az általam talált "legjobb" szupermarket. Mi az Apollonnal utazunk! Már 7 éve és ha Görögország akkor csak Velük! Máshova meg nem vágyom!
Bocsi az offért!!
Saci
Szia,
Mi is az Apollonnal járunk. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idõ volt az út?
Killerlaca, én láttam talán összesen 2-3 jetsky-t a partra kitolva, de az öbölben jetskyzõt még sosem láttam. Szerintem azt nem adják bérbe, hanem valakinek a magántulajdona.
Este van élet a fõutcán - én este4 nem nagyon fényképezek
Az autókölcsönzéssel kapcs. nem tudok válaszolni.
A Marina nevû appartmanról az index fórum Peloponnészosz-Tolo topicban olvashatsz. A 2. oldalon azt hiszem a 84.-ik hozzászólás - ha jól emlékszem - bizonyos "pkri" nevezetû emberkétõl van egy leírás. Hát enyhén szólva nem áradozott az appartmanról,(szerinte koszos, igénytelen stb.) sõt egész Tolot leszólta. Miától kapott is érte rendesen, rendesen leosztotta. Javaslom olvasd el a 84.-.tõl felfele errõl van szó, s kb. a 98. hozzászólásnál árulta el, hogy a Marina apartmanról írt. De ettõl függetlenül ne keseredj el, tudod ízlések és pofonok. Ami neki nem tetszik, az még nem biztos, hogy neked sem jön be. Különben nekem sem írtak túl jókat az apartmanról, ahova megyünk, na de szinte csak az éjszakát és a reggelt töltjük ott, úgyhogy annyira már nem tud érdekelni. A hely, a táj, a tenger a többiek szerint - akik már voltak ott - kárpótol mindenért. Amúgy mikor indultok?
Szia!
Az út 23-24 óra a Macedónoktól függõen,de a fiuk egyre hamarabb érnek ki.
Autó bérlés több helyen van, (ugyan lehet hogy azt nem Te kérdezted)szerintem kérdezd meg több helyen és úgy dönts!!!!
A legtöbb autó Suzuki Vitara volt amit láttunk a dzsip kivitelben!
Saci
Marina apartmann:
Nekem a kilátás volt fontos és az nagyon jó volt.
A szobák kicsik, a fürdõszoba kissé lelakott.
DE TISZTA!
Két normál ágy van a harmadik amelyikben van az sajnos kemping ágy, de én kicseréltettem rendes ágyra. Mi a 3-as szobában laktunk.
A rezsóhoz van grillsütõ is, amit én nem használtam, mert valamelyik honfitársunk nagyon paffra tette a tepsit és nem akartam súrolni.
Az ágyak kényelmesek.
Saci
Marina apartmann:
Nekem a kilátás volt fontos és az nagyon jó volt.
A szobák kicsik, a fürdõszoba kissé lelakott.
DE TISZTA!
Két normál ágy van a harmadik amelyikben van az sajnos kemping ágy, de én kicseréltettem rendes ágyra. Mi a 3-as szobában laktunk.
A rezsóhoz van grillsütõ is, amit én nem használtam, mert valamelyik honfitársunk nagyon paffra tette a tepsit és nem akartam súrolni.
Az ágyak kényelmesek.
Saci
Szia,
Köszönöm szépen az információkat. Állítólag ennek az apartmanháznak minden erkélye tengerre néz. Nem tudom ebbõl mi igaz mi nem.
Ha már így kiderült, hogy nektek is ott volt a szállásotok írnál még pár infót róla?
Milyen messze van a parttól, pékségtõl, sétálóutcától, éjjel hangos-e.
Nem tudom tudsz e esetleg olyanról, hogy Tolo térkép és rajta feltüntetve az apartmanok, illetve én tudok neked küldeni térképet, ha betudnán rajta jelölni az apartmant az jó lenne.
Valamint az árak is érdekelnének, mert azt is olvastam valahol, hogy milyen drága lett toló, árakat persze senki nem irt.(gyros, éttermi kaják, fakultatívok...stb)
Ti az Apollon-nal mentetek?
Bocsi lehet egy kicsit sok lett.
"Valamint az árak is érdekelnének, mert azt is olvastam valahol, hogy milyen drága lett toló, árakat persze senki nem irt.(gyros, éttermi kaják, fakultatívok...stb)"
De volt már másról is szó, csak olvasgatni kell egy kicsit itt-ott. Ha konkrét a kérdés és valaki tudja a választ, biztos lehetsz benne, hogy nem tartja magában.
Azt is leírták már sokan itt a fórumon, hogy nincsenek nagy különbségek a különbözõ helyek árai között, inkább van különbség a különbözõ üzletek és tavernák árai között.
hehe, a gírosz nekünk Tolóban 2005-ben mindig 1,50 vagy 1,60 Euro volt. Ahol tavaly nyaraltunk (máshol Görögországban) ott mindenhol 1,50 volt. Én 2 Eurónál drágább pitagíroszt még nem ettem, de nem is adnék ki érte több pénzt. A tányéros gírosznál viszont nagyon nagy különbségek vannak.
hehe, a gírosz nekünk Tolóban 2005-ben mindig 1,50 vagy 1,60 Euro volt. Ahol tavaly nyaraltunk (máshol Görögországban) ott mindenhol 1,50 volt. Én 2 Eurónál drágább pitagíroszt még nem ettem, de nem is adnék ki érte több pénzt. A tányéros gírosznál viszont nagyon nagy különbségek vannak.
Sorry! Ez ülve értendõ (van, ahol ülve is adnak pitában!); állva nem ettem!