Platamonas
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 646
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178599 Üzenet linkje2012-01-21 19:07:01  Válasz a #178595. hsz-ra

Szia! Bocsáss meg Csillag! Úgy látszik öregszem!
Hogy te mikre nem emlékszel?
Akkor majd idén megnézünk mindent ami ki maradt! Keress majd meg! icon_biggrin.gif

# 647
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178615 Üzenet linkje2012-01-22 09:08:52  Re:

leptokária írta:
Szia! Bocsáss meg Csillag! Úgy látszik öregszem!
Hogy te mikre nem emlékszel?
Akkor majd idén megnézünk mindent ami ki maradt! Keress majd meg! icon_biggrin.gif

Bárcsak megnézhetném az én imádott Platamonomat!!! Úgy tűnik, nincs nagy esély rá, de rajta vagyok, talán sikerülhet................. Te kint leszel valamikor?

# 648
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178616 Üzenet linkje2012-01-22 09:31:45  Válasz a #178615. hsz-ra Előzmény #178615

Májustól kint leszek és remélem haza sem jövök! icon_biggrin.gif
# 649
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178619 Üzenet linkje2012-01-22 10:01:26  Válasz a #178615. hsz-ra Előzmény #178615

Szia CSillag!
Esély mindig van!
Tudod a remény hal meg utoljára!
Én nagyon várom már ezt a nyarat! Lehet túl sokat várok tőle, de majd elválik. Viszont ha nem próbálom meg, hülyén halok meg!
Azt meg ugye nem akarjuk!
Sok mindent kockára teszek azért, hogy ezt megtehessem, de nem érdekel.
Meg kell tennem. Inkább hibázok, mint nyugdíjasan azon siránkozom, hogy miért nem éltem úgy, ahogy szerettem volna!
Hát, én inkább:ÉLEK! icon_biggrin.gif

# 650
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178704 Üzenet linkje2012-01-24 07:45:22 

leptokária szorítok Neked, hogy sikerüljön!!! Ha fiatalabb lennék én is így gondolkoznék, de én már "öreg" róka vagyok és megfontoltabb! Volt mikor én is mindent feltettem és egyáltalán nem bántam meg, úgyhogy hajrá fiatalság!!! Azért jó lenne kint találkozni a nyáron, keresem a lehetőséget, hogy így legyen!! Mert Platamonas gyönyörű, imádnivaló hely! Annyi mindent szeretnék még felfedezni, pl. az AGÓRA utáni részen is alig voltunk.
# 651
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178705 Üzenet linkje2012-01-24 08:31:24  Válasz a #178704. hsz-ra Előzmény #178704

Szia Csillag!
Alig vagyok fiatalabb, mint te!
Mindent felteszek egy lapra! Az élet is csak egy hazárdjáték!
Az agóra utáni rész, pedig maga mennyország. A szépség, a minden! Onnan fentről látni a tengert, hallani a morajlást, nekem az újjászületést jelenti.
Most is könnybe lábad a szemem
icon_smile.gif Én nem tudok Platamonas nélkül élni.
Próbáltam újra itthon. Egy aranykalitkában élek. Élhetnék így is, de minek!
A szabadságra és az ott kapott boldogságra vágyom.
Egy kedves ismerős azt írta, mindenkinek van egy Platamonasa. Hát nekem Platamonas, a Platamonasom. Érted? icon_smile.gif

# 652
Kata70
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178778 Üzenet linkje2012-01-26 13:56:38  Válasz a #178705. hsz-ra Előzmény #178705

Ez olyan szép amit írtál!
Nekünk is látni kell! Van valami lehetőség ahol szállást lehet nézegetni, nem magyar irodával?
Tényleg nem lehet pihenni a diszkók miatt? Mi szeretjük ha van élet, de azért aludni is szeretnénk, legalább hajnalban icon_smile.gif
Búvárkodni tudnánk arrafelé?
Kívánom hogy sikerüljön a terved és találkozunk kint!

# 653
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178779 Üzenet linkje2012-01-26 14:45:19  Válasz a #178778. hsz-ra Előzmény #178778

Rendben Kata!
Valóban gyönyörű. Nem csak ami írtam, hanem maga a valóság is! icon_smile.gif
Júniusig szinte bármelyik szállodában van hely! Megfizethetőek!
Mi is lukra mentünk először. Éjnek évadján érkeztünk és volt hely az első szállodában. Van ott utazási iroda is, ami segít apartmant kivenni, vagy találtok simán házaknál is szállást! Bár az a főszezonra elfogy! icon_sad.gif
Septemberben pedig újra van!
Búvárkodni is lehet! icon_biggrin.gif
Nem túl hangos! Pedig én majdnem a kellős közepén laktam. De mit ér az egész élet nélkül? icon_smile.gif Majd 20 év múlva ha nyugdíjas leszek, ráérek csendesebb helyet keresni! icon_biggrin.gif

# 654
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179502 Üzenet linkje2012-02-16 00:14:55 

Sziasztok!
Nem találtok többet itt a fórumon!

Ha valaki keres, megtalál: thalassa166@gmail.com-on

Májustól Platamonason leszek. Ha valakinek segíthetek, szóljon. Ezen a mail címen elértek! icon_smile.gif

# 655
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179507 Üzenet linkje2012-02-16 09:20:21 

leptokária írta:
Sziasztok
Nem találtok többet itt a fórumon!

Ha valaki keres, megtalál: thalassa166@gmail.com-on

Májustól Platamonason leszek. Ha valakinek segíthetek, szóljon. Ezen a mail címen elértek! icon_smile.gif

De jó, hogy Neked összejött!!!! Ha valami csoda folytán ki tudunk menni kereslek, abban biztos lehetsz!!! Érezd magad jól és legalább egyszer gondolj rám!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 656
Szöszi66
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180196 Üzenet linkje2012-02-28 15:37:08 

Szia Csillag!

Ne sajnáld a régit!
Én is itt vagyok!
Ha kérdezni akartok Platamonasról, én sokat tudok!
Üdv. mindenkinek!
Hátha lassan ébredezik a tavasszal ez az oldal is! icon_biggrin.gif

# 657
Szöszi66
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180331 Üzenet linkje2012-03-01 10:31:03 

Szia Csillag!

Nagyon hallgatsz!
Hol van a Platamonas iránti lelkesedés!
Gondolj bele, már ki lehet ülni frappezni a szállodák teraszára!
Márciust írunk, ott már éled minden! Ilyenkor rengeteg a német csoport, sokszor lig lehet beférni a sarki kávézóba! A vele szemben levőben meg nincs senki! Jaj azok a sarki kávézók! Persze ittunk már márciusban 2,5 eurós frappet, ami szezonban ugyanott 1,5 euró volt! De mindegy! A görög is akkor keres, amikor lehet!
Hajrá Platamonas! icon_biggrin.gif

# 658
Szöszi66
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180332 Üzenet linkje2012-03-01 10:57:15 

Szia Kata70!

Nos, a platamonasi búvárkodás mellett döntöttetek, vagy valahová máshová mész?
Kár lenne kihagyni ezt a kishalászfalut!
Minimum a várat látnod kell és az onnan eléd táruló látványt:Leptokáriát, Platamonaszt, Nei-Porit!
Jó választást Neked! icon_biggrin.gif

# 659
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180383 Üzenet linkje2012-03-01 21:33:53  Hotel Sun Beach

Sziasztok,

Jó 15 év után ismét görög földre tesszük a lábunk (mi Ciprust is annak számítjuk), jelen esetben Platamonast néztük ki, azon belül is a Hotel Sun Beach-et. Már le van előlegezve a szállás (a szálloda, pontosabban Γεώργιος Μολοχάδης úr egyébként nagyon kedves volt, simán el tudtuk intézni a foglalást és az előlegezést telefonon és e-mailben), és megvan a repülőjegy és a bérautó foglalás is.

Több utazási iroda leírása szerint is, és a szálloda honlapjának fotói alapján is a part részben füves, részben homokos, ugyanakkor itt azt olvastuk, hogy kavicsos, és Nei Pori felé kell menni homokos partért. Akkor most homokos vagy kavicsos?

Szívesen vennénk mindenféle infót a szállóról és a környékről, mert mint látható, eléggé ellentmondásos a kép, ami kialakult bennünk. Leginkább a part és a környékbeli vacsorázási lehetőségek érdekelnének. Meg persze minden környékbeli tudnivaló, akár linkek.

köszi,
Lacka

# 660
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180384 Üzenet linkje2012-03-01 21:35:40 

Sziasztok,

Jó 15 év után ismét görög földre tesszük a lábunk (mi Ciprust is annak számítjuk), jelen esetben Platamonast néztük ki, azon belül is a Hotel Sun Beach-et. Már le van előlegezve a szállás (a szálloda, pontosabban Γεώργιος Μολοχάδης úr egyébként nagyon kedves volt, simán el tudtuk intézni a foglalást és az előlegezést telefonon és e-mailben), és megvan a repülőjegy és a bérautó foglalás is.

Több utazási iroda leírása szerint is, és a szálloda honlapjának fotói alapján is a part részben füves, részben homokos, ugyanakkor itt azt olvastuk, hogy kavicsos, és Nei Pori felé kell menni homokos partért. Akkor most homokos vagy kavicsos?

Szívesen vennénk mindenféle infót a szállóról és a környékről, mert mint látható, eléggé ellentmondásos a kép, ami kialakult bennünk. Leginkább a part és a környékbeli vacsorázási lehetőségek érdekelnének. Meg persze minden környékbeli tudnivaló, akár linkek.

köszi,
Lacka

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 43 44 45 ... 57 58 59   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu