Ilyen késõn már úgy sem fog az ember agya! Pontosan pszicho szigorlatra készültem én is és este 11 után eszembe jutott valami, hogy megnézem, éjfélbe anyukám kinyomta a villanyt, mert megelégelte! Pihizzél, inkább dumcsizzunk egy kicsit!
Júliusban is van eper? Szeretek én mindenféle gyümit, a körtéért nem rajongok, de azért elvásítom! Egyszer már azt hiszem, hogy kérdeztem, hogy tényleg nincs tejföl? Nem akarok venni, de nálunk leégésre bevált!
Nem kell nagyon erõsködni, lélekben már délután 3.kor feladtam. Elszakadt a cérna a statisztika miatt, de majd elegánsan átugrom a témát, cicit kidobom azt meglátjuk mi lesz...
Most a páromal is hírzárlat van, megmondtam legközelebb akkor beszélek vele, mikor már kint leszek.
Senki nem jött mostanában haza Paraliáról? Nincs semmi hír, semmi új kép.
Tejföl nincs, de sztem a natúr joghurt is kiválóan be fog válni erre a célra! Fehér, hideg, igazából lehetne csinálni ezzel egy placebós vizsgálatot...
Jay sem jelentkezett, nem tudom, hogy haza ért-e? Szerintem Te mész most legelõbb! Figyeld meg, kedden mindenki zöldülni fog, hogy Te már útban vagy, mi meg még az út elejét sem látjuk!