Sziasztok! A Tsiros gyrosos a főutcán van, a Culture travellel (Ágiék irodája, elvileg ott megfordul majdnem mindenki, akár kirándulások, akár más miatt) majdnem átellenben. Meg fogjátok találni.
Én még hozzátenném, hogy taverna is egyben. Mást is lehet enni, isteni finomat. De tengeri herkenytyűk nincsenek az étlapon. Ahhoz másik hely kell, pl. a Romvi.
Köszönöm a gyrosos pontos helyét!!!
Nagyon szeretjük a tengeri ételeket. Van tippetek (Romvit már írtátok) merre vannak igazán jó éttermek?
Köszönöm a válaszotokat!
Az a 16 nap olyan gyorsan eltelik, hogy észbe se kapsz és csomagolsz. Ha jól emlékszem nemrég Anyuci1968-al beszéltük itt, hogy még 30 nap van. És holnap indulunk. Szinte ugy elrepült a idő, hogy észre se vettük.
Bizony gyorsan eltelik, épp ezért kell a nyaralást minden percét kiélvezni.
Néztem, hogy Ti és és Anyuciék is két hétre mentek, azért azalatt lesz időtök sok minden szépet megnézni!
Ha a képeket nézegetem, és visszaemlékszem, hogy az epidauroszi színház látványa milyen fantasztikus élmény volt...szó szerint leesett az állam.
Hydrat ha tehetitek ne hagyjátok ki, az is fantasztikus! (ott vettünk nagyon olcsón ezüst ékszereket, ami azóta is a kabalám )