Szia Tallér!
Jó választás Kefalonia is, Skala is és a Hermes is! Mondjuk 50-es napozókrémet vigyetek minden mennyiségben, mert akkor még esélyes a 40 fok! Aztán persze a mai világban akármi is lehet, nehéz az időjárással kalkulálni, ezért aztán mi nem is szoktunk És kaptál egy lelkes idegenvezetőt is Marcsi személyében, aki mindenre szívesen válaszol és eligazít a szigeten. És nem fizet nekem ezért a promócióért!
Ha visszaolvasol, és végiglátogatod a "kötelezőket", életed egyik legszebb nyaralása lesz!
Ja, és a Grand is jó választás korrekt árakkal és szolgáltatással.
Kezd a nyári programom összeállni miután nej közölte "csak" Kefallonia.
Júli közepétől legalább 2 hét.hasonló környékbeli szállással mint tavaly (vagy ugyanott) ,legalább a Fiskardo környéki strandok is meglesznek
Nem olyan nagy csoda volt ,csak igen jó volt a tengeri kilátas,no meg mögöttünk az Ainos is látványos volt,mindez 33 EUR/nap /app áron nagyon értékarányos,húz is a szivem vissza nagyon.csak wifi nincs.
Szerintem valahogy kibírjátok wifi nélkül, bár tagadhatatlan, hogy nagy szolgálatot tud tenni, pláne ha épp a helyről kéne sürgős infó. Esetleg épp akkor van valami halaszthatatlanul fontos dolog, pl. legutóbb épp amikor Skalán voltunk, a lányom épp akkor kapta meg az eredményeit az egyetemen, és a falra másztam, amikor az egyik nyaraló órákig valami stratégiai játékot játszott, és nem engedett senkit a gép közelébe, mert épp virtuálisan kapálta a kertjét
Szóval nyilván Neked sem a kedvenc lövöldözős játékod fog hiányozni
Hát nem igazán a játékok miatt kellene,de majd rákérdezek hogy nem fejleszt-e egy kicsit .
Nagyon jó elhelyezkedésű,szívesen mennék vissza,tulaj is jó fej, nagyon laza,igazi görög.
szia,mi az idén igaz hogy zakynthosra mentünk a grandal de mivel egy kikötöből indulnak a kompok kefára is ezért szerintem egy és ugyanaz az idö.szóval péntek reggel 8-kor indult a busz Bajáról és másnap reggel fél hétre értünk a kikötőbe Kilinibe,de nagyon sok függ a határokon való átkelési idötöl.
A mi buszunk 7-kor indult és egy baleset miatt csak másnap a 11.30-as komppal tudtunk átmenni Kefaloniára!
De a látvány mindent kárpótol! A sziget gyönyörű!