Szia Pöpi!
Sokadjára is megnéztem az Arianos képeket. Most mutattam a "kicsi"lányomnak is. Nagy a lelkesedés .-) Már csak 19 nap.
Remélem nem szõke lettél.... a végén még nem ismerlek majd fel:-)
No para nem lesz semmi gond, ügyi vagy és kész.
Pöpi, hogy is mûkszik ez a hajós progi ? Ha vasárnap jelentkezünk akkor még beférhetünk a hétfõi csoportba? Gondolom így szezon elején még nincsenek túl sokan.
Szió Böbe!
Persze gyertek vasárnap és bizti lesz hely még hétfõre, de ha szombaton jöttök és csak annyit mondotok hogy tegyek félre jegyet, akkor elintézzük, így tuti marad.
Nem szõke lettem, állandó jelleggel barna vagyok (bár mindig középszõkére festenek, attól leszek szép barna )
Nem sokat változtama képekhez képest, de lehet mikor ti jöttök mosolyogni fogok
Lassan feladom mára mert az agyam rotyi!
Lehet kellett volna több képet feltennem a kirándulásról? Na majd ti tesztek fel néhányat, ha jöttök
(19 nap? én június 13-16-ig itthon vagyok esküvõ miatt. Utána jöttök, ugye?)
Pöpikém! Hát hiába jártattam a számat,hogy csak pozitívan!!!Volt már aki megbukott?,persze ha jól bestresszel valaki azt is elfelejti hogy hívják ,nemhogy amit megtanult Amennyi pozitív drukk megy innen,Te meg hozzárakod a sajátodat,na és a tudásodat,ennyi!!!
++++++++++++++++++++ ennyire próbálok pozitív lenni, csak látnám már a végét...merta végén már ott csillog a tenger Lelki szemeim elõtt már csobbanok Aztán ülök le közétek a bárba a frappém mellé...
Dehogy küldelek, ne viccelj! Akinek a véleménye nem érdekel, annak ne szoktam válaszolni, figyelmen kívül hagyom. A Te pozitív kisugárzásod viszont nagyon nagy támogatás nekem
Örülök ha igy gondolod,Csak valóban tartsd is be,és akkor (mármint a pozitív hozzállást) 101%,hogy holnap ilyenkor már együtt örülhetünk a diplomádnak !!!
Sziasztok,
2002-ben jártam ott,Jó kis nyüzsis hely este igen hangulatos, viszont a partja nem olyan tiszta.
(Kutyán a parton este a homokba piszkolnak...)
De egyébként szép.
Valószínû azért sokat változott a hely 2002. óta, bár azt nem tudom elõnyére-e. A kóborkutyák sztem Görögországban mindenhol nagy problémát jelentenek, rengeteg van belõlük. Én meg tuti nem állnék oda nyaralás alatt, hogy a parttól távol tartsam õket Az igazi probléma sajna az emberállatokkal van, miattuk több szemét kerül oda.
Idén mi lesz az uticélod?
Pöpikém Drága! Dalra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap ilyenkor mát jót nevetsz rajta, hogy picit paráztál! Annyan fogunk szorítani, hogy már ez erõt kell hogy adjon!!! Sok-sok vagonnal kívánok, szerintem nem csak én, hanem mindenki!!!! Holnap este még felnézel ide? bryam
Hát naná, gondolod, hogy csak vinnyogni járok ide, és mikor túl leszek rajta felétek se nézek? Naná, hogy jövök. Legalább csini leszek holnap (az is fontos:)) MAjd meglátjuk mi lesz, kissé bizonytalan vagyok. De holnap úgy elhitetem velük, hogy kompetens pszichológus tanonc vagyok, mint a sicc. Csak legyenek hiszékeny hangulatban...
Még olvasgatok aztán megyek aludni, jó éjt mindenkienk!