Végig körbe az egész sziget De am szerintem egyszerűbb, megnézed térképen, közeli part neveket. pl Argassi be írod Googlebe, nézel róla videot/képet, és ha tetszik elmész/mentek.
Sziasztok!
Mi idén szeptemberre tervezünk menni Zakynthosra, és érdekelne néhány dolog, eddigi tapasztalatok!
Az időjárásról nem kérdezek, amiatt nem aggódom, eddigi véleményeket olvasva szeptemberben is le lehet égni
Viszont nem sok infót találtam arról, hogyan lehet olcsón és hatékonyan eljutni a reptérről a szállásra! Ti mit ajánlotok? Egyelőre úgy néz ki, hogy Laganason lesz a szállás (5 km-re a reptértől), szerintetek kb mennyi a transzfer (busz/taxi/bármi) ? Várom a tippeket! ))
Illetve az is érdekelne, hogy vacsi téren miket ajánlotok Laganasban? Reggelink lesz, ha minden jól megy, de kb mennyiből lehet kihozni naponta egy 2 fős vacsit?
Ami még fontos, az a robogó bérlés, illetve a Navagio-öböl és hasonló programok kérdése! Mennyiért és hol érdemes bérelni/befizetni???
Egyelőre talán ennyi lenne, köszönöm a válaszokat előre is!
Mi augusztus elején vágunk neki a nagy kalandnak autóval:)...Az utazással kapcsolatban kérdeznék tőletek, mert hogy mi minden látnivaló van azt már a beszélgetéseitekből nagyjából kihámoztam és persze utána is néztem:).
Viszont nincs túl sok információm a szerb, macedón illetve görög autópályákról.Tudnátok esetleg árat írni, és hogy hol hogyan működik?Kapuk vannak?
Illetve a komp kérdése sem teljesen világos még.Láttam nagyjából tavalyi árakat,de egyik helyen azt olvastam, hogy előre kell kompra is helyet foglalni?Ez igaz?Ha csak úgy odaérek valamikor akkor nem biztos, hogy fel fogunk férni?Ez lehetséges?
Előre is köszönöm a válaszokat:)!
#2184962014-06-22 11:42:36 Válasz a #218495. hsz-ra
Sepilla, ezt a besózott dolgot jól ismerem....
Mutatok egy másik kompos oldalt, ahol akár a pontos dátumot is beírhatod.... Aztán kidobja neked a menetrendet. A szélső egyik sávban az is látszik, hogy mely társaság járata. Rájuk keresve pedig láthatod a hajók infóit is. Meg képeket róluk, hogy mekkorák. Link
#2184992014-06-22 12:14:36 Válasz a #218496. hsz-ra
...a 12:30-as kompot néztük ki magunknak, és erre itt megint azt olvasom, hogy a nyári időszakban egy héttel az utazás előtt le kell foglalni a jegyet....
#2185142014-06-22 16:40:59 Válasz a #218499. hsz-ra
Nem írod, pontosan mikor mentek.... A legsűrűbb időszak az augusztus valóban, ha jól következtetek az indulásotokra.... Ha még hétvége is, akkor talán valóban érdemes foglalni. De akkor úgy kell időzítenetek, hogy tuti odaérjetek. Ez a határok miatt nem lesz könnyű....
Vagy esetleg jobb a 11 órást választani, mert ha lemaradtok van utána a 12: 30 -as. Az után viszont csak késő délután mutat járatot.
#2185392014-06-22 18:27:55 Válasz a #218497. hsz-ra
szia Ildikó
Tsilivin merre van a Magdaléna apartman ?? a fő úthoz közel ,azért volt zajos ??
mi tsilivin a hotel mediterráne.-ban voltunk 2011.-ben , és az is a fő utcán volt ,ki lehetett bírni .
ill. filoxéna milyen ?? ott kavicsos a part ??