Édes!
Mi is csak úgy beakarunk "ugrani" hazafelé Nei Poriba,szerinted találunk szállást csak úgy spontán augusztus végén?
Ti aludni is akartok Sartin? vagy csak ott leszek 1 napot,
Niki
Ez nagyon jó ötlet,hogy Nei Poriból Sarti felé hazajönni Magyarországra!Mi tavaly az utazási kiállitáson kérdeztük a Grand tours tulajdonosától,hogy nem lehetne-e megoldani egy Sarti-Paralia 1-1 hetes utat busszal,hogy a transzfert is velük bonyolitjuk.Miután a két hely annyira külön karakter,és mindkettõnek megvan a jó és még jobb oldala,ez nekem nagyon tetszett volna.De nem tudott mit mondani.A végén mégis kocsival kell egyszer bepróbálkozni!
Sziasztok, pár órája érkeztem haza a barátommal Sartiról! Imádtuk a helyet, csodaszép kis ékszerdobozka, nagyon jól éreztük magunkat, a gond csak az volt, hogy kedden és szerdán SZÜNET NÉLKÜL szakadt az esõ, dörgött, villámlott, hideg is volt, így két napunk taccsra ment. De a többi igazán napsütéses és vidám volt...
Sajnos a keretbe nem fért volna bele még egy hét, de ettõl függetlenül én is úgy gondolom, hogy egy hét kevés...
Az a fránya esõ ,itthon is esett jó sokat,de benneteket igazán megkímélhetett volna!
Mi leginkább ezért megyünk mindig augusztusba ,mert talán akkor nem nagyon esik,igaz az idõjárás attól még kiszámíthatatlan.
Gondolom készültek képek,majd ha kipihented az út fárradalmait szivesen nosztalgiáznék.
Jó pihenést!
Nem Nei Poriból megyünk Sartira hanem Kavala-Thassos-Keramoti felõl.Nei Pori elsõ héten lesz,a második hét csavargós.A szállás miatt nem aggódunk,viszünk sátrat,biztos ami biztos alapon.
Nei Poriban nagyobb eséllyel találsz szálást mint Sartin.
Az Aphroditi ház volt a másik,amit ajánlottak nekünk,de ugy gondoltam,elég zajos környéken lehet./már éjszaka ugy gondoltam/.Ezért választottam helyette a Prokopist.Nem tudsz errõl véletlenül?Egyébként melyik irodával voltál?
Sziasztok!
Van valaki aki járt már az idén Sartin?
Én 5 évvel ezelött jártam arra utoljára és szükségem lenne egy-két friss információra!
Tud nekem valaki segíteni?
Riella
Én is 5 évvel ezelõtt jártam legutóbb Sartin,de idén visszatérek.Kiváncsian várom,hogy mi minden változott azóta.Gondolom még szebb és még jobb lett Sarti,bár nekem akkor is nagyon tetszett.
Hozzád hasonlóképpen én is várom a friss infókat.
Dijuska nemrégen jött haza, remélem nemsokára válaszol a feltett kérdésekre.
Egy másik fórumon olvastam,egy már nyaralásból hazatérõtõl, hogy nemsokára átadnak Sartin egy üzletházat, aminek a Sartin élõ kisüzlet tulajdonosok nem nagyon örülnek, állítólag még aláírásokat is gyûjtöttek ellene.
Mi a Halkidiki tourssal fogunk utazni és a Jordan apartmanban fogunk megszállni.Igazából nem ismerem se az irodát,se a szállást,de optimista vagyok,biztos minden rendben lesz.
Ti hogyan utaztok és hol fogtok megszállni?Milyen programokat terveztek?