#1114972009-07-29 12:03:27 Válasz a #111494. hsz-ra
Szerintem azért nem Te vagy én leszek az első ember aki mondjuk EUB biztosítással megy át Mecedonián! Tehát azt kell eldöntenünk és megnézni ki mit nyújt és igen mintr Tibibaba mondta azért az a 400 000ft os hazaszállítás is elég megnyugtató valamint van benne 100 000Ft os javítási,szervizbe szállítási költség is. Tehát nekem lehet EUB lesz a nyerő.
#1115092009-07-29 12:48:31 Válasz a #111503. hsz-ra
én nem oldottam meg semitsem Kedves Zsófi, csak leírtam legfrissebb infómat ide a magam megnyugtatása végett(is)
tudom ezt privibe kellett volna, nade magammal hogy privizzek
kíváncsian várom a következő görcstémát
off:Tibibaba! kissas57! fáj a hasam a röhögéstől! on.
Következő téma: elfogadják-e a benzinkutatakon a bankkártyát tankolásnál. Ezzel kapcsolatban nekem fura tapasztalataim vannak! Ki van írva, le van matricázva, de a fijúkák csak legyintenek , hogy nem!!
Erre varrjatok gombot!
(bár kétlem , hogy valaha is fogtatok a kezetekben varrótűt, gombot még csak-csak!)
üdv.: Zsófi73
#1115162009-07-29 13:11:07 Válasz a #111513. hsz-ra
ha erre válaszolok itt akkor le leszünk szúrva mint a lepkék a dobozban; tűvel, de Érted gombra teszem életem és...
tankolás elött kell +kérdezni ezt beszéltük Robival pár nappal ezelőtt, és ezért is nem ajánlatos kicentizni a tankolást, mert akkor lehet tovább menni, mert észbe kapnak, hogy akkor forgalom sincs nekik
nevelni kell a jó népet a kevésbé jót meg méginkább
#1115872009-07-29 20:56:52 Válasz a #111518. hsz-ra
nem akartam, de...
ma délután 16.10-kori személyes infó (nem a szomszédtól aki tavajelőtt beszélt a... ) minden kútnál elfogadták a kártyát oda felé, ott, és hazafelé is és mivel motorral volt az infóm, így sűrűbben kellett.
kérünk más görcstémát
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy hol érdemes utasbiztosítást kötni. Nekünk főleg arra az esetre kéne, ha mondjuk megcsíp egy medúza, stb. Néztem most 1-2 biztosítót, de a legtöbb helyen Te fizeted ki az olcsóbb orvosi ellátást, és ők visszatérítik.
3 éve Anyukámat megcsípte egy darázs Sarti-n motorozás közben. Allergiás a darázscsípésre, így elmentünk egy dokihoz. Ott olyan biztosításunk volt (amire már nem emlékszem), hogy csak bemutattad a kártyádat, és nem kellett fizetni. VAlami hasonlót keresek...
#1119882009-07-31 11:25:20 Válasz a #111508. hsz-ra
Én személyesen bennt voltam az EUb-nál. nagyon készségesek voltak, azt kérdeztem mi van akkor ha valami orvosi baj van és nincs nálam a megfelelő mennyiésgű pénz, a hölgy azt mondta hogy mindent megoldanak. felveszik az orvossal a kapcsolatot és biztositói fedezeti garanciát adnak neki ( valahogy igy mondta ha nem pontos ne nevess ki). tehát megoldják azt mondta. de baj esetén legelőször őket kell felhivni. hivtam őket este, amikor már nincs ügyfélszolgálat, egy segélyszolgálatos vette fel és nagyon aranyos volt minden kérdésemre válaszolt. nem rázott le hogy ő a segitségnyújtásért felelős a külföldi utázás során.... tehát én ott kötöttem
#1120162009-07-31 12:41:09 Válasz a #111977. hsz-ra
Helló,
Utasbiztosítást bárhol köthetsz, én azt vettem észre hogy inkább a kiegészítő, autó-asszisztencia szolgáltatás miatt választanak többen egy adott biztosítót. A darázscsípés ellátása allergiás személy esetén akut ellátás, még Türkmenisztánban is ingyér van...
De! van valami új cucc, ami darázscsípés esetén tuti segítség, itthon kell kiváltani, szakorvos írhatja fel. És bárki beadhatja, úgy kell kezelni mint az inzulinos pen-t. Már több szálon nyomoztatok utána hogy mi a pontos neve, kiderítem egykettőre
Én is algériás vagyok rájuk, Calcimusc, Solu-medrol mindig van nálam, de most beszerzek egy ilyen tuti anyagot.
Szóval, a lényeg: köss egy akármilyen BBP biztosítást és váltsd ki az EU kártyát, ennél többet senki sem tud javasolni
Tibibaba engem is érdekelne ez a cucc, mert szintén allergiás vagyok rá... tavasztól mindig van a táskámban Calcimusc ampullás, meg Calcium Sandozt tabletta is.
#1120682009-07-31 15:13:44 Válasz a #112025. hsz-ra
Akkor, akit érdekel a darázscsípésre való anyag:
Nagyon tuti, bárki beadhatja, ez tulajdonképpen egy előtöltött fecskendő. Háziorvos is felírhatja, de csak annak javasolt, aki tényleg beödémásodik és fullad.
A neve: ANAPEN
Az ára: 17 ezer forint... (végül is akinek az élete múlhat rajta...)
Állítólag pár nap alatt beszerzi bármelyik patika, és kb 2 év szavatosság van rajta.
(most lettem tájékoztatva, hogy a Solu-Medrol-t felváltotta a Metilprednizolon...)