Szia Laca!
Az apartman a homokos strandtól kb 3perc, szóval kényelmesen felpakolva sincs messze!
Pék a sarkon, mellette már említettem hogy egy elég jó árakkal dolgozó szupermarket.
Zsugor víz 1,5. Mytos 0.33-as 0,60, coca cola 0.33-as 0,60, a péknél 2,5-ért kész szenyó hosszú bagettban. Ebbe nem csak úgy látod hogy benne van a cucc, benne is van!!!!
A gyros 1,5-tõl.
Az árak szerintem a hazaihoz hasonlóak. Persze ez ugye fogyasztási szokásoktól függ.
A kapott térképet majd szkenelem és küldöm.
Az erkélyek tényleg a tengerre néznek a kis sziget látszik.
Én reggel 6-kor már kint ültem és éjszaka is sokáig kint üldögéltünk.
A zaj elég nagy mert a ház elõtt van egy taverna és egy fagyizó.
Ebbe a tavernába 3-an vacsiztunk 32eurót fizettem összesen.
A fõ utca forgalam még elég kicsi volt, de azt mondták ott most fog beindulni a szezon és akkor 10-14 ezer ember nyaral egyszerre, mi szerencsére ezt megúsztuk.
Ha még valami konkrétum kimaradt vagy kérdés merül fel benned írj és válaszolok szívesen!!!
Saci
"Valamint az árak is érdekelnének, mert azt is olvastam valahol, hogy milyen drága lett toló, árakat persze senki nem irt.(gyros, éttermi kaják, fakultatívok...stb)"
De volt már másról is szó, csak olvasgatni kell egy kicsit itt-ott. Ha konkrét a kérdés és valaki tudja a választ, biztos lehetsz benne, hogy nem tartja magában.
Azt is leírták már sokan itt a fórumon, hogy nincsenek nagy különbségek a különbözõ helyek árai között, inkább van különbség a különbözõ üzletek és tavernák árai között.
Szia,
Nem kell úgy felháborodni! Elég hosszú ez a topic + nem ez az egyetlen amit olvasok. Szerintem érthetõ, ha nem találok meg mindent.
Egyébként köszönöm szépen a sok segítséget.
Esetleg azt nem tudod robogót mennyiért lehet bérelni?
Robogó:
két helyen láttam, 12eurótól van. Ez szerintem szezon függõ.
A Márta ebben fog tudni segíteni.
H.apci!
Ez a 2-es apartman belseje.
A hármas kicsit nagyobb és a konyha rész is másképp van.
Saci
Szigorúan magánvélemény, lehet, hogy meg tud cáfolni valaki: Amit Toloban robogóval könnyedén el tudsz érni, az szerintem nem ér 12 Eurót. Esetleg Navplion, de oda van busz...
Az én magán véleményem meg az, hogy érdemes.
Ahová busszal kötötten tudsz menni oda robogóval sokkal jobb.
Érzed az illatokat ami mint tudjuk CSODÁLATOS
Én biiztosan a robogó mellett döntenék, csak mi 3-an vagyunk és ebbõl két kis korú.
Saci