Mi tavaly voltunk Platamonason és a Sun Beach hotelben laktunk! Kérdezz bármit szívesen válaszolok! A part ami a szálloda saját tengerpartja kavicsos és kissé hamar mélyülő. Mi inkább átjártunk Nei Poriba ott sokkal jobb, mert homokos és lassan mélyül, pár perc volt autóval. A szállodában kiváló a kaja és több féléből lehet választani és annyit eszel, amennyi beléd fér!!!!!
A strandoláshoz egyébként is érdemes Nei-Pori felé mennetek, mert közelebb van és homokosabb!
Platamonas hosszabb séta lesz! Platamon gyönyörű. Vásárolni,szórakozni mindenképpen be kell mennetek esténként. Csodálatos!
Ha strandolni és vacsizni szeretnétek a szállodán kívűl, akkor pedig Pori felé vegyétek az irányt! Egyébként a legszebb strandrész - majd meglátjátok magatok is - ott lesz, mielőtt még átérnétek Nei-Poriba! Hatalmas homokos partszakasz, csak a vízben kavicsos! Alig van ember azon a részén. Mindenki bent nyomorog Nei-Porin. Ha kisgyerekkel mentek, vigyázat, mert mély!
Amit érdemes megnézni:
Elsősorban természetesen a vár!
Azután a halott város! Mintha bérautót említettetek volna! Szépen lassan menjetek fel a hegyre mert irdatlan meredek! Van egy hatalmas parkoló a hegy tetején, onnan már csak gyalog lehet tovább menni a macskaköves utcácskán. Van taverna is fent, hangulatos hely, csodálatos kilátással!
Van kölcsönző:bicikli, motor, qwad. Búvárkodni is lehet!
Az éjszakai sétákat pedig ki ne hagyjátok az üzletekkel! Afrikai árusokkal!
Az Agóra is hangulatos! Ha valamit nem mondtam kérdezzetek!
Sziasztok.A Galani-házba megyünk nyaralni jún.2.-tól .Jön valaki akkoriban ide?Anett- busszal megyünk.2 gyerkőccel.Nagyon várom már,soha nem voltam még Görögben.
Én addigra már ott leszek! Istenien fogjátok magatokat érezni!
Ha segítségre lesz szükségetek, majd megtaláltok, megbeszélhetjük priviben. A gyerekekkel viszont a strandoláshoz inkább át kell mennetek Nei-Poriba. Nem hiszem, hogy a palatomasi strand majd bejön, de ne ijedjetek meg, a világ legszebb helyét választottátok! Első görög útnak, talán túlon túl jó!
#1808942012-03-13 19:20:55 Válasz a #180873. hsz-ra
Volt e már valaki a Kronos hotelba? Visszaolvastam valamennyit de nem találtam infokat... elöre is köszi...Julius közepén tervezzük a nyaralást harom kisgyerkőccel...
Amit érdemes megnézni:
Elsősorban természetesen a vár!
Azután a halott város! Mintha bérautót említettetek volna! Szépen lassan menjetek fel a hegyre mert irdatlan meredek! Van egy hatalmas parkoló a hegy tetején, onnan már csak gyalog lehet tovább menni a macskaköves utcácskán. Van taverna is fent, hangulatos hely, csodálatos kilátással!
Van kölcsönző:bicikli, motor, qwad. Búvárkodni is lehet!
Az éjszakai sétákat pedig ki ne hagyjátok az üzletekkel! Afrikai árusokkal!
Az Agóra is hangulatos! Ha valamit nem mondtam kérdezzetek!
téged hol találunk??? Platamonas melyik részén????
A Chronos gyönyörű! Én csak vacsizni voltam bent,de nagyon igényes!
A Fő utca végénél található, ott már nincs olyan zsinat, mint a másik felén, tudnak majd aludni a gyerekek! Nagyon szép, irigyellek