Üdvözlök mindenkit én is Sartiról ,idő még nagyon meleg ,de pár nap lesz rossz is az itteniek mondják, nade a nap sütni fog csak szél lesz erős ,még mindig jobb itt mint otthon
A kalozkodásunk ma lett volna de elmaradt a nagy hullámzás miatt,sajna csütörtökre kaptunk helyet .
Nagyon aggódunk az időjárás miatt mert a szeptemberi előrejelzés nem éppen kánikulát mutatott. Az időjárás dönti el, hogy végül megyünk-e majd Sartira.
Szabcsi86 hazajött már, vagy két hétre mentek? Ígérte, hogy jelentkezik
és mesél...3 perc múlva a "nyaralás" hónapjában leszek! Juhijj irány SARTI!!!!!!!!!!!!!!
Szevasztok!
Már csak 3-at alszunk és indulunk!! Jó lenne ezt az esőt itthon hagyni. Eddig mindig szeptemberbe mentünk Görögbe, de nem volt bajunk az idővel. Sartin most leszünk először, remélem olyan élményekkel feltöltve jöhetünk haza, mint eddig.
#1507472010-08-31 09:45:20 Válasz a #150737. hsz-ra
Sziasztok!
nem haladok ezzel a bepakolással..pedig listát is írtam, de mindig félek, hogy valamit itthonhagyok.
Régebben olvastam és keringett is itt fenn a fórumon egy utazólista...nem tud erről valaki valamit? Újból fel lehetne tenni esetleg..engem érdekelne, hogy más mit szokott bepakolni az útra. Bár már negyedszerre utazunk görögbe, de valahogy most tizsta zizi vagyok..
az időjárással én sem vagyok annyira kibékülve, nekem sem tetszik ez a 24-26 fok, amit jövőhétre mondanak.
2 évvel ezelőtt mikor utoljára jártunk kint szeptember első hetében javában 30-35 fok közötti volt az idő.
#1507942010-08-31 12:25:19 Válasz a #150727. hsz-ra
Nézem a naptárat (bár én most kint vagyok Lefkadán, de gondolom ugyanaz a naptár van érvényben mint otthon ), ez még csak aug. 31.-et mutat. Kicsit meg kell patkolni azt a 3 percet
Viszont: ha ilyesmi időtök lesz mint most itt (26 fok és szélcsend), és elül a tömeg, akkor nagyon jó pihenésnek néztek elébe