Sziasztok, nalunk valtozott a terv, ugy dontottunk, hogy most nem vallaljuk be egyben az utat, ezert ma elindulunk es Thesszalonikiben alszunk egy ejszakat, foglaltunk szobat;)Utana pedig irany Tolo.
Jo utat kivanok mindenkinek, aki szinten nemsoka indul es szep nyaralast!
#2087252013-08-11 21:07:10 Válasz a #208676. hsz-ra
Köszi Anyuci! A 280 körüli fotók melyik múzeumban készültek? Azt láttam, h előtte Nafpliónban fotóztál, ez a múzeum is ott van? Esetleg fent az erődben?
fszeva. Anyuci első muzeumi képei Mükénébe készültek az ottani múzeumba. A 330 körüli múzeumi képek pedig az Epidavrosi múzeumba.
Minden ásatási területre a Görögök felépítenek egy múzeumot is "amit kikaparnak" azt ott helyben helyezik el. Nemeába szintén volt egy múzeum. Itt a wc felé menet nyitva felejtettek egy ajtót ahol belesve láttuk a sok frissen kiásott darabokat egy hatalmas asztalon. Valoszínűleg ott restaurálták mielőtt kiteszik.
#2087472013-08-12 01:36:39 Válasz a #208733. hsz-ra
Nem, nem ismerem, én is most fogok először menni Tolóba, pont a Thetis melletti Hotel Elektrába. Szerintem nagyon jól választottál, mert sokan dicsérték már itt a fórumon. Itt alul, a reklámcsík alatti keresőbe ha beírod a Thetist, kiadja a róla szóló hozzászólásokat.
#2087552013-08-12 09:05:32 Válasz a #208747. hsz-ra
Szia fszeva, elolvasgattam a Thetisről a dolgokat nem lesz vele gond.
2006-ban Stavrosban nyaraltunk, jó volt nagyon, az apartmant nem takarítottak, de nem is volt szükséges, minden nap összesepertük a homokot. Én nem is vágyom arra, hogy naponta jöjjenek takarítani.
2 éve Sartiban nyaraltunk és ott szuper apartmanban laktunk, de azt is mi takarítottuk, a szemetes tsákot mindig adta a házi bácsi.
Tolot most nagyon varom, nem tudod véletlenül hány óra lesz a busz? Mert azért igen messze van. Az utazási iroda /Apollon/ azt mondta 24 óra.
Lehetséges ez? Sartira is annyi volt igaz másik irodával /Zeusz Dias/ pedig jóval közelebb van mint Tolo.
Remélem lesz WC a buszon, 2 éve a Zeusz lezárta és ez sok problemat okozott........gyerekek is voltak a buszon, volt aki egy kortyot nem mert inni emiatt és ettől kissé kiszáradt, stb.