mi ugyan így voltunk vele, tul alacsony az autónk igy kimaradt ,és Amouso is ott se jó az út.amit lehetett oda elmentünk.A Fanomeri kolostorbol ha gira felé mentek érdemes vissza menni Levkas felé ha nagy autod van van egy hely vissza forduló ahol a kis punto beakadt.oldalt fal van ki se lehet szélesíteni.Mi a szélmalmok romjai felé mentünk a gps ezt hozza
Szívesen!! Nem vevőszolgálat!! Olvass utána, nekünk több időnkbe telik újra és újra leírni, mint a listáknak elolvasni!! Ott a kereső, kis időt szánj a saját nyaralásodra, nem csicskának vagyunk itt!
Részlet a fórum-etikettből, illik az egészet elolvasni!!
"...- A fórumon nem követelõzünk. A fórum léte, fenntartása és a lehetõség, hogy írjunk bele mondjuk úgy hogy egy "szívesség", amit egyrészt a fórum gazdája tesz azzal hogy üzemelteti, másrészt a fórum közössége tesz azzal, hogy ír bele. Neked, választ. Ezek nem alanyi jogon járnak.
Ezért ha kérsz vagy kérdezel vmit, légy udvarias és ha kaptál valamit, köszönd meg. Például a választ a kérdésedre."
Ennyi!
Majd tudnál pár képet küldeni az út minőségéről (húzósabb részek)? Mi 2012-ben egy 80cc-s robogóval lementünk teljesen a végéig (lépcsőkig), akkor elég húzós volt az utolsó kb 1 km.
Szívesen!! Nem vevőszolgálat!! Olvass utána, nekünk több időnkbe telik újra és újra leírni, mint a listáknak elolvasni!! Ott a kereső, kis időt szánj a saját nyaralásodra, nem csicskának vagyunk itt!
Kedves KÓNYU!!!!
Elmondom neked, hogy én a lefkadai nyaralásomat már tavaly decemberben lefoglaltam és ki is fizettem... és attól a naptól kezdve, ismétlem.. ATTÓL A NAPTÓL KEZDVE gyűjtök infókat az utazásomhoz erről a fórumról!!!!!! Elég sok órát eltöltöttem már emiatt a gép előtt és több A4-es oldalt írtam már össze mindennel kapcsolatban ...... talán még annál többet is, mint amit te töltöttél infógyűjtéssel......és te nekem itt irkálod, hogy lusta vagyok, meg nem vevőszolgálat csak azért, mert a kempinggel kapcsolatban kértem tapasztaltak segítségét....... és ráadásul, amire kíváncsi vagyok... arra nem találtam választ az oldalon.... örültem volna egy kis segítségnek a tapasztaltaktól. és képzeld.. meg is szoktam köszönni a segítséget.....de köszönöm nem kérek most már... ugyanúgy ahogy eddig.. majd valahogy megkeresem.... örülj neki, hogy te ilyen nagy tapasztalt utazós vagy és mindent annyira tudsz....
ja és míg el nem felejtem... BOCSÁNAT AZ OFF-ért!!!!!!!
ezt csak azért írom, mert egyszer írtál nekem privát üzenetet, hogy ne OFF-oljam a témát, mert egy nem odaillő kérdést tettem fel korábban..... holott te is offoltál az általam idézett hozzászólásoddal... meg még soroljam, hogy hánnyal.. de persze az nem volt baj..