Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 6691
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152137 Üzenet linkje2010-09-17 20:34:04 

Szia

akkor tessék a doc-ok

Tessék az általam készített - az itteniek hozzászólásai alapján

https://www.multiupload.com/OHRSDV841W

A görög ételek és a szótár

https://www.multiupload.com/448XQG0QMZ

Ez pedig Theia által készített ezt is érdemes leszedni.

https://www.multiupload.com/2PHIHGNE0B

# 6692
A'la Rasta
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152139 Üzenet linkje2010-09-17 21:12:21  Re:

Virág1 írta:
Persze kihagytam,hogy szerintem nem Hajniról beszéltek,hanem Zsanettről!De amikor megkérdeztük,hogy hogy hívják az idegenvezetőt,na ezt nem tudták...hát az idegenvezetőnk-ez volt a válasz!

Fazika!
Nem gondolhatod,hogy szó szerint érettem...?!? icon_lol.gif
Csak viszonyításként írtam így....

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Már amikor az első ilyen tárgyú hozzászólásodat olvastam, gondoltam, hogy elbeszéltek egymás mellett.
Hajni a Walteres, Zsanett, meg Apollonos.
Azt hiszem.

# 6693
Zsoka65
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152140 Üzenet linkje2010-09-17 21:12:58 

Köszi! Ha belemegyek, mit kell kiválasztanom, hogy meg tudjam nézni? Vagy regizni kell előtte?
# 6694
Zsoka65
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152141 Üzenet linkje2010-09-17 21:28:04 

Sikerült!!!!!!!!!! Igaz segítséget kértem icon_razz.gif ,

A'La Rasta! Igazán nem értettem, hogy kiről ír, pont azért reagáltam rá, mert ismervén Hajnit ő nem ilyen! A másik idegenvezetőt nem ismerem!

# 6695
A'la Rasta
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152155 Üzenet linkje2010-09-18 08:59:13 

Zsoka65 írta:
Sikerült!!!!!!!!!! Igaz segítséget kértem icon_razz.gif ,

A'La Rasta! Igazán nem értettem, hogy kiről ír, pont azért reagáltam rá, mert ismervén Hajnit ő nem ilyen! A másik idegenvezetőt nem ismerem!

Virág 1 idegenvezetője a Zsanett (Apollon travel). Virág szerint az ő működésében vannak még kívánnivalók.
Itt viszont a többség Hajniról (Walter travel) beszélt elismervén az ő munkásságát. Egyébként mi is többször láttuk őt egyenpólóban "szaladgálni" Parga utcáin.
Innen eredtek a nézeteltérések, mert Virág úgy reagált az idegenvezetős (Hajni) hozzászólásokhoz, mintha Zsanettról lenne szó, és csodálkozott rajta, hogy miért dicséri itt mindenki, mikor alig csinál valamit.
Remélem sikerült helyre rakni a dolgokat!
icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

# 6696
Zsoka65
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152163 Üzenet linkje2010-09-18 13:13:14 

Szioka! Köszi, sejtettem, de így értem már a reakciókat!
# 6697
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152247 Üzenet linkje2010-09-20 19:08:37 

Itt van az ősz, itt van újra...

Ritkulnak a hsz-ek. icon_sad.gif

# 6698
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152253 Üzenet linkje2010-09-20 20:01:05  Válasz a #152247. hsz-ra Előzmény #152247

Sajnos icon_sad.gif De Pargán még azért nyár van, mindennap megnézem a webcamot és ma meglepetésemre szinte élő közvetítés volt, hanggal meg mindennel.Nekem idáig kb. csak 15 másodpercenként frissített. Szépen sütött a nap, de látszott, hogy állatira fúj a szél.
# 6699
A'la Rasta
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152305 Üzenet linkje2010-09-21 19:19:18 

Cofffos írta:

Lehet nézegetni a nyaralásról készült képeket, egy kis csempészett mazsolabor társaságában. Terveket szőve a következő nyárra... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 6700
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152306 Üzenet linkje2010-09-21 19:59:31 

A'la Rasta írta:
Cofffos írta:

Lehet nézegetni a nyaralásról készült képeket, egy kis csempészett mazsolabor társaságában. Terveket szőve a következő nyárra... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Szivi!

A mazsolabort a szülinapunkon nyitjuk ki, és talán karácsonykor a másikat. icon_lol.gif
A fotókat meg válogatni kéne izibe. icon_redface.gif

# 6701
Ercsy66
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152350 Üzenet linkje2010-09-22 17:13:57 

Sziasztok!
Vasárnap indulunk a párommal Pargára és ha valaki tudna abban segíteni, hogy a Vikos kanyonhoz mivel érdemes menni, jó lenne. Busszal vagy autóval. Régóta olvasom már a fórumot, de látom itt az ősz. Már senki nem fog utanzi???? icon_lol.gif

# 6702
Franciska49
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152361 Üzenet linkje2010-09-22 19:21:57  Válasz a #152350. hsz-ra Előzmény #152350

szia! Lehet hogy biztosabb, ha kocsit béreltek, mert mi is csoporttal szerettünk volna elmenni, de előző este közölték, hogy nem jött össze a csoport, igy Vikost nem láttuk. Egyébként a magyarok vagy érdektelenek a szervezett fakultativ utak iránt vagy megoldják magánúton.Valamivel úgy olcsóbb.Aug végén csak mi ketten voltunk a párommal ezeken az utakon, kivéve a nagy hajóutat.
# 6703
Ercsy66
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152364 Üzenet linkje2010-09-22 19:38:23 

Okszi! Köszi a gyors infót. A Vikosról nem szeretnénk lemaradni, de majd meglátjuk hogy jön össze.
# 6704
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152373 Üzenet linkje2010-09-23 09:45:36 

Sziasztok

Szeretnék segítséget kérni minden Parga rajongótól
A kiállításom Parga-s (és környéke) képeihez kellenének jó
pár mondatos magyarázó szövegek amit alá rakhatnák.

A képek A4-esek lettek vékony kerettel fekete fotós fekvő A3-as paszpartura rárakva tehát lesz alatta hely.

A képeket feltöltöttem a Pisassa-ra várnék ötleteket ki milyen szöveget írna melyik alá.

Pl ilyesmire gondolok

"Fehér kavicsok a part keskeny sávján, amit reggel árnyékba borítanak a meredek sziklák, a tenger mely annyira tiszta, hogy a lehorgonyzott hajók árnyéka elsötétíti a tenger alját nos, ez Porto Katsiki. Ez a kivételes szépségű strand Athani-tól 9 km-re, Lefkada városától 40 km-re délre található. Porto Katsiki-t nyers szépsége, jogosan emeli Görögország legszebb strandjai sorába."

A képeket itt lehet megtekinteni.
http://picasaweb.google.com/10.....Cnlrb3kgE#

Köszönök minden segítséget ez ügyben.

1. Parga
2 Porto Katziki
3-4 Lefkada
5. Parga APax hajóút
6. Sivota felé

# 6705
Flocky
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152393 Üzenet linkje2010-09-23 16:52:57 

Sziasztok! Szeptember 19-én érkeztünk vissza Pargáról, benéztem a Fórumra és Rozita véleménye miatt, vártam majd egy hetet a beírással, kifújtam az orromon a füstöt. A Walterral semmi gond nem volt, Pargára görög idő szerint reggel 9-re leértünk. A tegeződést a sofőrök és a Hajni is megkérdezte, mindenki azonnal e mellett döntött. Visszafelé a határ átlépések már nem mentek olyan gördülékenyen, a Szerbek kipakoltatták az egész buszt, a Norbiról ömlött a víz, érdekes lett volna ezt frakkban csinálnia.Toi toi egyszer volt egy hegytetőn Parga előtt, addig teljesen kulturált benzin kútakon álltak meg. Nekünk nagyon tetszett Parga, a Piso kicsi strand volt a kedvencünk. A Lichnosi strandot is gyalog oda-vissza megjártuk. Ettünk a Bachossban, Sakisban, Viktóriában, és a kicsi strandnál lévő tavernában (nem jegyeztem meg a nevét) ahol zenés esték vannak. Sok turista volt még ebben az időszakban, de már nem volt az a tömeg amit főszezonban írtatok. Az idő egy nap kivételével nagyon jó volt, vasárnap egész nap szakadt az eső. Ezen a napon a bazárokat néztük meg, a sok kis kütyüt, és megvettük az apró kis ajándéktárgyakat amiket a barátainknak hozni akartunk.Voltunk a kis vonattal Ali pasa váránál és a Paxosi és a Jón tengeri hajóutakon. Így utólag azt gondolom,hogy elég lett volna egy hajókázás és helyette a Vikoszt kellet volna megnézni, de sebaj van miért visszatérni. A Korfui kirándulás elmaradt, kevesen jelentkeztek rá. De a Meteora, Albánia kirándulásra mentek a csoportunkból. A Dallas ABC még mindig jó, sokat vásároltunk ott, hát a COOP-ban is voltunk sokat, de őszintén többet vártam tőle az itt beírtak alapján.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 446 447 448 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu