Sziasztok, tegnap szerencsesen megerkeztunk Toloba, bar eleg kalandos utunk volt...Fotoztam az apartmant, ha otthon leszunk, rakok fel kepeket.A Thetisben vagyunk...Thesszalonikiben borzalmas volt az egy napos hotel:/
Viszont nagyon jot kajaltunk egy helyen, azt majd megirom abban a topicban.
Tolo nagyon aranyos hely, este a Tsirosban kajaltunk, egybol ugy inditottak, hogy ungheria etlap?!
Fszevanak:voltam az Elektra recepciojan, az jonak tunt, viszont a nap odasut a szobakra egesz delutan es nincs napernyo, en is otthon felejtettem es a thetisnel is sut.
#2089062013-08-14 16:48:58 Válasz a #208869. hsz-ra
Kedves 79kori! Örülök, h szerencsésen megérkeztetek! Köszi, h megnézted az Elektrát! Az nem zavar, h a szobákra süt a nap, mi úgyis szeptemberben megyünk. Mit ettetek a Tsirosban és hogy ízlett? Milyen a tenger, fini meleg?
Eszembe jutott még egy kérdés azokhoz, akik már voltak Tolóban. Itt is mászkálnak a parton az árusok és tukmálják a portékájukat, mint Paralián? Mert baromira zavaró volt, hogy naponta 10x is odajött ugyanaz az árus és nem érdekelte az sem, hogy épp szunyókáltunk. Simán felkeltett.
Ezek mindenhol ott vannak. De talán nem annyira zavaróak mint Olympic Beach, Nei Poriba voltak tavaly. Legalábbis az első napokba nem is láttam őket. Szinte hiányoztak
#2089132013-08-14 17:14:46 Válasz a #208909. hsz-ra
Tavaly Stavrosban minden 5. percben jott arus. Itt is vannak, de en pl. naponta ga ketszer, haromszor latom oket, es nem tukmalosak, nem keltenek fel meg itt is van a "massage"-os no de nem eroszakosak!
#2089162013-08-14 17:32:41 Válasz a #208909. hsz-ra
Igen, ahogy a tobbiek irjak, jonnek, de nem zavaroak, megkerdez, megrazod a fejed es elmegy;)
Megmondom oszinten, nekem a tsiros nem annyira jott be, de ez szerintem annyira izles kerdese, hogy nem lehet velemenyt mondani, ma a Grill housebol hoztunk el csirkes gyrost, az vmi isteni volt, a pita is, este a parton szemeltunk ki egyet, ma odamegyunk, meg az iliasnal is ki van irva magyarul minden, azt is meglessuk majd;)
A fagyik mindenhol nagyon finomak.
Egyebkent tenyleg minden itt van a szankban, reggel leugrott a parom peksutiert uszas utan, hat nagyon klassz volt;))))
#2089172013-08-14 17:36:13 Válasz a #208906. hsz-ra
Ja, a tenger isteni, en meg sehol sem lattam ilyen tisztanak, max kamena vourlanal, de ez mindent uberel.
Mi itt voltunk ma a tsiros melletti utcanal, a kek narancs napernyok alatt, 6 euro volt egesz napra ket nyugagy es egy ernyo es a srac tok kedves, akinek fizetni kell
Mi már kétszer választottuk úti célként Tolot és nem bántuk meg! A tenger gyönyörű, a sziklás részeken -pipával- nagyon szép halakat látni és a történelmi látnivalók lenyűgözőek. Külön ajánlom, ha valaki bemegy Athénba, hogy feltétlen menjen el a Régészeti Múzeumba(régi), mert csodás dolgokat láthat. Az idegenvezetők pedig nagyon kedvesek Bármilyen kérdésre szívesen válaszolók!
Egy gyors helyzetjelentes Nafplion nagyon jo volt! Atmentunk busszal (1.6 euro oda meg vissza is, szoval 3.2 euro oda-vissza:)). Felmasztunk a Palamidi erodhoz (900lepcsofok). de megeri! ha felertek, be is lehet menni, 4euro, de magyar diakigazolvannyal ingyenes. Nafplioba a piacot sem szabad kihagyni!!! mi megmartoztunk az ottani strandon is.
Toloban mi eddig 2 helyen ettunk gyrost, az Ilias nekunk annyira nem izlett, a Tsirosban viszont nagyon fini (barany gyros!!). a Tsirosban ettem mousakat, hat az valami isteni!
#2089342013-08-14 21:40:40 Válasz a #208920. hsz-ra
Te is nemsoka;)
Az akrogialiban vacsiztunk, ki ne hagyjatok, en meg ilyen szinten nem ettem tele magam, van olyanjuk fried round potatos, nem talalok ra szavakat;))))a gorog sali is isteni meg a muszaka, stifado;)
Sziasztok!
Bocsánat, hogy kicsit eltűntem, de nálunk lakásfelújítás zajlik 1000el, vasárnapig dolgozom, hétfőn meg indulunk
Szóval lesz mit kipihenni!
Köszönöm a rengeteg új infót, már vettem is gyorsan egy napernyőt (Hiszen ha jól olvastam a Thetisbe besüt a nap)
Kedves Unic megtennéd, hogy nekem is átküldöd az aktuális árlistát? Nagyon köszönöm!
És elfelejtettem még megkérdezni, hogy szerintetek szükség van ilyen strandcipőre, azt olvastam, hogy lassan mélyülő, homokos tengerpart, de tényleg nem kell?