Esetleg ha valakit érdekel: http://www.virtualzakynthos.gr/laganas/fast-food.html ebből az is megtudható ki merre lesz elszállásolva, sőt még az ún. buli utca is kiderül, hogy merre van Mi szerencsére jó messze leszünk tőle
Sziasztok!
Érdeklődnék ki, hol kötött utasbiztosítást, mennyiért.
Mi a K&H tengerparti nyaralás utasbiztosítás emelt csomagját néztük ki.
Valaki kötött már ilyent, megéri?
Köszi előre is
nem ,szerencsére nem kellett használnunk, de itt is előre kell fizetni ,számlát kell kérni és a biztosító kifizeti. valahol olvastam egy másik fórumon hogy az illető az allianz.-al kötött biztosítást 3900ft /fő és azt a biztosítást a görögök elfogadták , nem kellett semmit fizetni
előre.
Trepac, ugye te kérdezted meg ugyanezt a facen? Mert ott már megírtuk többen is neked, hogy miért a QBE Atlasz biztosítás a jó, ha Görögországba utaztok.
Sziasztok!
2 éve voltunk Agios Sostisban Laganas mellett. Saját autóval mentünk, és rengeteg quad-os turistát láttunk mindenfelé. Tudja esetleg valaki, hogy Laganasban kb mennyiért lehet quadot bérelni? Csak kíváncsiság..
Amúgy mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok, aki még készülődik.
Gerakas tengerpartját ne hagyjátok ki, meg a teknősmúzeumot se! Vigyázzatok a tekikre!!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék kinek van infója a A.Sostis-ba a Villa_Maria és a Koukla valamint a Sofia apartmanról a Grand tourstól? Elég kevés infót találtam róluk. Aki volt, melyiket ajánlja? Először megyünk (jövőre) Zakynthosra. Éjszaka szeretnénk azért pihenni, de napközben, este a "nyüzsisebb" részt sem bánjuk. A tengerpart, strand közel legyen a szálláshoz, ezért ne kelljen sokat kutyagolni. Természetesen a fórumon említett szép helyeket, strandokat mi is szeretnénk meglátogatni
Előre is köszi ha valaki válaszra méltat
A.Sostisban nyüzsire azért ne nagyon számíts. Amikor mi voltunk 2008-ban , csend és béke honolt Ha a nyüzsi alatt szórakozást értesz,éjszakai szórakozást, akkor Laganas a nyerő, a parton sétálva kb. negyed óra-20 perc emlékeim szerint. Nekünk nem jött be Laganas, messze elkerültük, a brit fiatalság már délben félpucéran betépve őrjöngött... millió bár és disco.
A.Sostisban mi a Renesis-ben szálltunk meg, kis túlzással 5 lépés a part, akkora erkélyünk volt, hogy el sem hittem akkora is létezik:) A víz olyan meleg volt, hogy a partra mentünk ki hűsölni:) A helyiek mondták, hogy ilyen meleget rég éltek már.
Étteremben nekünk Tassos úr tavernája volt a befutó. Jó kedélyű, kedves idősebb úr, mindíg mosolygott, és remekül főztek. Mikor eljöttünk, ajándékot kaptunk tőle!
Gyönyörű a sziget. Ha a kék öblökhöz mentek, a kikötőben lehet magán hajót is bérelni, és nem drágább,mint a szervezett. Nálam egy úr magát alkudta egyre lejjebb, csak menjünk vele. Nem is tudtuk, hogy hajót ad ki, beszédbe elegyedtünk, és akkor mondta:) Árakra már nem emlékszem, és nem is hiszem hogy mérvadó lenne ennyi év után
Az autókölcsönzéssel nagyon jól jártunk. Kértünk egy kis autót. Amikor kihozták, a srác a kezét tördelve mondta, hogy nagyon sajnálja...de egyszerűen nincs H. Athos...ha gondoljuk...akkor talán...ha elfogadnánk...ezt a terepjárót...Athos árában.... Elfogadtuk. Nagy duzzogva Lehajthatós tetős terepjáróval furikáztunk. Azóta sem volt ilyen:)
Szia!Mi az idén voltunk a Villa Mariába,meg voltunk elégedve vele ez van a legközelebb a tengerhez és a központhoz is.Megjegyezném azonban hogy a többi apartman is ott van egy csomóban nincs sok távolság köztük.A Kouklét nem láttam,a sofia viszont kintről nézve nekem nem jött be.Viszont nekem nagyon tetszett a Jenny és az is nagyon közel van!!Hát igen A.Sostisban nincs nyüzsi egyáltalán ez inkább ilyen pihenésre való település,viszont kirándulás szempontjából kiváló.Mi gyalog mentünk át Laganasba és Kalamakira is.Nekem se jött be Laganas,bár a fiatalok azt szeretik.Én nem nagyon voltam kíváncsi az Angol fiatalokra,elég volt annyit látni amikor délelőtt átsétáltunk egy kicsit szétnézni.Azért még messze van a jövő év addig még rengeteg infót gyűjthetel!
Köszönöm a gyors válaszokat! Na nem "dizsizni" akarunk, elütni esetleg az időt kis nézegetéssel. Akkor átsétálunk Laganasba. Ezt találtam a Koukla elhelyezkedéséről