Azért remélem az élmény beszámolódat megtartod,hogy egy kicsit mi is jól érezzük magunkat!
Az csak természetes ez lessz a 16. utam Görög honba. De létezik egy másik fórum is ASSOS ott már igazán sokat olvashatsz, de ígérem "ha" haza jövök az lessz az első mindenkit tájékoztatni fogok, mikor mentek melyik hónapban én júni
Üdv
Azért remélem az élmény beszámolódat megtartod,hogy egy kicsit mi is jól érezzük magunkat!
Az csak természetes ez lessz a 16. utam Görög honba. De létezik egy másik fórum is ASSOS ott már igazán sokat olvashatsz, de ígérem "ha" haza jövök az lessz az első mindenkit tájékoztatni fogok, mikor mentek melyik hónapban én júni
Üdv
akkor már elkezdem hüteni a metaxát,mire hazaérsz pont jo is lesz, nyitok egyet és majd olvasok
Üdv
akkor már elkezdem hüteni a metaxát,mire hazaérsz pont jo is lesz, nyitok egyet és majd olvasok
Nahát azért addig még egy két üveg METAXA avagy OUZÓ is elfogy még. Mert azért nem "jövök" meg olyan hamar, legszivesebben maradnék örökre, de ezt lehet, hogy meg gondolom és így teszek. Mert Görögország számomra csodás hely. De azért igérem bármi lessz részletes beszámolot írok mert holnap már csak 65-nap és indulok NEI-PORI-ba
Sziasztok!
Szeptemberben megyünk Nei Poriba,érdeklődni szeretnék,hogy van e valakinek tapasztalata mozgássérültek mennyire tudnak közlekedni ezen a szép környéken?Kos szigetén már jártunk... Elektromos tolókocsival milyen akadályokra számíthatunk?(Persze előttünk nem sok akadály létezik.... )Bármilyen tippnek nagyon örülnénk.Köszönöm!
Még egy kérdés eszembe jutott.Nei Poritól Platamonig betonozott út van,vagy csak homokos?A tolókocsi elsüllyed?
Kedves Ludovika!
Egész Nei Pori nagyszerűen járható tolókocsival és Platamonba is jó minőségű aszfaltos út vezet. Jó választás a hely. Platamonban már lehetnek nehézségek, mert ott már keményebb emelkedők is lehetnek, főleg, ha fel akartok jutni a várba is. Jó készülődést!
Josza
Sziasztok!
Szeptemberben megyünk Nei Poriba,érdeklődni szeretnék,hogy van e valakinek tapasztalata mozgássérültek mennyire tudnak közlekedni ezen a szép környéken?Kos szigetén már jártunk... Elektromos tolókocsival milyen akadályokra számíthatunk?(Persze előttünk nem sok akadály létezik.... )Bármilyen tippnek nagyon örülnénk.Köszönöm!
ahogyan irták végig jo ut van a két település között,inkább csak az lehet a gond hogy igy nem tudtok a parton végig menni ami a legrövidebb,mert az aszfaltos ut kacsakringozik,emiatt legalább fél ora lesz az ut,de inkább 40 perc
Sziasztok!
Mi július 11-től megyünk 10 napra NeiPoriba. Engem a környező falvak, települések érdekelnek, erre van javaslatotok?Tengeri horgászatra van lehetőség?