Lefkada
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 6706
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Thatvanii
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232533 Üzenet linkje2015-07-15 14:10:34  Idézet innen: #232493

fcbnandi írta:
MaciG írta:
Szia Fcbnandi!

Én két kempinget ajánlanék. Nem szálltam meg egyiken sem, mert nem vagyok az a kempingezős fajta, de mindkettőben jártam és nekem tetszettek (ha szeretsz sátrazni).

Desimi bay camping :Nyugodt hely, mikor ott jártam sok német és olasz lakóautós volt, közel van Nidirhez.
Kathisma camping : Hasonló mint az előző, a nyugati strandok közelebb vannak, viszont az éjszakai élet meg messzebb.

Mobil házakat/kunyhókat ha jól emlékszem lehet bérelni, csak nagyon hamar elfogynak és nem is olcsók, szóval nem éri meg, akkor már inkább valami studio/apartman

Köszönöm szépen a választ!!! körülbelül ilyen választ vártam icon_smile.gif köszönöm. Van egy térképem, amelyen Agios Nikitasnál is jelez elvileg kempinget, de a neten erről semmit sem találok... na mindegy.. kathismánál tökéletes lesz.... még az árakat kell majd megnéznem.. végülis csak egy saját sátrat vinnék plusz a bérelt autónak parkolóhely kell.. mindez 1 éjszakára... remélem nem lesz drága icon_smile.gif

A linkelt oldalon van árlista, ott azt írja júli 31-ig 4,5 eur / felnőtt Aug. 1 től 6,5 Eur /felnőtt/éjszaka
Autó parkoló 3, illetve 4 Eur /nap
https://www.camping-kathisma.gr/_prices.php?language_id=2

# 6707
Nagyfotos
Aktív fórumos
Aktív fórumos
158 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232541 Üzenet linkje2015-07-15 14:57:59  Válasz a #232500. hozzászólásra Előzmény #232500

Kedves Dragont!!
Remélem nem írtam el a neved...szeretném megérdeklődni ha nem túl indiszkrét a lefkadai Vasiliki szállást mennyiért béreltétek????Minden évben dilemma utazási iroda vagy saját autós út legyen......nekünk eddig olcsóbb volt az iroda általi buszos megoldás de jó lenne tisztában lenni mennyi is lehetne a szállás persze tudom ez hónap és sokváltozós tényezős ..de a képek amit a szállásról feltettél eltérő az irodai szállásoktól szóval ezer köszönet....ha itt nem akarod ki irni priviben is jöhet :nagyfotos0@gmail.com
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 6708
Reni89
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232547 Üzenet linkje2015-07-15 16:17:12 

Kedves Nagyfotos!

Mi is saját autós úton voltunk. A bookingon keresztül foglaltam szállást Nydriben, a neve: Ionian Paradise.
Ha gondolod privátban küldök róla infokat.

# 6709
Dragont
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232548 Üzenet linkje2015-07-15 16:54:03  Válasz a #232541. hozzászólásra Előzmény #232541

Szia Nagyfotos!A mi apartmanunk 55 euro volt ,mert tengerre néző volt ,amiből nem láttunk semmit ,de nem baj,a másik családé 50 /nap.Egyébként a Bookingon foglaltam ,nem kértek foglalót ,meg kártyát sem.Csak a Bookingon lehet őket elérni ,vagy telefonon ,de akkor már szerintem hivatalosabb a Booking.Xristina Studios,Ponti Vasiliki ,így találod meg.A neten úgy írja nyílvános a parkolás ,de van neki elzárt parkolója.A Ponti és Vasiliki közti ,"mi csak úgy hívtuk susnyába" van a szállás,de ezt lehet jó értelembe venni.Nekünk annyira megtetszett ,hogy rögtön eldöntöttük ha tudunk maradunk még egy napot ,lehetett.Gyalog minkét település könnyű szerrel elérhető .Nagyon közel van hozzá egy nagy bolt ,és 2 pékség is ,itt ittam a legfinomabb frappét egész Görögországban.
# 6710
Dragont
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232549 Üzenet linkje2015-07-15 17:02:47 

Egyébként én úgy gondolom ,hogy magán szervezésben akkor jön ki olcsóbbra ,ha kettőnél többen mennek.Két embernek ,vagy annyiba kerül ,mint utazási irodával ,vagy akár olcsóbbra is kijöhet ,az utazási irodás lehetőség ,persze ez sok mindentől függ.Ha nyaralás alatt sokat akar az ember menni akkor autó ,vagy motorbérléssel ,már nem biztos ,hogy az irodás ár a nyerő.
Kefalónián nekünka 4 fős apartman 85000 forintra jött ki,ez szerintem nagyon jó ár.

# 6711
Dragont
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232552 Üzenet linkje2015-07-15 17:25:09  Válasz a #232548. hozzászólásra Előzmény #232548

Azt elfelejtettem ,hogy 4 fős volt az apartman.
# 6712
Simacsek1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232566 Üzenet linkje2015-07-15 20:57:17 

Sziasztok,Érdeklődni szeretnék tudna e valaki infót adni a Vasilikiben található Kostas studió-apartmanról?Válaszokat előre is köszönöm.
# 6713
Accord
Aktív fórumos
Aktív fórumos
496 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232573 Üzenet linkje2015-07-15 22:03:15  Idézet innen: #232477

dragont írta:
Sziasztok ! Raktam fel képeket a kefalóniai nyaralásunk után eltöltött 3 napos lefkadai pihenésünkről.Lehet jövőre Lefkada lesz a fő uticél .Nagyon jól éreztük magunkat a szigeten.

Nem fogod megbánni, szuper jó hely! azok a színek a tengeren, hihetetlen............... icon_biggrin.gif

Vassilikiben szálltatok meg azt látom, de mi a neve az apartmannak?

Bocs, közben látom pont ezt kérdezte más is tőled! icon_biggrin.gif

# 6714
Exact
Aktív fórumos
Aktív fórumos
208 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232613 Üzenet linkje2015-07-16 14:41:00 

Sziasztok!

Amennyire tartottam az úttól annyira sima volt minden. icon_smile.gif
14:30 kor indultunk Óbudáról és másnap- azaz ma- 8:30 ra már Nidrieben, Lefkadán voltunk.
Még otthon eldöntöttem, hogy Ásotthalom felé megyek mert a police.hu írása alapján 1 órás volt Röszkén a sor. Ezzel ellentétben - én még ilyet nem éltem meg- 17:10 kor én voltam az egyetlen határátkelő Ásotthalmon. Innentől csak erre megyek!!

A mac-szerb határ sem volt több 3 percnél, míg a Görög határon meg sem álltunk mert eleve intettek a határőrök, hogy mehetünk:)

Talán az egyetlen negatívuma az útnak, hogy bizony 2-3 helyen találkoztunk az út mentén a bevándorlók egy-egy csapatával akik a korom sötétben szemben a haladási iránnyal életveszélyesen bukkannak fel az út mentén

Most pedig már 3 óra alvás után a közvetlen tengerparti szállásunk teraszáról üdvözöllek Benneteket icon_smile.gif

# 6715
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232615 Üzenet linkje2015-07-16 14:56:48  Válasz a #232613. hozzászólásra Előzmény #232613

Exact! Ha a Lakán jársz, tegyél fel a kedvemért egy mostani képet icon_smile.gif
# 6716
Exact
Aktív fórumos
Aktív fórumos
208 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232617 Üzenet linkje2015-07-16 15:12:50 

Na az csak akkor fog menni ha Te felteszed
Én lefényképezem azt amit most látok- páratlan- elküldöm neked, de én ide feltenni nagyon béna vagyok icon_smile.gif

# 6717
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232620 Üzenet linkje2015-07-16 16:32:59 

Töltsd fel a Google+ ra, osszd meg az érintett képeket és már linkelheted is ide...
# 6718
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232639 Üzenet linkje2015-07-16 20:19:50 

https://www.youtube.com/watch?v=Yt5Sh2oQvHw
Gyönyörű idei video icon_smile.gif Nézzétek meg, alig több 3 percnél!

# 6719
Exact
Aktív fórumos
Aktív fórumos
208 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232646 Üzenet linkje2015-07-16 23:12:09 

Nem vagyok egy számítógép antitalentum, de ez a feltöltögetés. megosztás nem az én világom
Főleg egy Google, ahova először regisztráljak, aztán a pluszban csináljak profilt majd bedobja nekem az "ismerősök" válogatás- nekem aki utálja a facebookot icon_smile.gif

Tehát általa, tuti nem lesz kép ide berakva hacsak nem mondom valaki fel nem teszi helyettem

# 6720
Accord
Aktív fórumos
Aktív fórumos
496 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232650 Üzenet linkje2015-07-16 23:33:11  Idézet innen: #232646

Exact írta:
Nem vagyok egy számítógép antitalentum, de ez a feltöltögetés. megosztás nem az én világom
Főleg egy Google, ahova először regisztráljak, aztán a pluszban csináljak profilt majd bedobja nekem az "ismerősök" válogatás- nekem aki utálja a facebookot icon_smile.gif

Tehát általa, tuti nem lesz kép ide berakva hacsak nem mondom valaki fel nem teszi helyettem

Én sem szeretem az ilyet, de ez tök egyszerű, még nekem is! icon_biggrin.gif

https://www.kephost.com/

Rákattintasz a feltöltésre, kiválasztod a gépeden a képet, és pillanatok alatt fel is nyomja.
Aztán a képre kattintva alatta a beillesztő kódok közül a legelsőt (Kép URL) kell ide bemásolni, és kész is van.
icon_lol.gif

Pl., Egremni:

https://www.kephost.com/images/2015/07/16/P1030188.jpg

Ha meg a képet is akarod itt mutatni, akkor megnyomod itt felül az IMG gombot, utána bemásolod a linket, és megint megnyomod itt az IMG gombot.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 447 448 449 ... 570 571 572   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu