De régen voltunk ezen a fórumon, szeptember 6-án visszamegyünk m
eghalgatni a kabócák énekét, Tolo a szivem csücske,jó lesz ujra látni. Nem jöttök véletlenül?
#2089842013-08-15 11:08:34 Válasz a #208953. hsz-ra
Majd meglátjátok, ha délutánonként nagyon fog hullámozni a tenger, akkor tudtok kint is venni olyan cipőt. Érdemes egyébként beszerezni, mert később minden nyaralásra el tudjátok vinni.
#2089922013-08-15 11:38:59 Válasz a #208984. hsz-ra
Cipővel kapcsolatban egyetértek Évával. Annál is inkább, mert itthon 1000-1200.- Ft-ért már lehet kapni, kint pedig, ha jól emlékszem, 8-10 euró. És - kivéve, ha csemetéknek vesszük, ők ugyebár 1 év alatt kinövik - pár évig tudjuk vinni utána is. Pl. Marmarasban a kis öbölben nagyon jó hasznát vettük a bazi nagy köveken.
Unic, te csak hallgass, még alig 3 hét, és megint Görögország . Mit szóljak én, akinek optimális esetben még minimum egy év, míg visszatérhetek ? Persze kivéve, ha nyerek a lottón.
De régen voltunk ezen a fórumon, szeptember 6-án visszamegyünk meghallgatni a kabócák énekét, Tolo a szívem csücske, jó lesz újra látni. Nem jöttök véletlenül?
Szia!
De örülök neked... Mostanság nem arrafelé járunk, de nekünk is kellemes emlék marad, pláne, hogy kétszer is voltunk ott, s a legutóbbi - szó szerint vízparti - szállásunk felejthetetlen. Remélem, horgásztok is!
#2090112013-08-15 13:19:39 Válasz a #208998. hsz-ra
Nagyon örülök Neked én is , most teljesítem az ígéreteimet, meglátogatom ujra Marinát és Piros-t, viszek nekik finom magyar bort,megnézem Ágnit,és Hydrát, aztán szeretnék este elhajózni Nafplionba.Végezetül pedig egy jó halvacsora, akkurátus öreg halas-barátunknál, ha megvan még. Egyenlőre ennyi a terv, utoljára mi is tengerparti szálláson voltunk az Eleanaban, csodás volt, most a Villa Manolisban leszünk, hisz ugyis tudod Toloban nincsenek távolságok. Van még egy terv egy frappé a sziklás tengerparti tavernában, aztán el is telt az idő, Jana közben azért biztos horgászik,de ott a halas ,végső megoldásnak .
#2090172013-08-15 14:33:20 Válasz a #209011. hsz-ra
Mondanám, hogy üdvözlöm az öreg halast, de kialudta ő már régen a látogatásunkat. Már akkor is alig kapiskálta, hogy mi van, amikor Breki-vel nála voltunk. Talán Ági emlékszik még ránk; ha így lenne, kézcsókom és minden tiszteletem a munkájáért, elhivatottságáért.
Nektek meg jó nyaralást!
Mi holnap reggel indulunk egy északi körútra lengyel súlyponttal. Nemrég jöttünk haza a bajor és az osztrák Alpokból, de már akár mennék vissza...
#2090232013-08-15 15:15:27 Válasz a #209019. hsz-ra
Ha valakit nem zavar a viselete, akkor nem egy haszontalan dolog a fürdőcipő, mert pl. én egyszer suhanc koromban önfeledten hancúrozva, labdázva a homokos fenekű tengervízben egy alkalommal akkorát találtam dobbantani a fenéken egy labda után ugorva, hogy egy élő kagyló szinte csontig bevágta a lábujjam tövét, ahonnan aztán dőlt a vér. Persze nyugodt, óvatos fürdőzéshez homokos fenéknél nem kell cipő. A szárazon is lehet mezítláb járni, sőt egészséges, de meg kell nézni hova lépünk...
#2090502013-08-15 22:00:12 Válasz a #208998. hsz-ra
H.apci, de jók a fotók! Ez melyik apartman volt? Bár most látom, h válaszolni már nem valószínű, h fogsz, ha holnap reggel elutaztok.
Nagyon jó nyaralást kívánok!
Sziasztok! Mi aug. 29-én indulunk a Bellos stúdió v. apartmanba Tolóba, az Aeolus utazási iroda szervezésében! Esetleg tud róla valaki információval szolgálni, kérem írjatok! Köszi jupamoni