Tegnap voltunk Epidaurosban, Nafplioban es Mukeneben, utobbi bezart mire odaertunk...jo sokan duhongtek ott emiatt, nem is ertem, hogy miert csak 3-ig vannak nyitva.Elvileg holnap visszamegyunk meg még Spartaba, Olympiaba is.
Valaki irta itt, hogy ha Toloban egyszer talalsz egy parkolohelyet, akkor maradj is ott, mert soha tobbet nem lesz mar...hat igen, amikor megjottunk akkora szerencsenk volt, hogy pont az apartman elott volt egy hely, de tegnap elmentunk es amikor este megjottunk 3 kort mentunk mire talaltunk valamit.Csomo ures terulet van folfele, siman kialakithatnanak parkolokat...na mindegy.
#2091282013-08-16 21:46:26 Válasz a #209067. hsz-ra
79kori, jó sok helyre kirándultatok. Azért fürdésre is jut idő?
Szerintem mi csak Hydrára és Nafplióba fogunk ellátogatni. Az utóbbiba az esti programon is részt akarunk majd venni.
#2091292013-08-16 21:54:50 Válasz a #209077. hsz-ra
Szia Messinia, remelem nektek is szep nyaralasotok van/volt, nem tudom, hogy hazajottetek e mar;)
Holnap visszamegyunk, de ki is volt irva, hogy 8-15ig meg valami gorog balhezott ott egy ott dolgozoval, hat ez van:)
Most azon agonizalunk, hogy Spartaba vagy Olympiaba menjunk inkabb...
#2091302013-08-16 21:59:12 Válasz a #209128. hsz-ra
Ez a 3 varos kb csak 100 km volt, de persze elkavarogtunk, mert a gps se tudja neha, hogy hol van;)
Minden masnap furdunk meg indulas elotti napon is azt fogunk piheneskepp, ma felhok voltak, en meg sose lattam ebben az orszagban felhot:D
Nafplio nagyon cuki, bar latszik rajta a velencei epiteszet.
Mi holnap sajnos megyünk haza Mi ugye Hydrán és Athénban voltunk kirándulni, ami szervezett program volt. Mindkettőt csak ajánlani tudom!!!! Athénba a Plakát érdemes végigjárni, a mellékutcákban nagyon sok jó hely van, gyönyörű, és az ajándékboltokban sokkal olcsóbban lehet találni dolgokat, mint itt Toloba! Ja, és ugye amit írtam is, Nafplioba is megéri átbuszozni, főleg piaci napokon!
Összefoglalva, mi egy nagyon.nagyon szuper hetet töltöttünk itt, nem kizárt, hogy visszajáró vendégek leszünk
Annyit még, hogy a Dimitra apartman (az árához képest) nagyon jó, minden nap takarítanak, ágyneműt és törölközőt is cseréltek, a szobák igényesek, hatalmas terasszal, mi látjuk a tengert is (206-os szoba) A klíma olcsó (20 euro volt a hétre).
Ha valakinek kérdése lenne, válaszolok szívesen akár Toloval, akár az apartmannal kapcsolatban!
Akik jönnek, azoknak is legalább ilyen szuper nyaralást kívánunk, mint amilyen nekünk volt!
#2091332013-08-16 22:12:46 Válasz a #209129. hsz-ra
Szia bár nem engem kérdeztél, én Olimpiát ajánlom, az odavezető út is gyönyörű, és sok a látnivaló, és még Sparta is utba esik, esetleg visszafelé ott is megálhattok, de szerintem ott nincs annyi látnivaló. Ha ennyire szerettek kirándulni, és van időtök javaslom Monenvasiát, Gythiot, csodás része a Pheloponészosznak . Ajánlom esetleg Porost
#2091382013-08-16 23:06:17 Válasz a #209129. hsz-ra
Szia 79Kori!
Mi nem voltunk Olimpiában, de ha választani kellene azt választanám, Spártából ugyanis nem sok minden marad meg az utókor számára...és egyébként valóban útba is esik Olimpiába menet.
Már hazajöttünk.
Sziasztok!
Egy szösszenet a sünikről.
Amikor átvittek a Romvi szigetre, fotózni, a parton, LÁDA SZÁMRA voltak a sünik kidobálva
.......gondolom, rendszeresen gyűjthetik szerencsétleneket így nem tudnak nagyon elszaporodni.
Mi csak a kikötő környékén láttunk süniket, igaz, ott jó sokat........sehol máshol
#2091422013-08-17 01:39:23 Válasz a #209139. hsz-ra
Kedves Öregtáncos! Ez úton szeretném megköszönni a panoráma képeket! Annyira jó, hogy előre meg tudtam nézni, hogy a valóságban hol is helyezkedik el a Hotel Elektra.
#2091462013-08-17 08:14:48 Válasz a #209132. hsz-ra
Sziasztok, szép napot!
Annyit szeretnék egyenlőre kérdezni csak, hogy mely napokon van a "piacnap" Nafplionba? Én augusztus 23.-án utazom Toloba, az minden képen be van tervezve, hogy meglátogatjuk ezt a közeli helyet.
#2091472013-08-17 09:02:20 Válasz a #209146. hsz-ra
Szia Poco!
Piacnap szerda és szombat.
Lehet, hogy a szombatival jársz jobban, mi szerdán voltunk, és nagyon gyér volt - na jó, zöldség, gyümi az sok, de ruha alig, táska, süti egyáltalán-. Igaz, hogy én a marmarasihoz viszonyítom, és azt nehéz űberelni.
A narancs volt a legjobb vétel, jó kis lénarancs, így kb. 1,2 euróra jött ki az az 1 liter facsart narancslé, ami az Asteras előtt 3,2. A sárgabarack viszont ehetetlen volt, vagy csak pechesek voltunk.