Ez szándékos magas labda volt; le is ütötted, de nálam mellé ment!
Én inkább járok egyet az illatok kedvéért arra alkalmas helyen. Igaz, oda el is kell jutni. Autós lévén ez nem gond, de ha nem így lenne, akkor is inkább választanám a cél eléréséhez a buszt, mint szagoljam a forró aszfalton (12 Euróért) mások benzingõzét. A robogó másutt (pl. a szigeteken, de nem csak ott) szuper lehet, de Toloban!? Passziózni – mint sokan teszik – jó. Engem nem gyõztél meg.
Én mindenképpen robogózni fogok, mert imádok motorozni, nem vagyok kötve semmihez. Ja és mi csak ketten vagyunk párommal így pont elférünk rajt
Jo vele felderíteni minde utat a hegyen jókat fotózni...stb. Akár csak úgy kerülni egyet esténként.
Olyan infót tudtok és bocs ha már irtátok valahol ,hogy napágyat mennyiért lehet bérelni a parton?
Czsaci térkép hogy áll?
Aki járt mát Toloban jul.végén aug.elején,kell a légkondi?Érdemes rá áldozni./Itthon nincs,tehát hozzászokva nem vagyunk /Sok helyen olvastam,hogy csak érkezéskor lehet kérni teljes hétre Szóval szerintetek?Ugye ez az ár 58 Mythos/viszem a férjemet is/,vagy 4 üveg Mavrodafne/ezt én szeretem/
Mi is szeretünk robogózni, de Tolótól valóban minden nagyon messze van (Nafplion, Argosz és Epidaurusz kivételével). Mármint a tröténelmi látnivalók...na jó, Mükéné sincs olyan messze.
A fõutca jobboldali részén három kettõs nyíl van. A Marina szerintem valahol a középsõ környékén lehet (a leírások szerint), közel a fõutcához. Ha mégsem, talán Saci jobban körülírja…
Sziasztok!
Jön valaki az Apollon Travel szervezésében 23-án Toloba busszal? Egyébként tudtok vmit a Vassalos apartmanról? Ami neten fent van csak általános leírás és a képek sem mutatnak túl sokat...
h.apci!
Nyertél!!
Tényleg azon a részen van. A homokos stranddal szembe. Angelo bizniszénél.
Tõle lehet napernyõt bérelni 8euro/nap 2 ágy és 1 napernyõ.
Saci
Nah akkor most a térkép jobb oldalán a 3 duplanyil közül a középsõnél van?
Akkor ha jól értem ezen a részen homokos a strand. El is lehet itt férni vagy itt is sokan vannak?
Nah akkor most a térkép jobb oldalán a 3 duplanyil közül a középsõnél van?
Akkor ha jól értem ezen a részen homokos a strand. El is lehet itt férni vagy itt is sokan vannak?
Köszönöm az infót.
Jó fej a Saci! Ha a homokos stranddal szemben van, akkor nem nyertem, ugyanis az a jobboldali dupla nyilnál lévõ széles rész!
Én júniusban voltam, nem volt tömeg.
Mi is júniusban voltunk és nagyon érdekes dolgot vettünk észre, a napozó ágyak egyre nagyobb helyet foglaltak el, igy nekünk alig maradt hely, de azért mindig jó helyünk volt.
Saci