#1596532011-04-06 16:14:56 Válasz a #159650. hsz-ra
ezt nem tudtam hogy ott is van Fotini, annyira sok ház van ott ,ezred részének se tudom a nevét, viszont az is igaz hogy egy épületben több iroda is ad ki szobákat,mikor hogy tudnak megegyezni
#1596812011-04-07 08:43:39 Válasz a #159621. hsz-ra
Szia!
Régebbről ezt a hozzászólást találtam: 2007es a hozzászólás:
"Sziasztok!
Most értünk haza Nei Poriból/naggggyon jó volt/))
Holnap bõvebben.......
A Fotini házban voltunk,nagyon jó kis hely,nincs messze a tengertõl.A stúdiók jók,de alap felszereltségûek.
Sancho!!Grill van a ház végében,de hogy mennyire lehet használni nem tudom mert nem annyira nem jártunk utána......A Fotínirõl:Nincs messze a tenger.Sõt...... annyi séta még jól is esik és van látnivaló is bõven.Gondolok itt a szép házakra és a szebbnél szebb növényzetre . Fenyõ bútorok kényelmes ágyak,nagy a terasz,csak a konyha lenne jobban felszerelve..... Nincsen kávéfõzõ,de az edények is a minimális használatra elegendõek. "
Ezt Katus írta!
Remélem segített!
Üdv-Mylo-
A bazart ne keressetek a tavalyi helyen, mert visszakoltozott a regi helyere.
hol van a régi helye és hol az uj ? N. Poriban tavaly ahol volt attol nagyon messzire került?
tavaly Platamonban már nem volt piac az Ilios ház elött, idén se lesz sehol sem?
ott ücsörögtünk két orát a kisvonatra várva, mint kiderült rossz helyen és elment egy csomo busz a megállobol mindkét városba,sokan szálltak le és fel,megszüntették?
Sziasztok!
Nézegettem a katalógusban a Kalliope apartmanról képeket!Nem láttam a konyhában semmilyen főzésre való alkalmasságot!Aki már járt ott segítene nekem ebben a kérdésben??Egy egyszerű rezsóra gondoltam ,ugye van????