Köszi mindenkinek persze, hogy írunk ha haza jöttünk meg képeket is rakok fel (persze majd ha tudom hogy kell ). Én még mindíg csak a busztól félek kicsit. Úgy nézem hogy javul az idõ, ami nálunk nem látszik .
Szia! Miért félsz a buszos úttól? Fel lehet állni, elég gyakran megállnak ahhoz, hogy meg tudd mozgatni az elzsibbadt tagjaid! Nyakpárnát, vagy kispárnát feltétlenül vigyetek! bryam
100%-osan nem vagyok benne biztos, de tavaly 23:55-kor indult vonat Athénból Katerinibe, elõtte pedig 16:24-kor. (ezt az infót a NEI PORIS topikban találtam 75.oldal)
Nemsokára hazajön B.Róbert és õ biztos tudd frissebb adatokat! Van a vasútnak web-lapja, de nem tudom a pontos címet. Remélem valaki belinkeli!
Kitartást a buszozáshoz, jó idõt, szép emlékeket és kellemes pihenést kívánok! Aztán ha hazaérkezel ne felejts el beszámolni a tapasztalataidról! (mint sokan teszik..sajnos )
Az idõ javul, jövõhétre már 32 fokot mond. Remélem megtartja ezt a tendenciát
A buszos úttal kapcsolatban csatlakozom az elõttem szólókhoz, nem kell aggódni. Nekem van egy bevált technikám: indulás elõtti éjszaka sokáig készülõdök, másnap reggel meg korán kelek szecsót gyártani, meg készülõdni. Így garantáltan fáradt leszek a buszon, és nagyrészét átalszom. Hazafele ugyanez a helyzet, csak akkor még fürdök sokat az indulás elõtt, és a sziesztám már a buszon lesz
Busido! Jó Nektek! Ne aggódj, mert ott fel is tudsz állni, ha megzsibbadtál! Nagyon szép utat és sok-sok mégszebb élményt kívánok!!! Nagyot aludj, mert ott én is sajnálni fogom az idõt alvásra! Készíts sok szép fotót, örülünk, ha megosztod velünk és az élményeid! bryam
Szia.
Lehet ,hogy elkéstem az üzenettel, de ha nem :Nyakpárna és egy kényelmes papucs legyen nálad amit felviszel a buszra úgy sokkal elviselhetõbb az utazás.