Januárban Szombati indulás volt és azt rakták át áprilisban csütörtökre. Mi nem Wizzel mentünk hanem charterral vmi cseh légitársaság vagy mi de a személyzet magyar volt. Természetesen simán áttudtunk foglalni másik járatra!
Igazad van! Zakyntosra vissza vágyik az ember , én is. Viszont sajnálom , hogy csak Laganasban van szállás . Nekem nem volt túl jó benyomásom erről a helyről. De összességében gyönyörű sziget :
Akik már voltatok Zakynthoson, szeretném megkérdezni, hogy melyik fakultatívra érdemes menni?Esetleg egyéni utazóknak tudtok e ajánlani magyar idegenvezetőt akit érdemes keresni és nála befizetni?
mi voltunk a szigettúrán,(ebből is két féle van , van egy buszos és van hajós )
a keri hajó kiránduláson, kefalónián , a navaggio öbölhöz menjetek el feltétlenül,
egyénlieg be tudtok menni a fővárosba , bohaliba,
a csúszda park is jó program ( kettő van , az egyik tsilivin a másik sarakinadoban )
magdalena nagyon profi idegenvezető, ajánlani tudom, mi 2013.-ban voltunk a neckivel és
ő vitt minket a keri hajókirándulásra, úgy tudom az Ibusz-nál volt,
Nagyon köszönöm a segítséget, rá fogok kérdezni az ibusznál
Kefalóniát nagyon szerettem volna, de mivel gyerkőccel megyünk így le kell mondanom róla ő tuti nem bírná...((de helyette kinéztem neki a sarakinadoi watter parkot:)))
Agios Sostisba megyünk, onnan nincs is messze:)
nincs beszámolóm, de kérdezz nyugodtan szívesen válaszolok,
2013.-ban mi is ag.sotison voltunk hOTEL Zante Sun.-ba kisgyerekkel,
a tiéd mennyi idős ??
vigyetek naptejet, valami felsőt , a nap ellen, fenistilt , (minket megcsípett valami, szerencsére 2 nap alatt elmúlt ) gumiszandált, sapkát vagy kendőt ,
laganason van gyógyszertár is a buli utcában meg orvos is , ha szükséges.
persze ne legyen rá szükség.
sotison nincs buszközlekedés,ez fontos. ha busszal akartok közlekedni akkor előtte áll
kell menni laganasra a buli utcában a big boys előtt áll meg a busz. az visz be Zantéra.
Szia. Köszönöm a lehetőséget:)))
Mi 6 éves gyerkőccel megyünk all.incl. Tereza Hotel-Agios Sostis. Esetleg nem ismerős a név? Nagyon nem találunk róla sok infót, annyit nyomoztunk ki róla, hogy felújított hotel 3* új vezetőséggel:) A parttól egy utcával feljebb lesz.
Esetleg autót béreltetek e?ha igen adnak e gyerekülést?
mi nem béreltünk, mert 1,5 éves gyerkőccel voltunk és csak lokálba mentünk.
de adnak gyerekülést úgy tudom 5 euro.
sajna nem ismerős a hotel neve, holiday chekk ,vagy a youtube.com én itt szoktam nézni,booking.-on ,
sotison 1 fő utca van , pár étteremmel és supermarkettal, nyugis, itt tudtok pihenni,
ha nyüzsire vágytok akkor sétálva 15 perc alatt elérhető laganas.
na ott minden van, mi délelőtt a hotelben voltunk a medencénél, délután átsétáltunk
laganasra ott a kikötő felőli részen az első bár a sabbia, ott lepakoltunk és ott nem kellett fizetni a nyugágyért és a napernyőért ,csak a fogyasztásért,
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Még sosem voltunk Görögországban, és most találtam egy nagyon jó kis buszos lehetőséget (buszos úton sem voltam még soha) a Kantavárnál (tapasztalatok az ő szervezésükről is érdekelnek..). Zakyinthosra szeretnék menni. Ibéria, Jenny, Contessina, Ambelia apartamanokban van a szállás, ezekről kinek van tapasztalata? Az apartmanok önellátósak, így ha valaki tudna mondani árakat, hogy egy itthoni pl spar-hoz képest milyenek az árak azt megköszönném. Helyi közlekedés mivel oldható meg busz, taxi, bérelhető bicikli, robogó? Minden infonak nagyon örülök, mert teljesen ámátőőőr vagyok ebben a témában (mindig autóval voltunk idáig mindenhol). Biztosan lesznek még kérdéseim... Előre is köszi.
Szia. Az emlitett utazási irodárol még nem hallottam, de ezek mind Grandtours-os szállások, úgyhogy biztos csak közvetit az iroda. Két éve mi a Jenny-ben laktunk 2 hetet és eddig ez volt a legjobb szállásunk. Agios Sostis kicsi település Tsivili nagy ha busszal mentek , ez utobbi jobb mert a helyi strand is szebb és több a bolt.
úgy láttam előttem valaki írta hogy a Jenny apartman agios sotison van.
mi 2013.-ban voltunk sotison a Hotel Zante Sun.-ban , a közlekedésről szeretnék
írni, sotison nem jár a busz , csak Laganason áll meg. a buli utcában a Big Boys előtt.
át lehet sétálni , kb 45 perc a buszmegállóig a táv, lemértük, onnan busszal tudtok bemenni Zantéra a fővárosba, 1,5 euro a jegy /fő
vagy a másik lehetőség , mi taxival mentünk át az 8 euro volt a busz megállóban tett ki
a taxis és onnan busszal mentünk tovább,
zantéra kb 60 euroért vitt volna be a taxis, mi így kombináltuk össze a dolgokat.
vagy természetesen tudtok kocsit is bérelni, arról majd a többiek írnak,
árakra nagyon már nem emlékszem mert mi all inkluziv ellátással voltunk,
a felvágott az előre csomagolt ,2-3 euro, 1,8 euro volt egy 6 üveges víz,
2.-3 euro volt 1 üveg bor, 2,5 euro egy frappe, 2,5 euro volt a gyros kézben ,
8-10 euro egy főétel, természetesen ha valami tengeri herkentyűt kérsz az drágább,
5 euro egy hamburger sültkrumplival,
ha van még kérdés szívesen válaszolok,
Mi Laganason voltunk, annyira különböző ki mit szeret ! Én imádtam, de hozzá tartozik, szeretjük a nyüzsit. Átsétáltunk Agios Sostis-ra és a határban az olajfák között láttam az Ibéria apartmant. Én pld ilyen külvilágtól elzárt helyen nem tudnék nyaralni ! Persze biztos vannak a Grand-nak a parthoz közel eső klassz apartmanjai is Zakynthoson ! Szerintem az árak minden szigeten hasonlóak,kb 40-50 %-al magasabbak mint nálunk, legalább is nekem ez a tapasztalatom. Érdemes egy kis költőpénzzel felszerelkezni mert nyaralásnál az ember kicsit elengedi magát,úgy pihen ! ))) Látnivaló nélkül szintén nem nyaralás a nyári utazás, hiszen leülni a vízparton az itthon is megtehető,ahhoz nem érdemes ezer km-t utazni. Minél több fakultatív programon vesz részt az ember annál értékesebb, élménnyel telibb a nyaralás. Nagyon jó szervezést és jó utat kívánok erre a mesés szigetre ! Lili