Szia Miskolciutas!
A Holiday Lines honlapján láthatod, hogy minden turnus árából elengednek 11.111,- Ft-ot, ha valaki július 24-ig lefoglalja az utat. Ágicáék utolsó turnussal mennek, azaz szeptember 21-től. 29.999 - 11.111 = 18.888,-
#2328222015-07-19 12:33:42 Válasz a #232796. hozzászólásra
Szia Cinci75,
sajnos van . Mi két éve voltunk velük Korfun, de se Korfura, se velük nem megyünk többet.
Persze lehet, hogy csaka az az út volt balszerencsés. Egyedül a busz és a sofőrök voltak szuperek, az idegenvezető akkor járt életében először Korfun, és bár velünk utazott, egy árva szóval nem jelezte, hogy ő lenne a mi idegenvezetőnk. Csak a kikötőben derült ki véletlenül... Tesze-fosza fiatalember volt, megérkezéskor lerakott minket a szálláson, aztán ment tovább a többi apartmanokba, azzal az igérettel, hogy még aznap este visszajön és kiteszi a hirdetőtáblára az elérhetőségét és az egyéb tudnivalókat. Ez volt hétfőn délután, legközelebb csütörtökön délben véletlenül találkoztunk vele (épp ebédelni mentünk haza), mikoris kiderült, hogy a fakultatív programokra kedden kellett volna jelentkezni.
A szoba koszos volt, mivel első turnus voltunk, még az előző évről maradt port/koszt kellett volna eltüntetni, de a tulajt sem találtuk, bár állítása szerint ő mindig ott tartózkodik. A lefolyó eldugulva, a konyhában mindenen zsíros kosz, hangyák százai a konyhapulton stb. Az idegenvezető "elintézett" egy extra takarítást, ami abból állt, hogy felmosták a padlót. Hazautazás: előző este a hirdetőtáblára kitette a cetlit, hogy reggel 1/2 8-ra legyünk menetkészen. A 10 napos turnusból így 4 nap telt utazással. A prospektusban is igért WiFinek híre-hamva nem volt, még nyoma sem volt, hogy valaha lett volna vagy lenne valamikor. Szóval Aeolus soha többet.
Kedves Ave46!
Köszönöm az infót, leginkább a busz,és a sofőrök érdekelnek.
Az idegenvezetőkkel nem sokat szoktunk foglalkozni.Magunk szoktunk a környéken kalandozni. Szállásunk meg az eddigi helyeken mindíg eldogadható volt. Olvastam pár kommentben hogy sok a szlovák a buszokon,ez aggaszt egy picit,de valahogy majd csak lesz!! Optimisták vagyunk.
Ave46! Korfu könnyen bejárható idegenvezető nélkül is robogóval vagy autóval is. A leggyönyörűbb az összes sziget közül amin jártam. Ne mondjatok le róla. Sajnos szállás ügyileg hasonló a véleményem de ez ne tartson vissza a szigettől! Érdemes más utazási irodát is kipróbálni. Nekem eddig a legjobb véleményem az IBUSZ-ról van. Kiválóak, felkészültek és segítőkészek az idegenvezetőik.
Igen, tudom, csak ez a hozzáállás bosszantott nagyon. Végülis elboldogulunk mindenhol, angolul és németül is beszélek. Lehet, hogy egyszer még visszatérünk, dehát annyi más szép hely van, ahol még nem jártunk.
A szlovák utasokról nekünk kimondottan jó tapasztalatunk volt. Sajnos a magyarok viselkedtek bunkó módon. Felvitték a hűtőtáskákat, elfoglalták más helyét, alig akartak a saját helyükre menni, sőt nem egy "kedves" útitárs megágyazott magának a közlekedőfolyosón és szinte az egész úton ott feküdt/aludt. Nagy élmény volt, hogy a megállóknál előbb őket kellett ébresztgetni, hogy le tudjunk szállni. Nem hiszem, hogy magyar sofőrök ezt eltűrték volna.
Hello! Igen, utolsó turnusban megyünk, fejenként 18.888 ftot fizetünk. Paraliát választottuk, több okból is, először is azért, amit Lililuca írt a Paralia topicban, másodszor is, mert a Párom szeretné, és a Júniusi utat is lemondtam Paraliáról... Nagyon kíváncsi vagyok a buszra!! Egyébként mindent neten e-mailben intéztem, szerződés, foglalás, utalás.... eddig semmi gáz nem volt. Várom nagyon már!!
Hasonlóan jó áron foglaltunk mi az Apollon tr. irodánál super firt minute vagy mi a szösz plusz törzsutas kedvezménnyel Sarti uticéllal. nem egész 19000 ft per fő . Cserébe viszont jó későn megyünk és nem a legfullosabb apartmanba. Remélem a hely és a táj kárpótol az utolsó turnusért .
Grandos buszokon használható már a wc? Tavaly hiába volt rajta, nem lehetett használni..."nem üzemel" ez volt a válasz...kérdezném, hogy idén mik a tapasztalatok? Elég nagy szívás volt tavaly egy baleset miatt 6 óra után álltunk csak meg, és azért ez eléggé embert próbáló dolog volt...
...van a Grandos buszokon wc? Tudomásom szerint nincs is... tavaly sem volt, de a honlapon is fel van tüntetve, hogy nincs. Nem árulnak zsákbamacskát, ez mondjuk szerintem korrekt, h legalább szólnak...
nem vagyok régóta fórum tag de úgy látom a wc sztori mindig előjön. Nekem pl gyomrom nem lenne elmenni a buszon wc re. főleg hazafele amikor is kiérkezők jól megrottyantják a busz mosdóját és persze a pilótáknak nincs annyi idejük h kiürítsék a tartályt stb. .. ellenpélda az Apollonos busz ott kis dologra lehet ( nálunk hagyták) a mosdót használni... igen ám csak épp jó magyar mentalitás szerint ha valaki nem tartja be.....