Sziasztok! Szeptember 20-án indulunk Tolo-ba a Grand Tours-szal. Jön esetleg valaki ekkor? Mit gondoltok milyen időre kell számítani? Sosem voltunk még szeptember végén, és egy kicsit tartok az időjárástól! Előre is köszönöm a válaszokat!
#2094002013-08-21 17:53:09 Válasz a #209399. hsz-ra
Encike szerintem ne aggódj az időjárás miatt, mi két éve szept. 17-től voltunk, és végig 38 fok volt, legfeljebb kaptunk néha egy kis záport, főleg esténként, de az még jól is esett. Talán egyszer volt egy borús délutánunk de az pont kapóra jött, akkor mentünk Mükénébe, nem kaptunk hőgutát.
#2094042013-08-21 19:20:59 Válasz a #209399. hsz-ra
Szia Encike06!
Borítékolható a jó idő . Én már voltam szeptember közepén, sőt október végén, november elején is. Tavaly októberben hazainduláskor 30 fok körül volt a hőmérséklet. Ősszel, újra októberben megyek, mert ilyenkor igazán szívet melengető a napfény. Szóval ne aggódj, csak számolgasd vissza a napokat !
Holnap hajnalban irány Tolo!!!! Előrejelzések szerint végig amíg ott leszünk 36-37 C-nál nem lesz hidegebb! Jön esetleg valaki a mostani turnussal a Grand Tourssal?
Az itteni fórumozók beszámolói alapján fel tudtunk mindenre (remélem) készülni! Köszönjük!
Nem voltunk még Görögországban!
Remélem is a jó időt, mert mi is hamarosan indulunk.
Nekem nem feltétlenül kell a 37 fok, bár ott ez jó, 30 alá ne menjen és akkor már oké is.
A Christina éttermet ki fogjuk próbálni, koszi az infót .
A strandok milyenek?
A Yannis apartmanban vagyunk, innen kb 20 méter a strand, lassan mélyüllő, meleg tenger. Vizi cipőre nincs szükség ,de a homokban mezítláb egy métert sem lehet menni, mert olyan forró. A víz kristály tiszta, le lehet látni az aljáig.
Mi a Thetis apartmanban leszünk, állítólag az is közel van a vízhez.
Viszünk pipás szemüveget, talán annak is hasznát vesszük.
Ha van időd és kedved, akkor írj kicsit a programokról, részt vesztek valamelyiken?
#2094972013-08-23 20:09:20 Válasz a #209479. hsz-ra
Mi most jottunk onnan, legfelso emelet,5-os szoba, majd rakok fel kepeket, de kuldeni is tudok;)
A legjobb helyen van, par meter a part, minden bolt kozel, legjobb pekes is par meter, ha szerencsenk volt, parkolni is tudtunk ott.
Azt sajnos nem tudom melyik szobaban leszunk.
A jovo hetre eleg meleget jósolnak, így mar nagyon varjuk a lubickolast és kirandulni is szeretnénk. Athenban voltatok? Mi azt gondoljuk oda elmegyunk és Hydrára is. Ja, rovarírtóval kell keszulni? Itt gondolok szunyogra és mindenféle más bogarra. Lehet, hulye kerdes de van szunyoghalo az ablakokon?
#2095062013-08-23 21:37:23 Válasz a #209504. hsz-ra
Mi 4 éve voltunk, most nem.Épp a fotókat tölteném fel azokról a helyekről, ahol voltunk, de valamiért nem engedi...
Nincs szúnyogháló, mi este kicsit beklímáztunk, aztán kikapcsoltuk és csukott ajtónál aludtunk:)Amúgy én nem találkoztam egy szúnyoggal sem;)
Azert viszek elektromos rovarírtót, az a biztos. Para vagyok a bogaraktól sajna. 3 éve Sartin nagyon bevalt, ott sem volt halo, 7 éve Stavrosban nyaraltunk, ott volt halo, osszesen egy bogarral talalkoztam Mashol még nem nyaraltam Görögorszagban. Tolora nagyon kivancsi vagyok.
Remelem sikerul feltolteni a képeket,mer szívesen megneznem.
Én az Apollon Travel utazási irodával indulok hétfőn Toloba!Nagyon remélem,hogy tartják magukat az igértekhez Én személy szerint szeretném a 37 fokot mert az a nyár Itthon már úgy is nyárbúcsú van!