#1601292011-04-16 08:10:04 Válasz a #160128. hsz-ra
kalozhajo az van és Platamonbol indul,magyarul is kint van az árlistája,de hogy kaloztanya szerüség van e azt én sem tudom, koktélbárok vannak N.Poriban is és gyerekek is beülhetnek természetesen,az nem garantált hogy elég kalozos
#1602542011-04-18 16:00:48 Válasz a #160251. hsz-ra
Szia!
Majd nem lakjuk le az apartmant
Nagyon jókat hallottunk mi is, a férjem keresztapjáék évek óda ide járnak, nagyon szeretik NeiPorit. Mi itt még nem voltunk, de itt a fórumon is nagyon jókat olvasok róla, illetve a fotók is azt bizonyítják,hogy nagyon szép a környék is.
Már alig várom az indulást. Jön velünk a fiam és a barátnője is, biztos találnak maguknak szórakozási lehetőséget. Jönnek kipihenni az érettségi fáradalmait
Szia!
Majd nem lakjuk le az apartmant
Nagyon jókat hallottunk mi is, a férjem keresztapjáék évek óda ide járnak, nagyon szeretik NeiPorit. Mi itt még nem voltunk, de itt a fórumon is nagyon jókat olvasok róla, illetve a fotók is azt bizonyítják,hogy nagyon szép a környék is.
Már alig várom az indulást. Jön velünk a fiam és a barátnője is, biztos találnak maguknak szórakozási lehetőséget. Jönnek kipihenni az érettségi fáradalmait
NEI-PORI A VILÁG LEGJOBB HELYE NEKEM ELHIHETITEK.MINDEN SZEMPONTBÓL...
Akik előttünk mennek, majd kérünk Titeket árakról és lehetőségekről, majd tájékoztassatok minket
Én arra is kíváncsi lennék a robogó bérlésen kívül, hogy merre lehet kijutni Nei Poriból
Már nyaraltam ott, de akkor csak Platamonasig jutottunk quaddal, de idén úgy gondoltuk, hogy robogót bérelünk és ellátogatunk Leptokáriába, Régi Poriba , Litochoroba, de sajna nem tudom hogyan lehet kijutni és merre is induljunk
Szeretnénk eljutni Athénba és Thessalonikibe is vonattal, tehát ha valaki meg tudja nézni ennek lehetőségét, akkor valószínű ezért is nagyon hálásak lennénk
Azt hogy hol faljunk majd már kaptam némi ötletet, de majd még biztos mi is felfedezünk éttermeket és mi is írunk a tapasztalatainkról
Akik előttünk mennek, majd kérünk Titeket árakról és lehetőségekről, majd tájékoztassatok minket
Én arra is kíváncsi lennék a robogó bérlésen kívül, hogy merre lehet kijutni Nei Poriból
Már nyaraltam ott, de akkor csak Platamonasig jutottunk quaddal, de idén úgy gondoltuk, hogy robogót bérelünk és ellátogatunk Leptokáriába, Régi Poriba , Litochoroba, de sajna nem tudom hogyan lehet kijutni és merre is induljunk
Szeretnénk eljutni Athénba és Thessalonikibe is vonattal, tehát ha valaki meg tudja nézni ennek lehetőségét, akkor valószínű ezért is nagyon hálásak lennénk
Azt hogy hol faljunk majd már kaptam némi ötletet, de majd még biztos mi is felfedezünk éttermeket és mi is írunk a tapasztalatainkról
Helló!
Ha Athénba akarsz eljutni arra legjobb mód a helyi utazási irodát felkeresni és szervezetten menni, mert Nei Pori-Athén 400-km-re van egymástól. Szalonikibe van vonat azzal a legérdemesebb menni. Régi Poriba meg kb: Platamonas vonalában ha Katerini felől nézed akkor jobbra fel,de tudtommal aszfaltozott út nem megy oda. De most változott a közlekedési rend szerintem,mert már átadták az autópálya szakaszt Nei Porinál is ??? Hogyan jutsz ki Nei Poriból? Térkép keresőn nézd meg mert így leírni elég hosszadalmas, de nem bonyolult kijutni, a vasút állomás irányába kell menni és az ki visz a fő útra. Az csak természetes "HA" vissza jövünk tájékoztatunk mindenkit, mi változott és mi nem, de főleg az árakról, ha valaki előbb megy mint júni-6 tegye meg hogy közli mik az árak úgy nagyjából, előre is kösz....
Hurrááá....47..már csak..
Igen!!! De amikor már te itthon leszel akkor én még csak akkor megyek!!!
Erre csak azt tudom irni hogy amikor már mindannyian hazajöttetek ,akkor Tallérral mi kezdünk lubickolni a forro sos lében és lötyköljük magunkba a metaxát,gyrosszal lefojtva