Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 6841
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154923 Üzenet linkje2011-01-16 16:25:05 

csíbor68 írta:
Nem vagizásból,de néhány helyen jártunk 10 évalatt/Thassos,Pefkochori,Evia,Sarti,Nei Pori,Kamena Vourla,Ol. Beach,Vrasna,Skopelos.../.Mind gyönyörű a maga nemében,hisz GÖRÖG.De ahhoz fogható,mit Parga nyújt egyik sincs.Látvány,hangulat,lelki nyugalom és feltöltődés mind együttvan.

Nemááá...Skopelosnál is jobb volt? Banyek...Skolpelos a következő pár év tervei között van, és sokat várok tőle. icon_smile.gif

# 6842
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154928 Üzenet linkje2011-01-16 17:16:28 

Bucuska! Válasz-üzi ment. icon_biggrin.gif
# 6843
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154973 Üzenet linkje2011-01-17 20:24:22 

Fiúk-lányok!
Nem tudja valaki,mi a neve annak az étteremnek,ami Pargán a Coop bolt szomszédságában van? Kockás terítős,lugasos családi étterem.A Coop és az étterem között vezet le egy kis út a Piso Krioneri felé.....
Nem jut eszembe,pedig isteni hely volt,olcsó és finom ... icon_smile.gif

# 6844
Mirza
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154977 Üzenet linkje2011-01-17 21:43:19  Válasz a #154973. hsz-ra Előzmény #154973

Ami a strand felől van, ahol élőzene is volt, az a Golf Beach Étterem. Erre gondoltál, vagy az ami szemben van a Coop bolttal?
# 6845
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154979 Üzenet linkje2011-01-17 21:55:14 

Szia Mirza!
Nem a parti étteremre gondoltam,hanem ami pont a sarkon van,a Coop-al szemben. (A Coop bejáratával szemben.)
Ott nem volt élőzene,kis egyszerű hely,a mama főzött,a fiú pincérkedett..... Szerintem sokminden ott volt a legolcsóbb és legfinomabb Pargán,és ott volt a leghelyesebb pincér !icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 6846
Bucuska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155008 Üzenet linkje2011-01-18 16:31:59 

Szia Theia!!! icon_smile.gif

Tegnap kicsit el voltam havazva ezért nem voltam fent icon_smile.gif Voltam az utazási irodába icon_smile.gif de majd csak a héten és jövőhéten jönnek a katalógusok és szomorúságomra rengeteg időpont be van telve PARGÁRA icon_sad.gif Már most..... Valahol van még hely de ugye párom szabija miatt meg nem intézkedhettünk előre...icon_sad.gif De ma megkérdezte és pénteken megyünk be az irodába kiválasztani mi valami pargai utat ha az nem lesz akkor NEi Porit ajánlották icon_smile.gif Én pargára gyúrok icon_smile.gif icon_wink.gif Szóval majd pénteken megírom hogy mire jutottunk mi lett a döntés!!MErt én mondtam páromnak az sem érdekel ha 15km-t kell gyalogolni a strandra a szállótó akkor is PArgára szeretnék mert a képek láttán beleszerettem:$ Meg amiket írtatok is!!!!

Pénteken jelentkezem icon_wink.gif

Addig is üdvözletem icon_smile.gif

# 6847
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155014 Üzenet linkje2011-01-18 18:20:20  Válasz a #155008. hsz-ra Előzmény #155008

Szia!

Ne add fel és irány Parga!!!Érdeklődj mind a 3 utazási irodánál(Walter Travel, Apollon, Aeolus) aki Pargára utaztat. Amúgy az Aeolus magyar katalógusa holnap jelenik meg icon_smile.gif

# 6848
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155015 Üzenet linkje2011-01-18 18:36:13 

Bucuska!
Csak ismételni tudom Vio sorait.
Ne hagyd magad,semmi Nei Pori!!! icon_biggrin.gif
Mutass a párodnak Pargáról képeket,majd utána mutasd meg neki Nei Pori-t..... Óriási különbség......
Ne engedd,hogy az utazási iroda rábeszéljen Nei Porira,csak rátok akarja sózni,mert az egy kevésbé szép,és ezért kevésbé kedvelt úticél.... ott semmi nincs,Pargán meg már a látvány is magáért beszél.
Várjuk a fejleményeket. icon_wink.gif

# 6849
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155021 Üzenet linkje2011-01-18 19:22:07 

Bucuska!

Csak azért ismétlem meg Theia szavait,hogy nagyobb nyomatékot adjak:ne hagyd magad rábeszélni másra,mint Parga!!!!!Meglátod,ha ott leszel,hálás leszel mindenkinek,aki segitett a döntésben!!Irány Parga!

# 6850
Mm
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155023 Üzenet linkje2011-01-18 19:35:04 

Sziasztok!

Idén egyébként kalandozás travel is indít utakat pargara. Ott is éredmes érdeklődni.
http://www.kalandozastravel.hu/

# 6851
Bucuska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155025 Üzenet linkje2011-01-18 19:40:57 

Szia MINDENKINEK icon_smile.gif

NAgyon aranyosak vagytok icon_smile.gif Köszönöm a biztatást icon_wink.gif
De ha minden jól megy már csütörtökön megtudom mondani a fejleményeket!!!icon_razz.gif

Üdv mindenkinek majd jelentkezem icon_wink.gif

# 6852
Csendyke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155030 Üzenet linkje2011-01-18 20:08:05 

Sziasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek!
Az idei évben Pargára szeretnék egy nyaralást tervezni,tavaly és azelőtt Sartin voltunk, az már uncsi.
A képeitek alapján Parga is jó választásnak tűnik:)
Lenne néhány kérdésem és a segítségeteket szeretném kérni!
Milyenek az árak Pargán? Mennyi költőpénzt érdemes vinni két főre?
Milyen mély a víz?(ugyanis nem tudok úszni,sajna)
Aki esetleg volt autóval, kb, mennyi időre kell számítani,míg kiérünk megszállás nélkül?(Szolnok megyében lakunk)
Autópályadíjak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép estét mindenkinek!

# 6853
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155049 Üzenet linkje2011-01-19 11:44:39 

csendyke írta:
Sziasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek!
Az idei évben Pargára szeretnék egy nyaralást tervezni,tavaly és azelőtt Sartin voltunk, az már uncsi.
A képeitek alapján Parga is jó választásnak tűnik:)
Lenne néhány kérdésem és a segítségeteket szeretném kérni!
Milyenek az árak Pargán? Mennyi költőpénzt érdemes vinni két főre?
Milyen mély a víz?(ugyanis nem tudok úszni,sajna)
Aki esetleg volt autóval, kb, mennyi időre kell számítani,míg kiérünk megszállás nélkül?(Szolnok megyében lakunk)
Autópályadíjak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép estét mindenkinek!

Szia Csendyke!
Parga tényleg jó választás volt! icon_wink.gif
Először is azt tudom mondani,hogy olvasd vissza a fórumot,lehet,kicsit időigényes,de így minden infót meg lehet tudni.....
Valamint használd a keresőt itt a lap alján,és úgy gyorsan megtalálod azt,amire kíváncsi vagy.
Érdemes a Beszámolók között is rákeresni Parga-ra,ott azoktól olvashatsz infókat,akik már jártak ott.
Árak: szerintem nem nagyon térnek el a szokásos görög áraktól,bár van,ami drágább..... Költőpénz meg teljesen relatív,kinek mennyit "bír" a pénztárcája. icon_wink.gif
A víz: én sem tudok úszni,de mégis a Valtos-on áztattam magam állandóan,szerintem annyira nem mélyül gyorsan,én max. vállig mentem bele ... icon_wink.gif
A három strand:
Valtos: legnagyobb,legszebb.Homokos,apró kavicsos,a vízben egy keskeny sávban kavicsos csak,én ezt a strandot szeretem a legjobban.
Kryoneri:városi strand, elég keskeny,nyáron eléggé zsúfolt,de szemben a kis sziget....
Piso Kryoneri: a legkisebb strand,szép nagyon,de nekem túl kavicsos.(Elég nagy kavicsok voltak néhol.)
Autós dolgokat nem tudom,mert mi busszal mentünk,de szerintem kb. 15 óra alatt le lehet érni,de majd jönnek a többiek,akik ezt meg tudják mondani.... icon_redface.gif
Addig is OLVASS ! icon_biggrin.gif

# 6854
Csendyke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155059 Üzenet linkje2011-01-19 19:15:15 

Kedves Theia!

Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltálicon_smile.gif
Ígérem, minden tanácsot megfogadok, és szorgalmasan olvasok!
Köszönöm mégegyszer és az autósoktól pedig várom a válaszokat!
Sziasztok!

# 6855
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155064 Üzenet linkje2011-01-19 20:13:23  Válasz a #155049. hsz-ra Előzmény #155049

Szia

Autós dolgokat nem tudom,mert mi busszal mentünk,de szerintem kb. 15 óra alatt le lehet érni,de majd jönnek a többiek,akik ezt meg tudják mondani....

Le lehet érni ,de akkor nem nagyon állsz meg .
Nekem 17 óra volt az út , 1 órát pihiztem icon_lol.gif baleset miatt + határok ,sebesség betartásával volt ennyi. icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 456 457 458 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu