Szia bryan!
Köszi a listát.Sok hasznos dolog van benne.Én még viszek tût,cérnát,elektromos szúnyogriasztót,Domestos kendõt,stb.
Paráliáról van használható térképed?
Tv van az apartmanban és igen a Dunát lehet rajta fogni meg jopár de nem sok görög adot.Volt 1 ado ahol angolul mentek filmek,görög felirattal ha jobban megy az angol azt lehet nézni.A busz az apartmanhoz jön ott felpakolsz rá és amibe utazni szeretnél azt átvihetet Panosékhoz ott tényleg figyelnek rá.Szoval a nagy csomagok maradnak a buszon.A busz az fél 12-1 között ér oda vmikor.Mikor mi jöttünk akkor 11:45-re volt ott.addigra vissza kell menni pl a strandolásbol de utánna este 6ig lehet folytatni.Még annyit,hogy visszafelé megáll a busz a vámmentes boltnál.Nekem mondták,hogy milyen olcso nem annyira amugy....de mi diszdobozos uzót vettünk 5,50 euroért 7 decit.szoval az megérte de a metaxa se volt drága.Oda érdemes pénzt hagyni.
Szia Picimancs! Ez nagyon jó hír, mármint az, hogy este 6-ig még ott lehet maradni! Én minden nyaralásról fájó szívvel jöttem haza! Lehet, hogy pofátlan leszek, de elárulnád, hogy milyen ajándékokat érdemes esteleg hozni? A határon én is olvastam, hogy van a vámmentes bolt, majd tartalékolunk! Ha itt nagyon Off:) a téma, esteleg privi üzenetben is megírhatnád, ha nem nagy kérés! Köszi szépen: bryam