És még két eladó könyv utazásról, ha kicsit másfelé kalandoznátok Hellász földjéről:
Sheila Bruckner: Meerufenfushi, egy varázslatos maldív gyöngyszem
Albanov: A fehér halál országában
Mindkettő vadonatúj, ha valakit érdekel, írjon pü-t.
#1992382013-02-25 17:13:58 Válasz a #199230. hsz-ra
Szia Kszifiasz!
Köszi a linket, kár, hogy olaszul van, úgy abszolút nem értek. Érdekes, hogy az egész neten nem fellelhető a film,pedig úgy is jó lenne, ha felirat lenne valahol hozzá.
Szia Messinia.
Igazán nincs mit. Én sem tudok olaszul, de azért megnéztem. A film elvileg magyarul több helyen fenn van a neten, de se megnézni, se letölteni nem lehet. Az oldalra regisztrációs lehetőség sincs. Több moziban is adták, pl: művész talán 2007-ben. Keressük még tovább, hátha sikerül megtalálni esetleg régi videón.
Sziasztok!
Beszereztem pár görög témájú könyvet az antikvarium.hu-ról, de még hagytam nektek is. Útikönyvek, versek,regények, útleírások, nyelvkönyvek, elég sok minden van.
Van egy március 26-ig ott beváltható, 7860 Ft-os könyvutalványom, és mivel nekem már minden megvan, ami kellett, kevesebbért szívesen átadnám valakinek, aki most venne ott könyveket. Így mindketten jól járnánk.
Ha érdekel, légyszi küldj privát üzenetet 2013. március 11-ig! Köszönöm!
Keresek egy filmet,sajnos a címét nem tudom.A történet nagyjából:Van egy pasi aki örököl görögországban,Elrepül a barátjával hogy ott próbáljon szerencsét ,várja kint a család a messzire szakadt rokont.Persze sok sok kalamajkát okoznak.Olyan ihgazi görögös film volt ,de sajnos nem emlékszem a film címére esetleg valaki?
#2007142013-04-05 10:41:12 Válasz a #200712. hsz-ra
Szia!
Amit keresel: Kings of Mykonos (Mykonos királyai).
Pluszajánlat: Az élet csókja (To fili tis zois). Létezik magyar felirat hozzá.
Illetve most februárban mutatták be a görög mozikban a Love in the end filmet (helyszínek: Athén, Szaloniki, Rodosz) - ha valaki esetleg mozizna kint.
#2007252013-04-05 13:57:53 Válasz a #200721. hsz-ra
Szia Kristi!
A Mykonos királyai nagyon jó film tényeg, anno adta a m1 (vagy m2:)), nekem sikerült letöltenem a netről, mondjuk nem a legjobb minőség, de már megnéztem azóta is párszor.
Amit Pontikos ajánlott, arról még hallottam, na legalább hallunk valami újdonságot, mindjárt utána is nézek.
#2007322013-04-05 18:09:20 Válasz a #200725. hsz-ra
ITT és ITT van még egy csinos gyűjtemény görög filmekről (angol nyelvű oldalak), lehet keresgélni, mi-micsoda, és aztán neten/Görögországban felkutatni.
Meg létezik egy olyan is, hogy Görögországban forgatott filmek. Nyilván további keresést igényel, hogy hol pontosan, meg hogy mennyi látszik az adott helyből.
Jó keresést, mozizást!