Sziasztok! Érdekelne járt-é már valaki a fõvárosban az El-Greco ap.hotelban azóta hogy félpanziós lett.Mi három éve még reggelivel foglaltuk.Azzal és a szállással elégedettek voltunk.A vacsora minõségére lennénk kíváncsiak.Az ut.ir. honlapja(5Kont.)tele van lelkendezéssel,ez egy kicsit felkeltette a gyanakvásomat.Némi tapasztalat útján megszerzett info-t köszönettel fogadnánk.Köszi és mindenkinek jó nyaralást kívánunk!
Szia ! Az a megszünt k.bázis a sok jó kilátással , érdekelne.Legalább annyi hogy merre van,és hogy motorral v.ha úgy nem gyalog megközelíthetõ-e?Elõre is köszi!
az utvonalat a térképen lekövetheted.. a kikötõt a térkép tetején biztos megtalálod, onnan már könnyen tudsz tájékozódni...
ha jobb egérgom a képe...kép megnyitása...--akkor megnézheted nagyobb méretben
motorral, kocsival simán, gyalog szerintem messze van... egyéne válogatja ... mondjuk én átusztam a nudistastrandtol az anthony öbölbe és nem fáradtam ki... igaz imádom a vizet és szeretek uszni is / visszafelé a hullámzás miatt huzos...!! /
szerettem volna szerkezteni az elözõ hsz. sajna nem tudom ezért igy küldöm a kbázis koordinátáit:
36°19'27.33"N
28°12'28.02"E
hát-ha valaki igy könnyebben megtalálja
Ha valaki szeretne Rhodosz legszebb vizében pancsolni akkor feltétlenûl keresse meg Lindos alatt az alábbi helyet.... fehér homok a tengerfenék, kristálytiszta gyönyörû víz...az átlagmélység 3-6 m. A tengefenék szinte vakít, gyönyörû....
Egy napot itt töltöttünk, fantasztikus élmény volt...ajánlom mindenkinek...
Sziasztok!
Jön valaki 13-án Rodoszra?Mi az Apollon-nal megyünk...
11:45-kor megy a gép, járatszám TVL 448.Ferihegy 2/B-n csekkolunk és 2/A-ról fogunk felszállni elvileg, bár ez kicsit fura, de így mondták nekünk!
Ha valaki tud bõvebbett akkor légyszi írjon...
Üdv: Ani
Gorogo-ban elek, bar nem Rodoszon, de ne izgulj, nem tortent nagyobb baj. A tv-ben, a netes ujsagokban sem beszelnek rola tobbet, mint amennyi a magyar internetes oldalakon megjelent.
Azert figyelem a hireket, es ha van valami, megirom, jo?
Mennel Rodoszra nyaralni? Imadom azt a szigetet, bar amikor eloszor jartam ott 96-ban pont volt egy foldrenges, de nem vettem eszre, mert ejszaka tortent es ataludtam.