Én csak azt írtam amit a kifüggesztett táblán olvastunk.
Katus vigasztalására:mikor voltam,juni 17tõl 24ig,1x esett este az esõ.Igaz,szakadt...másnap gyönyörû idõ volt és végig 30fok körül volt.
Csak azért szóltam hozzá a Platamonasi vár nyitvatartásához, hogy senkinek ne kelljen felesleges sétát tenni. Mint tudjuk, a görögök az idõ fogalmát kicsit másként értelmezik, és nincs ez másként a nyitvatartási idõvel sem.
Most nem emlékszem pontosan, de 2 vagy 3 euró a belépõ.
Az esõ téma, meg tényleg teljesen változó. Volt olyan hét június közepén, amikor egész nap sütött a nap, 30 fok volt, és szinte minden este szélvihar és szakadó esõ. De ilyesmire tényleg nem lehet adni, mert utána számoltuk: 8 hétig egy csepp sem esett. Aztán szeptember utolsó 3 hetében meg szinte minden nap.
Megpróbáltam megkeresni a Platamoni vár belépõjét, de csak az ismertetõje van meg. Mindenesetre én 3 euróra emlékszem, de csak a felnõtteknek. A gyerekeknek ingyenes volt emlékeim szerint, még a diák igazolványt sem kérték el. Igazából nem nagy szám, de ettõl függetlenül nem érdemes kihagyni. Még az is lehet, hogy az idén is felmegyünk ha már ott vagyunk a szomszédban.
Mi jun. végétõl aug. elejéig szinte minden idõpontban nyaraltunk már kinn. Azt kell mondanom, hogy többször volt már esõ, sõt tavaly egésznapos is, de utána sütött a nap 1000-rel. A tavalyi vihar hozadékaként gyönyörû kagylókat, sõt élõ osztrigákat is találtunk a parton, partközelben, tehát meg volt a kárpótlás. Egyébként kell tartogatni programot arra az esetre amikor az idõ nem igazán kedvez esetleg a fürdésre, bár szakadó esõre nincs igazán ötletem. Bár Katus! Szerintem lesznek nálunk jó kis társasjátékok felnõtteknek is, így egy esetlegesen reménytelen napon szívesen látunk benneteket. Ha jól emlékszem neked is lányod van. Nos nálunk is akad 5 belõlük minden korosztályból.
Hááát... nem is tudom... én akkor tudok segíteni a mezõgazdaságnak, ha lemosom az autómat...
Olyankor tuti az esõ
Na asszem utazás elõtt úgy marad a jármûvem ahogy van ...
Hááát... nem is tudom... én akkor tudok segíteni a mezõgazdaságnak, ha lemosom az autómat...
Olyankor tuti az esõ
Na asszem utazás elõtt úgy marad a jármûvem ahogy van ...
Szívesen vendégül látlak egy alapos autómosásra! Különben is. Ha itthon mosod le az autót, akkor itthon fog esni.
Eddig valahányszor Görögországba mentem, alighogy átléptem a szerb határt, eleredt az esõ. Belgrád után megszünt.
Hellaszban csak egyszer találkoztam esõvel. Az elég durva volt, de hamar elvonult.