Szerintem kocsibérlés ügyben mindenképpen bizd magad az idegenvezetőre!Tudod,-ne történjen semmi!-de,ha mégis,nem éri meg az a néhány euro,amivel kevesebbet fizetnél máshol...mert,olyan autókölcsönző,akivel jóban van egy idegenvezető/Bárhol,nemcsak itt Kefalonián/az másképp áll a problémához is.És nagyon meg tudja keseriteni egy esetleges kocsikár a nyaralást!
#2018982013-05-06 17:36:23 Válasz a #201855. hsz-ra
Ha teljes biztosítást kötsz önrész nélkül (full insurance, no excess), nem kell aggódni az autó miatt, s szerencsére Kefalónián is vannak megbízható, családi vállalkozásként működő autókölcsönzők, ahol nem kell megfizetned az utazási iroda hasznát is, ha magadnak intézed. Mi a https://www.greekstones-rentacar.com -nál béreltünk három éve két hétre és maximálisan elégedettek voltunk, de sokan a https://www.pefanis-carhire.com -t részesítik előnyben és csupa jó tapasztalatokról számoltak be. Persze ha valakit megnyugtat, hogy baj esetén egy utazási iroda képviseli az érdekeit, béreljen náluk nyugodtan, de így biztosan drágább lesz. Ha a kocsit előre lefoglalod a neten, általában valamilyen kedvezményt is adnak és nagyobb eséllyel kapsz újabb autót, mintha helyben bérelnéd, legalábbis a mi tapasztalataink szerint. Persze lehetnek kivételek, de mindenképpen érdemes előre érdeklődni és árajánlatot kérni több helyről is, aztán kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetszőt és eldönthetitek, előre lefoglaljátok vagy inkább helyben intézitek.
#2018992013-05-06 18:56:50 Válasz a #201898. hsz-ra
Én is így gondolom, ahogy Bea mondja. A Pefanisnál béreltünk tavaly és idén is. Most 5 napra 120 euro az ára és ez elég jó, míg az utazási iroda idegenvezetőjének ajánlata kb. 190-200 euro volt. Persze mindenki eldöntheti mit szeretne.
A greekstones-rentacar-t én is ajánlom,mi is náluk béreltünk ,szinte új autó volt ha jól emlékszem 12 napra valami 240€ volt full. biztosítással+ önrész nem volt benne.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy erről a szállásról tud e valaki valamit. ---> Skala Kefalonia Villages: Skala village in Kefalonia. Skalaban van nagyobb bevásárló központ? Ha igen merre és milyen? Köszi előre is!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy erről a szállásról tud e valaki valamit. ---> Skala Kefalonia Villages: Skala village in Kefalonia. Skalaban van nagyobb bevásárló központ? Ha igen merre és milyen? Köszi előre is!
Csak kisebb boltok vannak, Lidl Argostoli határában van, az autósok majd ideírják a pontos elérhetőséget.
#2023212013-05-14 21:40:51 Válasz a #202306. hsz-ra
Többször is tervben volt a Fteri, de valahogy mindig kimaradt, talán azért, mert nem sok odaút-infót találtam róla a neten, mindösszesen ennyit találtam a flickr.com oldalon: "It is a little bit difficult to find the right way from inland (but definitely worthy) or you can ask for Niko and Theo in Zola village (they will get you there just for "gasoline price" but only on Sundays)" Sok szerencsét hozzá, esetleg lelevelezheted a flickr-en található e-mail címen, ha megy az angol nyelv.
Itt!