A kérdésem az lenne, hogy a Nyugati parton mely települést ajánlanátok?
ha csendesebb települést kerestek, akkor agia marina, chaniától pár kilométerre van ... ha pedig egy mesés várost szeretnétek, akkor csak is chania ... gyönyörű piacuk van, az öböl meseszép, a kis utcákban rengeteg kávézó, bazár, étterem ... magával ragadó.
Rozi56!
Láttam az utazólistában, hogy Krétára utaztok, kérlek, ha olvasod, írj vissza! Írtam privát üzenetet is Neked, nem tudom, nézted-e? Tavaly Toloról érdeklődtem Nálad, most is szeretnék egy pár kérdésre választ. Nagyon köszönöm, ha jelentkezel!
üdv/Molli
Sziasztok,
7 év után visszatérek Krétára:)
Jún 14-24-ig leszünk Chaniában. Kérdezném a tapasztalt autóbérlőket, hogy volt már valaki Elafonissin Chaniából kocsival?
Mennyi idő kb. az út, milyen útminőségre lehet számítani? Térképet nézve elég durván kanyargós
Esetleg tudtok ajánlani autókölcsönzőt is helyben? köszi
kb másfél óra volt az út, ha jól emlékszem chaniatól elafonissi ... bár megálltunk kolostor nézőbe is ... gyorsan nem nagyon lehet vezetni, mert elég szakadékos az út itt-ott, és néhol olyan szűk az út, hogy alig fér el két sávon egy busz, és egy sz.gépkocsi
12 nap saját szervezésben 3 szállással a sziget 3 különböző pontján.. Alig várom.
Autóbérléshez javaslom a kis magáncégeket. Mi béreltünk 1x Chalkidikin magáncéggel ott nagyon jó tapasztalataink voltak, tavaly egy multival nagyon megjártuk.
Idén tehát megintcsak egy kicsi helyi céget választottunk, az Europeo cars-t. (napi 17 euro full biztosítással júliusban.. hát igen kedvező ár..).
#2299632015-06-08 17:22:34 Válasz a #229960. hozzászólásra
Mi a 3 szállásunkból 2-t (Chania és Agia Pelagia) az airbnb-n találtam, gyakorlatilag magánszállások de nekem sokkal kellemesebbek mint egy hotel vagy studio.
Az Istro az bookingos, Villa Angela.
Chania-ban olyan másfél kilóméterre leszünk az óvárostól. Helyes kis lakáska egy görög lány adja ki.
Az Agia Pelagia-i egy álom, egy olasz séf kitelepült vásárolt egy épületet és egy részét kalakitotta apartmanoknak és kiadja turistáknak. Nagyon bájos kis környezetet teremtett már alig várom hogy élőben lássam.
Az Istro-i pedig azért jó mert van medence, és alattunk lesz a környék legszebb strandja a Voulisma. Agios Nicolaos pedig csak 15 percre van.
Annyira várom hogy nincsenek rá szavak
Meséljetek, Krátára készülők merre mentek hogyan szerveztétek?
Ahogy most visszaolvasok, Modlin kommentjét a saját szervezésről és hogy jobban megéri - abszolut egyetértek.
Én most láttam, hogy egy két héten belül induló last minute egy hetes utak 80 ezer körül vannak és még mindenféle illleték meg kerozindij rájön, 110-120 ezer rögtön. Én ennék picivel többért de plusz 5 napot szerveztem és ebben már a kocsi bérlés is benne van a teljes 12 napra.. Ja és julius az már főszezon..
Szóval ajánlom mindenkinek a saját szervezést (bocsi irodák ), habár, a repjegyek ilyenkor már drágábbak azt hiszem.. Én februárban foglaltam
Modlin, mi nem Magyarországról megyünk hanem Rómából mert itt élünk. Easyjet, Heraklionba. A jegyet még februárban foglaltam és milyen jól tettem, már most duplaannyiba kerül épp ma néztem meg kiváncsiságból. És nagyon klassz mert odafele délelőtt már ott vagyunk visszafele pedig későeste jövünk így az első és autolsó nap is szinte teljes
Ti? Szállásotok merre lesz?