Bryam!
Szerintem egyszer úgyis ki kell fizetned az egészet, ha látni akarsz mindent, csak te döntöd el, h. az egyéni elõtt vagy után. De ahogy leírtad, jópár fakultatívra mentek, és egy 40euros Athén / kopf nem kis összeg. Nem beszélve, h. nagyon meleg lesz, és a szervezetnek se jó a hosszútávú sétálás, kirándulás 40fokban. De ha bevállaljátok, akkor minden tiszteletem.
kis off: kb 6 éve voltunk Vrasnán május végén, pont amiatt, h. megnézzük a Meteorákat és Thassost, és miután este hazaérkeztünk tök fáradtan, csak a strandra vágyódtunk. Kellemes volt az akkori 19-20 fokos víz dehát pont emiatt mentünk elõszezonban.
Solyci! Az az igazság, hogy ferlszerelkeztem Athén könyvvel, amit lehetett elolvastam, van térképünk, sõt metró térkép is. Szeretek elindulni úgy, hogy felkészülten. Nem beszélve arról, hogy a 14 éves gyerekem nem rég tanulta, Õ is látni szeretné. Én nem tudok mesélni róla, mint az idegenvezetõ, szerintem jó lesz nekünk is, ha elõször így megyünk. Bizony drágább, de ha magunk indulunk el, akkor lehet, hogy elsiklunk olyan látványosságok mellet, amit nem szabad kihagyni. Egyébként évek óta aktívan nyaralunk, amit lehet megnézünk. Ezért választottuk kiindulópontnak Paráliát, mert onnan indul a legtöbb fekultatív progi. Nem beszélva arról, hogy azért én egy 14 éves gyerekkel megyek, és a busszal ha 10-re visszaérünk, nem kell azon gondolkodnom, hogy még Katerinibõl hogyan jutunk vissza. Nem nyûgös gyerek, de szt-em nagyon fáradt lesz arra. Köszönöm Neked, hogy segítettél! bryam
Én nem akarok hülyeséget írni, de nekünk nem volt a Korintoszi csatorna program, csak visszafelé thermopüloi-szoros. Vagy lehet más irodánál ez program??
Én még nem hallottam, hogy oda is lehetett volna menni!
Legelõször amikor mentünk mi is majdnem mindennap mentünk valahova egyedül Skiathosz maradt ki És hozzátenném mindeneste hajnalig még buli volt. Húh, hát nem tudom, hogy bírtuk
Következõ évben annyira elfáradtunk, hogy már nem mentünk fakultatívra.
Az biztos, h. egyénileg sokkal jobb felfedezni, és arra van idõd, amire szeretnéd, és nem az ut. iroda szabja meg, h. ki mikor hova megy. Biztos egy élmény lesz neked és a fiadnak is, jó látni azt, amirõl töriórákon tanultunk.
De amúgy ha jobban belegondolok, én is úgy megyek Thesszalonikibe, h. utánaolvasok, térképet, meg mindent begyûjtök, h. mennyire lesz jó, majd kiderül. Majd ha meg eltévedek, kérdezek
Utoljára, amikor voltam Thesszalonikis kiránduláson, az idegenvezetõ egy elég mafla nõ volt, és szeretnék végre ott annyi idõt eltölteni (értsd: török bazár ), amennyit szeretnék
JAJ a török bazárba mindenképp elszeretnék majd egyszer jutni! Mert tavaly nem találtuk meg! Ugyanis mi a buszon leghátul ültünk és egyedül nekünk nem jutott térkép
Így térkép nélkül nem sokra mentünk
Nem tudjátok ott a bazár mindennap van?
Olyan szép dolgokat lehet ott venni, ezt azoktól tudom akik legalább eljutottak oda. ÉS még az alkudozást is engedik
Augusztus 11.én indulunk,Grand Toursal(mindig azzal megyünk),már rettentõen várom,múlt évben Zakynthoson voltam ,de idén ismét Paralia az uticél. Nemsokára kicsit több idõm lesz,és én is írogatok ide nektek eddigi tapasztalataimból Elõre csak annyit,hogy én rosszat nem nagyon tudok mondani errõl a helyrõl :)Sziasztok
Solyci! Most teljes bizonytalanságban vagyok. Egyik ismerõs az mondta, hogy el akartak menni fakultatív, de nem jött össze a létszám. Bumm. Lehet, hogy nálunk is így lesz, akkor viszont marad a vonat. Veszünk helyjegyet, legalább ülni tudunk, bár arra számítottam, hogy nem leszenk a vonaton, csak olyan õrültek utaznak éjjel, mint mi. Na erre valaki azt írta, hogy jó sokáig álltak! Végül is magunk is el fogunk találni mindenhova. A kikötõbe, meg a gyerekem kívánkozik, metróval ki lehet jutni. Majd alakul! Köszi a segítséget! bryam
Bryam !Szerintem Athénra azért sokan kíváncsiak,szóval nem hiszem hogy oda ne jönne össze a létszám!
Emlékeim szerint mi tavaly telt busszal mentünk Athénba! Köszönöm az emailt,majd válaszolok!
Jaj, de jó, hogy elcsíptelek! Nagyon hálás lennék, ha e-mailban megírnád, hogy mit láttatok Athénban! Nem otthonról írok és rohanok! Nem akarok off:) lenni itt! Puszi: bryam