A vonatszámra kattintva előugrik a menetrend.
Árak: pl Nei Pori-Thesszaloniki 12 Euro
Katerini-Athen:24,7-46,4 Euro
Kedvezmény :gyerek 4-12 évesig 50%, tanuló 25%
Szeretnék részletes információit a ZEFYROS apartmanról, mivel idén augusztus végén oda szeretnék utazni!
Nincsenek hatalmas igényeim a a szállással kapcsolatban, csupán csak hogy tengerközeli legyen, ami adott ennél az apartmannál ahogy olvastam, na meg a tisztaság és a főzési lehetőség. Aki volt már ebben az apartmanban, legyen szíves nekem akár priviben is sok-sok infót adni, és esetleg a környékről is! Előre is köszi
Email: brettl1991@gmail.com
Engem viszont az is érdekelne, hogy Nei Poriból egyénileg nem robogó és nem autó és nem kinti idegenvezetéssel, hanem saját szakállamra el lehet e jutni egyedül is Tempi Völgyébe ?
Elvileg van egy olyan vonat megálló Larissa előtt közvetlenül "Evangelismos (Tempi) bár nem tudom megáll -e ott már a vonat, korábban valahol azt olvastam, hogy még üzemel kívül van.
Esetleg ha valaki tudna információt adni hogy vágjon neki az ember, hálás lennék
Engem viszont az is érdekelne, hogy Nei Poriból egyénileg nem robogó és nem autó és nem kinti idegenvezetéssel, hanem saját szakállamra el lehet e jutni egyedül is Tempi Völgyébe ?
Elvileg van egy olyan vonat megálló Larissa előtt közvetlenül "Evangelismos (Tempi) bár nem tudom megáll -e ott már a vonat, korábban valahol azt olvastam, hogy még üzemel kívül van.
Esetleg ha valaki tudna információt adni hogy vágjon neki az ember, hálás lennék
hülye kérdés volt részemről természetesen "nem" a válasz.
#1623922011-05-18 12:54:38 Válasz a #162384. hsz-ra
Puma
A most kint lévök nekem azt irták hogy mégis jár a busz Paltamonbol Larisszába, ut közben van megálloja a Tempi völgyében,tehát busszal elmehetsz oda, de mindenféleképpen pontositani kell azokkal akik most mentek ki és jönnek vissza,mert a buszjárat valodisága még instabil