Szerintem bárkinek közbejöhet bármi és nem kell senkit letorkolni azért, ha egy hónappal ezelőtt még lelkesedett az ötletért, most viszont nem tud jelentkezni a programra!
#1535282010-11-10 18:31:22 Válasz a #153526. hsz-ra
Szia Bitang!
Én azt hiszem, hogy Atosz az utóbbira gondolt. Azaz, hogy akár jó volt, akár nem negatív kritika lesz a vége.
Én több hellaszos találkozót szerveztem már, de még mindig mindenki, aki részt vett rajta meg volt velük elégedve általánosan. Olyan előfordult, hogy nem volt jó a kaja, vagy a kiszolgálás, de senki sem írta, hogy nem érezte magát jól a találkozókon. Ha valami nem stimmelt, legközelebb változtattunk a helyszínen.
Sajnálom, ha Zoli fáradozásai ellenére kudarcba fullad a szilveszteri program, mert én, bár Stavrosban már háromszor éltem meg, milyen a Görögországi évbúcsúztatás. Mondhatom fantasztikus. Bár most betegség miatt nem tudunk menni, én csak bíztatok mindenkit, hogy nygodtan jelentkezzen. Egészen biztos nagyon jó lesz.
Üdv: Josza
Szia Josza!
Ha én elmegyek egy muriba, és jó, akkor nyilván személyes kapcsolatokat is építek... hogy venné ki magát az, hogy hazaérve, a fórumon csupa negatívumokat soroljak? Ha egy összejövetel jó, akkor az ember azon van, hogy megismételje... ha viszont nem jó, akkor mehet a lehúzás, de az meg már nem képmutatás: nem éreztem jól magam, nem megyek többet és ennek adok hangot.
Én azt hiszem, hogy Atosz az utóbbira gondolt. Azaz, hogy akár jó volt, akár nem negatív kritika lesz a vége.
Pontosan erre gondolok és volt is rá precedens nem egyszer.
Félreértés ne essék itt speciel nem a te általad szervezett görög-estekre gondoltam...És te is tudod,hogy volt ilyen,vagy hallottál ilyenről, amikor te még nem voltál Hellaszos,de én már igen.
De ez csak észrevétel ,nem pedig egy kritika,legfőképp nem vita-generátor.
Üdv:Atosz
Szerintem bb62 nem torkolt le senkit, hanem teljesen érthető volt, mert menni szeretne. Igazából Zoli sem a saját szórakoztatására kezdte el szervezni, hanem mert kérték az emberek!
De egyébként meg igen, ilyenek az emberek.... Én egyet nem értek! Ha itthon elmegy egy szállodába ( vagy akárhova) Szilveszterezni, ahol esetleg ott is marad egy éjszakát, azt sem igazán ússza meg 30ezer alatt fejenként. Persze, egy színvonalasabb program esetén. Viszont 48ezerért meg elmehetne 4 napra Görögországba. Azért szerintem nem mindegy! Ha már kiadok pénzt, akkor tuti biztos, hogy nem a magyarországi programra adnám.
BB62, azért bízzunk benne, hogy még jelentkeznek rá páran!
#1535652010-11-11 19:10:52 Válasz a #153546. hsz-ra
Én is lelkesedtem a szilveszterért Sartin, még most is, és a szívem szakad meg, de sajnos nálunk mégis csak kimarad most ez az utazás! És nem szórakozásból érdekelt és nem jó kedvemből nem tudok jelentkezni most. Senki nem tudhatja, hogy akit előzetesen érdekelt és őszintén vágyik, most miért nem jelentkezik.
Mindenesetre aki megy, neki nagyon jó szórakozást, jó volna ott lenni veletek, de sajnos én csak jövő nyáron látom újra az új és örök szerelmemet, Sartit!
Én már egy kicsit aggódva figyelem az eseményeket. Én nagyon elszánt vagyok, hogy megyek szilveszterkor és valahol titokban remélem, hogy összejön a létszám, hogy elindítsák az utat. Ha jól emlékszem pár hónappal ezelőtt én vetettem fel a témát a Görögországi szilveszterről, de akkor még Stavrosról írtam, hogy van egy ilyen lehetőség. Akkor többen megemlítették, hogy ugyan már, miért Stavros? Miért nem Sarti és megyünk ki kocsival és majd ott keresünk szállást, stb...
Ekkor sokan helyeselték a dolgot és a nagy lelkesedést látva Brada Zoli nekiállt megszervezni a dolgot. Én a sok lelkes jelentkező és érdeklődő láttán lemondtam a Dias-os szilveszterről, amit már évek óta szerveznek és mindig nagyon klassz volt és jelentkeztem Zolinál, befizettem az előleget és várom az indulást. De lehet, hogy ha nem tudják elindítani a csapatot a kevés jelentkező miatt, akkor nem csak erről maradok le, de lehet hogy arról is, hogy Stavrosba elmenjek, ahova eredetileg terveztem. Én még mindig bízom benne, hogy a szilvesztert Göröghonban töltöm, ha már ennyire készültem. Az hogy eleve úgy nekivágni valaminek, hogy úgy is borzalmas lesz és biztos mindenki lehúzza majd, nevetséges. Én még sosem éreztem magam rosszul semmilyen görög témájú rendezvényen. Persze ehhez valószínű kell az a hozzáállás is ami nekem van, azaz hogy jól érzem magam, mert jól akarom magam érezni. Aki meg eleve úgy menne oda, hogy ez milyen ócska lesz, az nem is odavaló...
#1535762010-11-12 08:29:49 Válasz a #153524. hsz-ra
Szia dian77!
Nem "letolás" szándékával írtam. Ha mégis úgy érezted, akkor elnézést kérek. Valóban bárkinek közbe jöhet bármi. (Azért az "furcsa", hogy több mint 100-ból egyelőre kb. 20 !!)
Nem akarok senkit letorrkolni,bántani,stb,de mit akartok csinálni szilveszterkor sartin? Én imádom sartit,7xvoltam,jövőre is megyek,de télen minek? Lesz valami nyitva? A Samurai giros? Ha mégis mentek boldog új évet kívánok sartin,majd megyek én is!
Nem akarok senkit letorrkolni,bántani,stb,de mit akartok csinálni szilveszterkor sartin? Én imádom sartit,7xvoltam,jövőre is megyek,de télen minek? Lesz valami nyitva? A Samurai giros? Ha mégis mentek boldog új évet kívánok sartin,majd megyek én is!