...Esetleg ha valaki tudna információt adni hogy vágjon neki az ember, hálás lennék
Hálásról ugyan szó sincs, de mondd, kedves Puma, hány hétre mész? Értem én a fiatalos hevületet, de ez mégis csak egy nyaralás, akárhonnan is nézed; tehát nyugi! Ne bonyolítsd túl, mert anélkül is alig odaértél, máris jöhetsz is haza... Ne itt akard Görögországot felfedezni, megismerni; szerintem itt pihenni és aprókat kirándulgatni kell! (...na meg jókat enni, inni, stb. )
Hálásról ugyan szó sincs, de mondd, kedves Puma, hány hétre mész? Értem én a fiatalos hevületet, de ez mégis csak egy nyaralás, akárhonnan is nézed; tehát nyugi! Ne bonyolítsd túl, mert anélkül is alig odaértél, máris jöhetsz is haza... Ne itt akard Görögországot felfedezni, megismerni; szerintem itt pihenni és aprókat kirándulgatni kell! (...na meg jókat enni, inni, stb. )
Összesen 16 éjszakát fogok eltölteni ne aggódj, nem vagyok kezdő hiszen én csak azt szeretném megnézni ami "közel" van N.P-hez ha mindent akarnék akkor Athent is besűríteném de nem teszem, mert arra konkrétan 3-4 napot tervezek majd későbbre, ottani szálláslehetőséggel
Egyébként sem terveztem nagy jövés-menést, de 1-2 program azért belefér vagy nem ?
Szóval nem vagyok telhetetlen csak pont a kettő között vagyok, se nem aktív se nem passzív nyaraló
#1623992011-05-18 14:25:06 Válasz a #162398. hsz-ra
Ügyesen gondolkodsz,be kell osztani azt a kis idöt, mi is elosztottuk a kirándulásokat több évre, de Athénba valoban érdemes elmenni vagy 4 napra és ott szállást keresni,végig nézni mindent kényelmesen nem rohanva.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaid, sokat segítettél
Nem tudsz valami jó helyet, látnivalót, strandot amit érdemes lenne meglátogatni és nincs messze Nei Poritól? (autó és utazási iroda nélkül)
milyen strandot keresel? N.Porinál van a legjobb fürdözöhely, lapos lassan mélyülö homokos végig a part ,a gyerekenek is kiválo
Nei Pori a világ legjobb strandja nekem már csak elhiheted, széles homokos part, kristály tiszta víz, nincs tengeri sün kis halacskákat viszont sokat lehet látni az apartmanok nem messze vannak a tenger parttól a legtávolabbi is max 300- méterre van a parttól
Engem viszont az is érdekelne, hogy Nei Poriból egyénileg nem robogó és nem autó és nem kinti idegenvezetéssel, hanem saját szakállamra el lehet e jutni egyedül is Tempi Völgyébe ?
Elvileg van egy olyan vonat megálló Larissa előtt közvetlenül "Evangelismos (Tempi) bár nem tudom megáll -e ott már a vonat, korábban valahol azt olvastam, hogy még üzemel kívül van.
Esetleg ha valaki tudna információt adni hogy vágjon neki az ember, hálás lennék
Merném még akkor javasolni a "stoppolást" az is egyéni és rengeteg autó jár arrafelé. Egyszerűbb a busz hidd el.
A vonatszámra kattintva előugrik a menetrend.
Árak: pl Nei Pori-Thesszaloniki 12 Euro
Katerini-Athen:24,7-46,4 Euro
Kedvezmény :gyerek 4-12 évesig 50%, tanuló 25%
üdv:Csaba
SZIA CSABAPAPA 72 GOROGORSZAGBAN MOST EMELTEK FEL A VONATJEGYEKET 100 %-KAL.
A most kint lévök nekem azt irták hogy mégis jár a busz Paltamonbol Larisszába, ut közben van megálloja a Tempi völgyében,tehát busszal elmehetsz oda, de mindenféleképpen pontositani kell azokkal akik most mentek ki és jönnek vissza,mert a buszjárat valodisága még instabil
SZIA PINGA. N.Poribol meg mindig nincs buszkozlekedes Larissza fele.
A most kint lévök nekem azt irták hogy mégis jár a busz Paltamonbol Larisszába, ut közben van megálloja a Tempi völgyében,tehát busszal elmehetsz oda, de mindenféleképpen pontositani kell azokkal akik most mentek ki és jönnek vissza,mert a buszjárat valodisága még instabil
SZIA PINGA. N.Poribol meg mindig nincs buszkozlekedes Larissza fele.
#1624502011-05-18 20:52:15 Válasz a #162417. hsz-ra
kovacsgyula53 ! köszönöm a választ!
Még soha nem voltam görögországban, és egyáltalán nyaralni sem voltam még július elején, csak augusztusban, és cak horvátországban, ezért kételkedek mindenben (jó idő, strand, víz tisztaság) de ha nincs sün az csak jó, medúza sok van? kagylókat lehet néha találni arrafelé? látom te már nemsokára mész! remélem majd írsz ide az élményeidről, tapasztalataidról.
Sziasztok!
Megalakult a Facebook-on a Nei Pori csoport!
Mindenkit szeretettel várunk oda is!!
Kezdetleges még és ezért el kellenének a jó beszámolók,ötletek ,képek ...stb...
Gyertek és csatlakozzatok! Terjesszük minél több helyen,h Nei Pori ,milyen csodálatos hely!
Nem tudom miért írjátok, hogy nincs buszjárat N.P-ből, mikor én nem egy helyen olvastam, beszámolókból (2009-es és 2010-es !!), hogy N.P-ből a busz a templom mellől indul !
Nem tudom miért írjátok, hogy nincs buszjárat N.P-ből, mikor én nem egy helyen olvastam, beszámolókból (2009-es és 2010-es !!), hogy N.P-ből a busz a templom mellől indul !
Tavaly voltak buszok N.Poribol valamerre,láttuk is, állitolag az idén Jamasz szerint nincsenek,jo lenne pontositani hogy mi a helyzet, Platamonbol tavaly még voltak Larisszába és Katherinibe is,szoval nemsokára jönnek ha páran és kiderül