#2056422013-06-30 13:24:07 Válasz a #205624. hsz-ra
Nem, nem ott kell letérni, csak lehet! A másik út, amit Te írtál be az egy picivel rövidebb!
Az OMV kút szűk 2 km-re van a határvonaltól, közvetlenül az út mellett. Egy olyan csomópontban kell lejönni, ahol még el tudsz menni Tompa, vagy Ásotthalom felé is, ezért én célszerűbbnek tartom idáig elmenni és itt dönteni el a határátkelést.
Azért nem megy mindenki másfelé, ha itt sor van, mert
- nem ismeri a lehetőségeket (az ásotthalmi átkelő most indult be)
- nem 0-24-es az ásotthalmi átkelő
- ha nincs nyitva Tompa több, mint 1 óra plusz
#2056312013-06-30 11:41:58 Válasz a #205609. hsz-ra
Tapasztalatom:
Kifelé mehetsz bármikor, sem a magyar, sem a szerb nem foglalkozik a kiutazókkal.
Befelé reggel már tapasztaltam torlódást, ugyanis a magyarok viszonylag tüzetesen átvizsgálnak minden autót cigarettát és alkoholt keresve.
Hali ! Aug. 1-11-ig töltenénk el mézes napjainkat Korfun / Sidarin / de lefelé is és hazafelé is + 1-1 éjszaka valahol Szaloniki körül. Kocsival megyünk és biztosan keresni fogunk egy párost útitársnak a költségek felezése érdekében, ha v.kiket izgatna a dolog,beszéljünk róla./plac@citromail.hu .Még jön velünk egy fiatal házaspár 2 éves fiú gyermekükkel,mi pedig az 50-es korosztályba tartozunk.Ha helyben foglaltok szállást,természetesen a közös utazgatás a szigeten egyértelmű. Természetesen 2 külön autóval megyünk ami a fiatalokat illeti.
#2056242013-06-30 10:41:33 Válasz a #205622. hsz-ra
Értem,szóval az OMV kút után kell letérni?Akkor ezek szerint pár száz méterre van a határtól..de akkor meg miért nem megy mindeni arra a látják,hogy sor van?
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, biztos volt már róla szó, de hogy biztosan tisztába tegyem a dolgokat. Szerb, Makedón és a Görög autópályákon is fizetőkapuk vannak, jól tudom.
Illetve még annyi, hogy aki ment már kocsival Zakynthos-ra vagy Kefalonia-ra mennyi idő volt neki az út Kyllini-ig?
#2056172013-06-30 10:16:47 Válasz a #205609. hsz-ra
Nem voltam még Mórahalmon, de be ne akard már nekem mesélni, akármilyen szögedi is vagy, hogy hétfőn dél körül sok szerb indul hazafelé a fürdőből.
A kérdés ugyanis ez volt!
Azt viszont elhiszem, hogy főleg hétvégén délelőtt befelé, illetve délután kifelé okozhat gondot! Erről eddig nem olvastam, kösz az infót!