Azt tudom,hogy külön kell kötni,mert már voltunk egy párszor,de már nem emlékszem erre az eus-tb kártyára pedig azt is kiváltottuk!!
Akkor a határon fogják kérni mindkettőt??Nem emlékszem erre sem,hogy az útlevélen kívül kértek volna más iratot egyszer sem!!
Azt tudom,hogy külön kell kötni,mert már voltunk egy párszor,de már nem emlékszem erre az eus-tb kártyára pedig azt is kiváltottuk!!
Akkor a határon fogják kérni mindkettőt??Nem emlékszem erre sem,hogy az útlevélen kívül kértek volna más iratot egyszer sem!!
kocsival mentünk és kérték a következöket a macedonok
-auto biztositási zöldkártya
-eu tb kártya
-utazási biztositás,amit mi pl a postánál kötöttünk,de van aki a saját bankkártyájára köt,ez egyéni
van aki meguszta ezek ellenörzését,épp milyen kedvük van a határöröknek
Köszi a választ!!Mi igaz busszal megyünk az idén,de azt hiszem bemegyek ma az irodába és mindent megkérdezek,mert ezt nem mondta a hölgy!!Pedig már voltunk többször is nem is értem,hogy nem emlékszem erre?? Lehet idő közben szőke lettem??!
Köszi a választ!!Mi igaz busszal megyünk az idén,de azt hiszem bemegyek ma az irodába és mindent megkérdezek,mert ezt nem mondta a hölgy!!Pedig már voltunk többször is nem is értem,hogy nem emlékszem erre?? Lehet idő közben szőke lettem??!
az utazási bizositást minden iroda kéri hogy az utazok kössék meg, akár önáluk is lehet,az eu tb kártya meg alap hogy legyen
#1625312011-05-19 11:22:34 Válasz a #162529. hsz-ra
valamelyik évben mondták is hogy a macedonok ellenörizték a buszokon is a biztositás meglétét ,akinek nem volt ha jol emlékszem 5 eurot kellett fizetnie beléptetés elött fejenként
Még az a jobbik eset,mert ha leszállítanak az már igen csak kellemetlen helyzet!!
Akkor azt hiszem iparkodnom kell,mert már csak bő két hét van indulásig!!
de ezt inkább az utasbiztosítás topicba feszegessük tovább
legtöbben már csak a tempi völgyéig szeretnének eljutni,de nem vonattal, nem autoval, nem bicajjal, nem motorral, ha nincs busz akkor csak a seprünyél maradt
Szeretnék részletes információit a ZEFYROS apartmanról, mivel idén augusztus végén oda szeretnék utazni!
Nincsenek hatalmas igényeim a a szállással kapcsolatban, csupán csak hogy tengerközeli legyen, ami adott ennél az apartmannál ahogy olvastam, na meg a tisztaság és a főzési lehetőség. Aki volt már ebben az apartmanban, legyen szíves nekem akár priviben is sok-sok infót adni, és esetleg a környékről is! Előre is köszi
Email: brettl1991@gmail.com
A most kint lévök nekem azt irták hogy mégis jár a busz Paltamonbol Larisszába, ut közben van megálloja a Tempi völgyében,tehát busszal elmehetsz oda, de mindenféleképpen pontositani kell azokkal akik most mentek ki és jönnek vissza,mert a buszjárat valodisága még instabil
SZIA PINGA. N.Poribol meg mindig nincs buszkozlekedes Larissza fele.
de Platamonbol csak van ?
SZIA KEDVES PINGA! Ha Platamonbol lenne, akkor termeszetesen N.Poribol is. En csak segiteni szerettem volna. Ha nem hiszel nekem, reszemrol befejeztem a vitat. Kulonben 2009-2010-ben meg jart a busz, mivel 2010 oszen szuntettek meg.