Munka Görögországban
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
Hozzászóló Üzenet
# 706
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Aren85
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121527 Üzenet linkje2009-11-15 23:48:31  Gorog

hi Petros!

Nagyon koszonom a reszletes informaciot igy mar azert van valami fogalmam az ottani eletrol.
mi neztunk interneten lakast 490euro berendezett ujszeru lakas mindent tartalmaz igy van feltuntetve luxurius 1bedroom apartment, ez nekem teljesen jo lenne elkepzelheto ez hogy ilyenbol tobb van?azt irja 15percre van athen kozpontjatol es mondom tartalmaz mindent szamlat internetet stb.
nekunk nem a meg gazdagodas a szempontunk hanem hogy jol erezzukmagunkat es ha neha kedvunk van akkor szorakozzunk is vagy vilagot lassunk.hat ha 900euro korul lehet keresni 1embernek az nekem mar jo lenne.milyen arban vannak az autok es a biztositas?mert hogy azt mindenkeppen vennem kell elso korben ha athenba mennek.
tudsz olyan varost ahova megeri menni mert tutti talalsz munkat?de remeljuk a mostani cegem at tud szervezni oda es akkor nincsen ezzel gond.
okmanyoknak miket kell elintezni az ott elhetesre es hol kell elintezni?
peldaul itt angliaban kell NI number ahoz hogy dolgozhass, ott hol kell ezt elintezni?a bankok nem akadekoskodnak ha uj szamlat akarsz nyitni?
minden egyeb informaciot amirol nem art tudnunk szivesen fogadjuk.
elore is koszonom a valaszokat.
meg egy kerdesem lenne te hol laksz es mit dolgozol?
szep napot.

Balazs

# 707
Riti3
Aktív fórumos
Aktív fórumos
86 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121885 Üzenet linkje2009-12-02 08:00:05  Válasz a #121502. hsz-ra Előzmény #121502

Kedves Petros, egyetértek azzal hogy csak személyesen lehet munkát találni. Én kinn voltam a nyáron és úgy kaptam is két lehetőséget éttermekben, de én jövőre akarok kimenni így tavasszal újra kell kezdenem mindent előlről, mert most hogy írtam a munkával kapcsolatban hogy lesz-e tavaszra helyem már nem volt olyan egyértelmű a válasz. Tehát csak akkor és ott lehet nyélbe ütni.
Te vagy az első akitől azt hallom hogy nem nyavalyog hogy ha kinn dolgozol akkor már mások veled a görögök...ez szimpi és remélem nem csak illúzió amit róluk gondolok amit náluk érzek.

# 708
Pandatutu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121922 Üzenet linkje2009-12-03 09:55:26  el innen!!!!

Sziasztok!

Én még elég új vagyok ezen az oldalon, sőt elég tapasztalatlan is külföldi munka terén, de a mostani helyzetemet, illetve a páromét is beleértve úgy gondoljuk, hogy el innen. A kettőnk fizetése épp a napi szükségletekre és a számlákra elég, szóval semmi lux, csak a szürke hétköznapok. Úgyhogy döntöttünk és megbeszéltük, hogy tavasszal jó lenne görög országban dolgozni, de sajnos nem tudjuk, hogy kezdjünk hozzá. Szóval aki tudna valami támpontot adni, vagy segíteni azt nagyon megköszönnénk és várom az okos gondolatokat is!!!

szép napot mindenkinek icon_biggrin.gif

# 709
Bütyök
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122179 Üzenet linkje2009-12-15 12:14:34  ?

Sziasztok!
Új vagyok még itt, meg a munkakeresés külföldön témában is, szóval szeretnék ismerkedni a témával. 24 éves fiú vagyok. A nyáron akarok kimenni majd, de úgy gondolom, hogy előtte szoktatom magamat egy kicsit, hogy benne legyen a fejemben és tanuljak a mások tapasztalataiból. mindjárt az elején volna is egy kérdésem. Azzal tisztában vagyok, hogy többnyire a nyári időszak munkái elsősorban, szállodai, éttermi munkák, de arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok van e lehetőség arra, hogy masszőrként helyezkedjen el az ember egy szállodában mondjuk. Természetesen nem feltétlenül pár hónap erejéig, hanem ameddig lehetséges.

Üdv. Skriboh

# 710
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122186 Üzenet linkje2009-12-15 19:01:23 

Szia Bütyök!

Te még nagyon fiatal vagy, ha rám hallgatsz, belevágsz!
Ha a nyári szezonban akarsz kijönni, úgy gondolom, a masszőr dologgal nem sokra mész, bár véleményem szerint, ha olyan turistaparadicsomba mész, ahova német, brit, "magasabb költési szintű" turisták járnak (szigetek, főleg) ott akár ezzel is foglalkozhatsz! De a magyar, lengyel, szlovák, stb. turista által kedvelt helyeken nem hiszem, hogy van ilyenre igény! Bár rengeteg gazdag, sznob orosz turista jön erre, és én nagyon elképzelhetőnek tartom, hogy nekik van egyfajta "igényük" rá... (sikk, jól hangzik... pénzünk van rengeteg...).
DE:
Ha hosszabb távon gondolkozol és jó vagy a szakmádban, lelkes és kitartó, mindenképpen találhatsz Görögországban ilyen munkát. főleg a nagyobb városokban, a szigeteken a nagy, komoly szállodákban és persze itt, Athénban is. Rengeteg fitness terem, "gym", közép és felső kategóriás szálloda van!
Én azt mondom, tavasszal vágjál bele akármilyen szezonmelóba, aztán ősszel maradj, lesz pénzed és időd keresgélni!
Meglátásom szerint nem esélytelen egy jó kis masszőri meló, akár egészen hosszú távra is!!!

# 711
Mozoro
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122218 Üzenet linkje2009-12-16 18:47:03 

Sziasztok
Ez az ötödik évem itt de csak az első telem. most Athenba vagyok s munkát keresek. 4 nyelven beszélek (angol, német, magyar, görög), s eddig a turizmusban dolgoztam. most nyáron santorinin voltam búvár centrum vezető, és búvár mester lettem. Ha valaki tud valami munkát kérm jelezze.
Köszi

# 712
Mozoro
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122219 Üzenet linkje2009-12-16 18:48:36 

ah elfelejtettem:
Molnár Zoltán Róbertnek hívnak, s a tel.számom: 6972630529

# 713
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ian
Aktív fórumos
Aktív fórumos
432 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122240 Üzenet linkje2009-12-17 17:28:50  Válasz a #122218. hsz-ra Előzmény #122218

Szia Mozoro!
Itt is lehet esetleg nézelődni:
Greeka
Üdv icon_smile.gif

# 714
Bütyök
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122245 Üzenet linkje2009-12-17 19:22:49 

Sziasztok!
Köszönöm Petros a hozzászólásodat. Én is hasonlóképpen gondolkodtam, már csak azt kell kitalálni, hol is van ilyen sziget? Számítok rá, hogy nem fog sikerülni elsőre elkapni az isten lábát. Azért figyelem a lehetőségeket, meg amik felíródnak ide. Gondolom, azért tavasz környékén, majd lehet itt olvasni konkrét ajánlatokat, helyeket, ahova lehet menni. Igazából ezt nem tudom, hogyan is működik, de ha lesz valami hír, remélem nem maradok le róla. Biztos ami biztos folyamatosan olvasom az irományokat, bár tudom, hogy most nincs szezon, meg még nekem is korai lenne kimenni.

bütyök

# 715
Bejja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
147 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122271 Üzenet linkje2009-12-19 16:55:34 

Sziasztok!Jövőre jön ki valaki innen Paraliara dolgozni mi áprilisban már kint leszünk:-)
# 716
Fmoncsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122442 Üzenet linkje2009-12-28 11:20:39 

Sziasztok , Καλιμερα Ελλαδα! Mar egy ideje figyellek benneteket es a munkaval kapcsolatos , törteneteket .Maj d legközelebb en is meselek , csak annyit elöljaroban , hogy a 2009 -es nyara Corfun , volt , es vittem a 3 eves gyerekemet.
# 717
Alleirbag85
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122462 Üzenet linkje2009-12-29 13:11:43 

Sziasztok!
24 éves lány vagyok, júniusban diplomázom, utána nagyon jó lenne kimenni dolgozni.
Ha bárki tud bármit ajánlani szívesen veszem.
Alap angol, felsőfokú német nyelvtudás, ha ez számít. icon_smile.gif

# 718
Petyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122470 Üzenet linkje2009-12-29 17:18:44 

Sziasztok!
Én 28 éves vagyok és minden állmom az,hogy a párommal kint éljünk görögországban!elsö lépésként szeretnék segitséget kérni munka ügyben!én szakács vagyok,angol középfokuval,ha valaki tud segiteni,azt megköszönném!Remélem ezt az oldalt magyarországon lévő görögök is olvassák,mert mi tavaly karpathoson nyaraltunk(ami mellesleg gyönyörü)és ott találkoztunk egy sráccal,azt hiszem hogy Minosznak hivták és ő itt jár egyetemre Budapesten!
Ha valaki tud segitsen egy állmot megvalositani,szakács munka ügyben!
Meghálálom!
Nem tudok semmit a kinti munkalehetőségekröl,mondjuk mi sziget pártiak vagyunk,meg paralia!

# 719
Tünde Frida
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122585 Üzenet linkje2010-01-03 14:55:29  menni vagy nem menni

Sziasztok, BUÉk!

2 hónapja jöttem haza ciprusról, mert úrrá lett rajtam az elszigeteltség érzése. most itthon vagyok (Bp), nincs munkám és lassan 1vasam se. ott tartok, hogy +veszem athénba a 21ezer ftos buszjegyet, na de hogyan tovább. nekem csak a szállással van gondom. 1hétig youthostel és várok a jószerencsére.?. igen, hülye voltam, hogy hazajöttem, fix munkám volt és nem a hangulatommal kellett volna foglalkoznom, hanem legalább még tavaszig kihúzni, mert jócskán tudtam volna félretenni, amiből újabb kalandra tellett volna. de nem, hazajöttem és elköltöttem a félretett pénzt icon_rolleyes.gif . Túl sok művészfilmet nézek icon_lol.gif . Azért nem tudok tavaszig várni, mert addig nem húzom ki munka nélkül. ha van még Valaki rajtam kívül, aki nekivágna egy útnak, jelezze! beülhetnénk 1teára megbeszélni az élet kifürkészhetetlen útjait. (miért nem vagyok egy sorsába beletörődő, szerény ember??)

# 720
Gabi-Gabi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122840 Üzenet linkje2010-01-07 22:56:52  Válasz Tünde Fridának Előzmény #122585

Szia,
én pont ma kaptam meg az üzenetet, hogy felvettek Athénba dolgozni. A lépések sora most úgy jön, hogy vasárnap utazom, 2 hetet valami hotelben elszállásolnak, utána pedig lakást kell béreljek. Ha érdekel, akkor írj nekem, és ha úgy alakul, meg kibírjuk egymást, akár hozzám jöhetsz. Elvileg olyan lakótárs-félét keresek, hogy kevesebb legyen a költségem, de tuti, hogy az egész család meg fog látogatni icon_smile.gif
Szólj, ha ez segít. Ja, ha beszélsz németül, akkor meló is lenne ott, ahova én megyek. Üdv

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 68 69 70   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu