Argostoli mivel fõváros, nagyobb az élet, de csak este!
Lassi nagyon szuper, mert olyan kis görög település, tavernák, este zene, táncolnak is az emberek, szerintem ott sem unatkoznátok, én inkább azt ajánlom!
Lassi strandjain vannak vízi játékok de nem tudom h ejtõernyõzés van-e.
Ejtõernyõzés azaz parasailing csak Skala beach-en van. A sziget legdélibb csücskében. De Lassiban a strandon is van minden jó ezen kívül. Én is inkább Lassit ajánlom mindenkinek, abszolút nincs zaj és élet is van.
Este lehet sétálni a szúnyogok miatt? Még két kérdés. Melyik az a strand, vagy település ahonnan nagyon közelrõl lehet látni a leszálló repülõket? Melyik a legcélszerûbb nap ? Egy hétre mennyi eurót vigyünk, egy közepes életvitel mellett.
Kösz!
Svoronatai beach az ahonnan látni. Kettõ van egy ahol leszállnak és egy ahol fel. Kedden sok gép jön. Hagyjátok már azokat a szerencsétlen szúnyogokat. EZ TÉÉÉÉÉÉÉVHIT!!!! Egyébként meg nem lehet tõlük sétálni, mert lézer szippancsuk van és ellenálnak mindenféle vegyi támadásnak )) És metakommunikáció útján arra késztetnek, hogy vesd magad a tengerbe )) DDDD Sõt röntgen és hõérzékelõs látásuk van :DDDD
A szúnyogok nem falnak fel, csak akkor támadnak ha egy helyben vagy, és nem mozogsz, de nyugi, nem vészes, némelyik feldagad akkorára mint az itthoni csípés 6-szorosa, de a többi nem. Azok az úgynevezett fertõzöt szúnyogok
Na jó viccet félretéve ha az erkélyen ülsz akkor rád repül 1-2, tavernában még engem nem csípett meg, de tényleg olyasmi mint itthon csak nem érzed a csípést, és némelyik jobban bepirosodik, de észre sem veszed, csak ha vakarod.
Én minden nyaraláson úgy számolok, hogy ahány nap, annyiszor 10 000 Ft.
Ha egy hétre mentek, akkor fejenként 70 000 Ft-ot váltsatok. Vagy 80-at és visszahoztok belõle Ez elég a robogóra is meg hajókirándulásra is.
Svoronata strandja az Ammes ott van a repcsitér, imádtam mindig szaladtam az erkélyre fényképezni, ahogy jött egy repülõ
A repülõtér bal oldalán (ahol a tenger van) egy hosszú egyenes út van, mi odaálltunk megnézni felszállást. Szombaton vasárnap és kedden jár sok repülõ, érdemes megnézni a reptéren mikor mennek A hatalmas TUI gépek voltak a kedvenceim A repülõ Lassi felé száll fell, érdemes a reptér melletti út végébe menni, a Lassi felé közelebb esõ végére.
SzépÉva!! ide feltettem neked 2 malev-os kepet.. a szombati érkezö jaratrol.. amit az erkelyrol fotoztam le.. kicsit zajos a kép, mert maximum zoom-val keszitettem.. de asszem latszik a lenyeg XD
ujra kuldom ezt is.. sorry
SzépÉva!! ide feltettem neked 2 malev-os kepet.. a szombati érkezö jaratrol.. amit az erkelyrol fotoztam le.. kicsit zajos a kép, mert maximum zoom-val keszitettem.. de asszem latszik a lenyeg XD
Szia Huile. Szerintem egyik sem lehet rossz választás. Mi a Themisben voltunk és nagyon meg voltunk elégedve. Egyszerû berendezésû, de van klíma és konyha sarok, tiszta. Szép környezetben van és közel mindenhez!!! Ami nekem elég fontos. A tulajjal nem is találkoztunk csak az elsõ nap. Szúnyog nincsen!!! Nyitott ajtónál aludtunk és úgy sem csíptek.
Egyébként meg mindig csak akkor tartózkodtunk a szobában amikor a nap végén beestünk az ágyba, utána reggel reggeli az udvaron és irány a part vagy a túra vagy bármi.
Egyébként a járókelõk többe is megjegyezték, hogy milyen kis takaros apartaman. Szerintem nagyon helyes és romantikus ház. Tudom ajánlani. Ha valaki medence párti akkor ott van tõle 50 méterre a Marianna apartmann és ott van medence is.