Sziasztok!
Lassan átkell települnünk a ,,dumcsi"rovatba"
Az idõjárás miatt így már,hogy ennyit írtatok róla nem aggódom.Egy kis esõ nekünk sem árthat. Rebeka!Nagyon kedves vagy,biztos lesz rá alkalom,még ha nem is zuhogó esõben,hogy összejöjjünk
Egy lánykám van/9/ Õ a Katus.Azt írtam,hogy a tesóm és az apu tûzoltó,ha jól emlékszem Zeusz ,,álmestersége" is az ,már amikor nem ugrik be Isten szerepébe ..Hihihi... biztos lesz téma is Nálunk is lesz pár gyerek,csak úgy mint nálatok,/ 4-18-ig./Ja bocs a 18* már nem gyerek!!!
Csak az idõ mehetne egy kicsit gyorsabban, és amikor ottvagyunk ,akkor meg naggyon lasssan.
Katus
Szia Sancho!
Igen...hát legszívesebben kettesével,mit kettesével méterenként vágnám a centit Akkor hipp és hopp ott is lennénk.Jó is lenne.
Bezzeg amikor meg ottvagyunk úgy rohan az idõ,mint ahogy azt annak idején ,a Koncz Zsuzsa megénekelte.
De lehet,hogy én is lefelejtem magam a hazaútról
Katus
Na, igen... én is szerzem már a centit, ha bár van még egy hónapom
Ti elõbb mentek, úgyhogy majd nézzetek körül munkahely és egyéb dolog ügyében a kint maradás miatt
Szia Sancho !
Mindenképpen körülnézek Milyen jellegû munka érdekel
Szerintem cserélünk a Beával,de csak akkor amikor nyugis,elégedett népekkel lenne dolga.Az ,,izgága" túristákat csoportosítsuk és azokat átadjuk neki A fõnökét,meg beállítjuk dolgozni,természetesen magunk helyett.Még vili... És miénk a világ alapon, ez /alanyi jogon jár!/!!!,újabb pihenési,nyaralási pozicióba helyezzük magunkat
Üdv
Katus
Mindenféle munka érdekel, majd belejövök...
Az idegenvezetés sem rossz és én mindjárt szabadsággal kezdenék
Szerencsére itthon megoldották a helyettesítésemet, úgyhogy hosszabb távra tervezek
Jó melónak tûnik például, hogy segítek a túristáknak elkölteni a költõpénzt...
Ha ilyen munkát találtok Nei Poriban értesítsetek. Akkor szeptember 8.-án én is csatlakozom hozzátok.
Én csak holnaptól vághatom a centit, mert az enyém 150cm-es.
Egyelõre arra apellálunk, hogy lemaradunk a buszról, vagy kint felejtenek minket
Bár egy motorkölcsönzõben, vagy valamilyen kis boltban szívesen eldolgozgatnék. Néhány éve felajánlották hogy menjek ki dolgozni egy kis hajóra, ami a túristákat viszi egy szigetre, de nem éltem a lehetõséggel... Lehet hogy döntenem kellett volna?
Nos Csutek nem Nei Poriban fog nyaralni, de gondolom ha az általatok ecsetelt munkák bármelyikét megtaláljátok számára azonnal oda megy a nyaralás után. Vagy máris? De én is csatlakozom hozzá!
Cerezin!
Nagyon OF leszek most.
Nagyon jó az alsó szöveged. Nem tán ebben az életkorban vagy? Megütötte a szemem, mert bár unokám még nincs, de ma megint 1 évvel idõsebb lettem.
Szia Rebeka!!!
Akkor ezek szerint ma nagy nap van!!! Kívánunk nagyon Boldog Szülinapot és minden földi jót.!!! Pld: Nei Porit és még sok Nei Porit
Katus