" Szia "tallér"
Bocs nem akartam senkit megbántani nem vagyok rossz indulatú, természetesen mindent meg hagyunk a maga szépségében és jóságában Nei Poriban.
De ami igaz az már csak igaz 16..és kész megyünk--mert ezt most sem lehet kihagyni
Dehogy bántasz meg minket, nem sajnáljuk Töled a vizet
#1627872011-05-21 11:21:50 Válasz a #162786. hsz-ra
És ha haza jöttem júni 15.-én elkezdem vissza felé számolni, hogy már csak 355-nap!!!!!! és 4...3...2...1..2012-ben
De addig még tartozom egy élmény beszámolóval! Hogy jó-e még a GYROS-Nei Poriban.
És ha haza jöttem júni 15.-én elkezdem vissza felé számolni, hogy már csak 355-nap!!!!!! és 4...3...2...1..2012-ben
De addig még tartozom egy élmény beszámolóval! Hogy jó-e még a GYROS-Nei Poriban.
De csakis az igazat kérjük,mert ha nem jo a gyros akkor el sem indulunk
De csakis az igazat kérjük,mert ha nem jo a gyros akkor el sem indulunk
De azért meg fogom kérdezni aki fogyasztott METAXÁT, hogy valódi-e a Gyros-t meg majd én meózom!
Már mi is nagyon készülünk! Végre a vizsgáinkat is megírtuk, úgyhogy mostmár készülődhetünk Nei Poriba.
Aki járt már a Kalliope Apartmanban be tudná jelölni egy térképen, hogy pontosan merre is van?
Köszi!
Tudod hol van a Katerina ház, Anették irodája, hát onnan a hegyek felé a következö utcában és vele szemben van egy étterem
Már mi is nagyon készülünk! Végre a vizsgáinkat is megírtuk, úgyhogy mostmár készülődhetünk Nei Poriba.
Aki járt már a Kalliope Apartmanban be tudná jelölni egy térképen, hogy pontosan merre is van?
Köszi!
Tudod hol van a Katerina ház, Anették irodája, hát onnan a hegyek felé a következö utcában és vele szemben van egy étterem
Köszi szépen Pinga!
Voltam többször is a Kaliope-ban de meghaladja a tudásomat, hogy betudjam neked jelölni a térképen. Nei pori végében az utolsó utca de tőle még elszórtan van agy két épület és egy szálloda is.
Mág most is 16--de lassan telik
helló "Pinga"
A tenger melegítést meg hagyom a természet felelősnek, én csak a GYROS-minőségéért felelek!!
És természetesen lehűttetem nektek a Metaxát és az Oúzót: OK
...16.....!!!
Köszi!
Köszi szépen Pinga!
Voltam többször is a Kaliope-ban de meghaladja a tudásomat, hogy betudjam neked jelölni a térképen. Nei pori végében az utolsó utca de tőle még elszórtan van agy két épület és egy szálloda is.
Mág most is 16--de lassan telik
helló "Pinga"
A tenger melegítést meg hagyom a természet felelősnek, én csak a GYROS-minőségéért felelek!!
És természetesen lehűttetem nektek a Metaxát és az Oúzót: OK
...16.....!!!
#1628352011-05-22 07:55:47 Válasz a #162833. hsz-ra
Nem kell beszúrni képet, már volt egy Nei Poris térképem és azon rajta volt a Katerina, amit írtál, úgyhogy nagyjából be tudtam azonosítani, hogy merre lehet.
Nem kell beszúrni képet, már volt egy Nei Poris térképem és azon rajta volt a Katerina, amit írtál, úgyhogy nagyjából be tudtam azonosítani, hogy merre lehet.