Busszal az Apollonnal és 2 hét múlva ilyenkor már nagyon be leszek sózva...
Addig is tervezgetem a programokat, keresek térképeket és előkészítettem a bőröndöket.
#1628422011-05-22 08:23:19 Válasz a #162841. hsz-ra
Ha busszal mentek akkor,nem lesz gond a parkolással,
programok meg adják önmagukat,mi már voltunk mindenhol ,ezért leginkább a fürdés,pihenés és a folyoparti horgászás a cél,ja és persze a rengeteg a aránylag olcso gyümölcs. Tavaly is volt 20-25 centért görögdinnye.
Mi szeretnénk elmenni Athénba, egy olimposzi túrára meg a környékező településeket megnézni.
Remélem jó időnk lesz mindehhez.
május végétöl az idö már tökéletes mindenre,ha igaz az idén megint fullaszto nyarunk lesz mint 2007 ben, az Athéni kiránduláson visszafelé Leonidasz emlékmüvénél 52 fok volt , a forro pontnál
Szia Kovácsgyula!Egyáltalán nem vettem bántónak amit írtál,én is hülyeségnek szántam a válaszomat azért is tettem vigyorgó jelet a végére.Nagyon szeretek fent lenni ezen a fórumon,többek között ezek a csipkelődések teszik szórakoztatóvá,és szerintem mint egy nagy család olyanok vagyunk.Talán ezekért a dolgokért vagyunk fórum függők itt a hellaszon,de azért ez olyan jó nem?Azért remélem augusztusban mikor megyünk a Pingával, akkor is fent leszel a fórumon hogy tudjunk neked vigyorgó arcot küldeni, mert eljön a mi időnk is!!Na de előbb neked ez a hosszú 15 nap telne már el,mit szólsz ehez a meleghez?
#1628482011-05-22 08:35:43 Válasz a #162845. hsz-ra
akkor itthon is höhullám volt, 42 fok volt ha jol emlékszem,majd sugnak a töbiek is, mi pont az ilyen nagyon melegek elkerülése érdekében megyünk augusztusban, nem birom a klimát ha be van kapcsolva, anélkül képtelenség aludni a melegben
#1628502011-05-22 08:38:56 Válasz a #162847. hsz-ra
Szia Tallér
figyelj csak ,most tettem be térképet, azon az F betünél ott van a Fotisz ház ahol mi leszünk, a kocsit az F betütöl balra a" függöleges" utcában fogom tárolni és felette lesz az erkélyünk, ha arra felé sétáltok akkor lesz valoszinüsége hogy összefutunk
Pinga!Mi is szeretünk pecázni a párommal,abba bízok hogy én is addigra szedek össze annyi barnaságot. Bár ez sosem sikerül!Én is megnéztem már a jó múltkor hogy merre van a házatok, ha más nem majd szerenádot adunk,egy jó este után