#2374412016-02-29 14:51:09 Válasz a #237426. hozzászólásra
A Holidaylinest én is csak ajánlani tudom, toronymagasan a legjobb (szerintem). Mennek Paraliára , ott voltunk is velük, nagyon jó az apartmanjuk, viszont Paralia iszonyú zsúfolt, látnivaló helyben nincs, csak ha mentek kirándulásokra. Zakintoshon több a látnivaló, de jóval hosszabb az út, és Grandos busszal nem egy élmény. A Holidaylines buszai nagyon kényelmesek, és velük lehet a legrövidebb idő alatt odaérni - bárhova.
én csak olvastam roluk ,de nagyon jókat irtak minden szempontbol. pl 15en voltunk a buszon.büfé,kis wc mükődött.nagyon jó söförök. ha egyszer ugy hozná valoszinű mennék velük de szinte mindig saját auto.magán szervezésben megyünk.
Mi júliusban a Gloria Marisba megyünk, esetleg volt ott valaki? Nagyon vegyes vélemények vannak, szívesen vennék itt is infókat. A fekvése szupernek tűnik.
Igen én is gondoltam a Holidaylines-ra de mivel Debreceniek vagyunk így jobbnak látjuk ha debrecenből indulunk útnak..mint még a hosszú út előtt felmenni Pestre.. :S így gondolom marad a Grand még,ha nem is a legkényelmesebb utunk lesz..
De remélem a látvány kárpótolni fog
Értem! Nyilván akkor a Grand Tours bizonyul a legpraktikusabbnak! Nem mondom,hogy nem lesz hosszú az út,de kibírható! Mi is Zakynthosra megyünk az idén újra. Szintén a Granddal utazunk,immár hatodjára! Voltunk már Zakyn 3 éve,de sok minden kimaradt így újra megyünk ! Szerintem az egyik legfontosabb dolog,hogy a reggeli komp indulást eltudja érni a busz! Mert ,ha azt esetleg lekési akkor még hosszabbra nyúlik az egész! Szegedtől számítva kb.24 óra az út Zakynthosra,de ebben a kompozás is benne van. (Természetesen itt a reggeli komp indulásra gondolok!) Nem kell megijedni a buszozástól,hisz kb. 4 óránként megáll a busz. Természetesen attól is sok függ,hogy milyen emberek verődnek össze a buszon. Ha jó társaság jön össze sokkal gyorsabban telik az idő!
Sziasztok,idén nyáron szeretnénk egy kis szigettúrát szervezni autóval,Zakyntos-Kefalonia-Lefkada.Elképzelhető hogy Zakyntosrol autóval nem tudunk átkompozni Kefaloniára?Ugyanis sehol nem dobja ki a járatot a két sziget közt!segítségeteket előre is köszi.
Sziasztok,idén nyáron szeretnénk egy kis szigettúrát szervezni autóval,Zakyntos-Kefalonia-Lefkada.Elképzelhető hogy Zakyntosrol autóval nem tudunk átkompozni Kefaloniára?Ugyanis sehol nem dobja ki a járatot a két sziget közt!segítségeteket előre is köszi.
komp megy, viszont a bérelt autót elvileg nem szabad a szigetről kivinni, ha saját autóval mentek, akkor semmi akadálya. Mi Lefkadára és Kefalóniára megyünk autóval, de lehet, hogy átnézünk Zakynthosra is nosztalgiázni.
Sziasztok!
Szeptember utolsó hetében mennénk Zakytnhosra, Agiois Sostis-ba a Reparo apartmanba a Grand tours szervezésében. Van valakinek erről a szállásról, utazási irodáról tapasztalata? Írják, hogy a part ott nem a legtutibb, de én szívesen átmennék Cameo szigetre, a Banana Beachre, St Nicholas beachre fürdeni. Azt írják kellemes sétányira vannak ezek az apartmantól. Mit takar ez a kellemes séta? Fél panziót vagy vacsit lehet kérni. Nem tudom megéri-e 80.000-ért 2 főre FP-ra befizetni, mert nem ismerem az ottani bolti árakat.
Köszi az infokat, előre is.
Misscukor! Agias Sosis eléggé csendes, nyugis hely. Szép természeti környezetben fekszik. A parti tavernák nagyon hangulatosak, Hát a strand bizony hagy némi kívánnivalót maga után. Nem tudom mely korosztályhoz tartoztok, de a hely nem éppen fiataloknak való, Mikor ott jártunk, találkoztunk fiatalokkal, akik a Granddal voltak és itt volt a szállásuk, de valamennyien átjártak Laganasba strandolni és szórakozni. 10-15 perc alatt át lehet sétálni, bár konkrétan a Reparo apartmant nem tudom hol található, de akkor is max. 20 perc alatt át lehet jutni.
Én nem fizetnék be félpanzióra. Annyi étterem, taverna van és itt aztán azt esztek és annyiért, amennyiért akartok és nem azt, amit elétek tesznek. A nevem alatt találsz egy részletes beszámolót, abból sok kérdésedre választ kaphasz