#1630592011-05-24 12:46:45 Válasz a #163058. hsz-ra
Egyik barátom két hét múlva utazik és ő kérdezi, hogy ott lehet-e kapni magyar ételeket. Én sem ennék, főleg, hogy itthon is bármikor tudok enni. De ő szeretné tudni.
Egyik barátom két hét múlva utazik és ő kérdezi, hogy ott lehet-e kapni magyar ételeket. Én sem ennék, főleg, hogy itthon is bármikor tudok enni. De ő szeretné tudni.
Vannak magyar ételek is, Theo étterménél táblán hirdetik a töltött paprikát és sok egyébb mást is,de azt hiszem ahol magyar szakácsok vannak ott biztosan sok magyar étel találhato. Nekem jo a gyros is csak sok legyen
#1631112011-05-24 21:13:58 Válasz a #162982. hsz-ra
Szia Virdzsi!
Végre, valaki, aki volt már a Diamond házban. Tudnál pár infót írni róla? Felszerelés, takarítás? Mi az 5. apartmanban leszünk. Környékén van-e vásárlási lehetőség? A parton a nyugágyakat fogyasztás ellenében vagy hogyan lehet használni? Minden infót szívesen veszek.
Cserébe - bár ez nem az a topic - Pargáról tudok nagyon szépeket írni, mert tavaly ott voltunk. Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer (többször) oda is látogasson el!
J
Szia Joli!
Tavaly mikor megérkeztünk Nei Poriba mi sem tudtuk, hogy a Diamond ház merre van. Nem igazán örültünk neki, hogy a legvégén volt, jobban tetszett az Aranyház körényéke, a falu másik szélén. Még ráadásul a 3. emeleti apartmant kaptuk, az még tetézte. De másnapra megnyugodtunk, és jól éreztük ott magunkat, az apartmannal minden rendben volt,tiszta , a legfontosabb edények, evőeszközök voltak. A terasz az Olymposzra néz. Vásárolni mi inkább autóval mentünk, de volt a közelben is bolt.Vagy Platamonban van nagyobb supermarket. Fürdeni is inkább átmentünk Nei Pori másik szélébe mert ott kevesebben voltak.
Megnyugodhatsz a Diamond ház a többi apartmanhoz képest szebb és modernebb, az Arany ház és az Ezüst ház közelebb van a parthoz.
Pargát és Korfut nézegettem már, de mégis úgy döntöttünk, hogy Nei Poriba megyünk, majd talán legközelebb.
#1631332011-05-25 09:00:26 Válasz a #162856. hsz-ra
Szia Gyula !
Én is abban az időben jártam Nei Poriban, és a vizicsúszda az tényleg frankó volt. 1992-1998-ig szinte minden évben ott nyaraltunk, csúszdáztunk....Nem kötözködött a tulaj, ha többször csúsztál, mint amennyit kifizettél!
Jó volt a csúszda környékén az a rengeteg asztal székekkel, és ha reggel élelmes voltál akkor a napozóágyakat ingyen élvezhetted....
Régi szép idők......